"Tükör vásárlás Budapesten: Személyes átvétellel széles választék és minőségi tükrök"

"Méretre vágott tükrök személyes átvétellel: Rendeljen egyedi méretű tükröt, amit profi módon vágunk, csiszolunk és fúrunk az Ön igényei szerint!" 

Tükör készítés - Minőségi tükrök széles választéka

Keresed a tökéletes tükröt otthonod vagy vállalkozásod számára? Válassz minőségi tükör készítésünkből! Széles választékunkban megtalálhatod az igényeidnek leginkább megfelelő tükörfelületeket, legyen szó fürdőszobai tükrökről, előszobai megoldásokról vagy egyedi tervezésű tükrökről. Tapasztalt csapatunk precízen és gondosan készíti el a tükröket, hogy maximálisan elégedett lehess a végeredménnyel. 


Egyedi Csiszolt Tükrök - Tükör Méretre Készítés Stílusos Megjelenéssel

Minőségi tükrök testreszabott méretekben és csiszolt felülettel 

"Csiszolt tükör méretre készítés - Minőségi és testreszabott tükrök az igényeid szerint. Kínálunk prémium minőségű csiszolt tükröket, amelyeket méretre készítünk, hogy tökéletesen illeszkedjenek az otthonod vagy üzleted stílusához. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy a tükrök precízen legyenek csiszolva és a kívánt méreteken legyenek. Fedezd fel a csiszolt tükör készítés lehetőségeit, és teremtsd meg az eleganciát és a stílust a helyiségekben a személyre szabott tükrök segítségével." 


Egyedi Tükrök Méretre és Specifikációkra Szabva - Célzott Tükör Készítés és Fúrás

Tükör Fúrás Szolgáltatás - Készíts Egyedi Tükröket Konnektor Nyílással vagy Sima Furatokkal 

"Célzott tükör készítés és fúrás méretre - Készíts egyedi tükröket konnektor nyílással vagy sima furatokkal! Kiváló minőségű tükör fúrás szolgáltatásunkkal lehetővé tesszük, hogy a tükröket pontosan a kívánt méretre és specifikációkra szabjuk. Legyen szó 3mm-es vagy akár 10mm-es vastagságú tükrökről, szakértő csapatunk gondosan és precízen végezzi a munkát. Fedezd fel tükör készítési lehetőségeinket, amelyekkel az otthonod vagy üzleted elegáns és funkcionális megjelenését emelheted ki."


Minőségi tükrök méretre vágva - Tükör vásárlás Budapesten

Egyedi formák, precíz csiszolás és fúrás - Tükrök személyes átvétele a legjobb minőségben

Termékeink között megtalálhatók a magas minőségű, méretre vágott tükrök, melyek ideálisak otthoni és irodai használatra. Személyes átvételi lehetőséggel Budapesten elérhetőek vagyunk, hogy Ön könnyedén hozzájuthasson az elképzelt tükrökhöz. Professzionális csiszolási és fúrási technikáink lehetővé teszik, hogy a tükör tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeinek megfelelően. Válasszon minket, hogy egyedi méretű és formájú tükrökkel tegye különlegessé otthonát vagy irodáját. Látogasson el weboldalunkra és rendelje meg álmai tükrét még ma! 

"Látogasson el hozzánk! Műhelyünk könnyen megközelíthető Budapesten, a város központjában található. Az alábbi térképen megtekintheti pontos helyünket és megtalálhatja az ide vezető legoptimálisabb útvonalat. Várjuk szeretettel!" 


Használja a tükör ár kalkulátort, hogy megtudja, mennyibe kerülne a kívánt méretű tükör méretre vágva vagy munkadíjjal szerelve. a kiszállási költséget csiszolást nem tartalmaz. 

Tükör árkalkulátor

Tükör méretre vágás. 

 Tükör méretre vágás beépítés Budapesten. 

Gyártása és szerelése házhoz szállítással Budapesten  kedvező áron!! 


Tükör kell? Tükörgyártás, tükör beépítés, tükör megmunkálás (vágás, fúrás, csiszolás , lyuk fúrás , keretezés ) az Ön által megadott méret szerint, a tükör vastagsága 3mm-től. Kérésére a tükörpaneleket egyedi méretre legyártjuk beépítés nélkül (kb. 1 nap) Budapesti műhelyünkben személyesen is átverheti, Budapest X. kerület .Maglódi út 25 alatt.   A tükör kivitelezése lehet: - Előszobai, fürdőszobai, tükörfal - Csempe burkolatba, vagy csempére ragasztva - Bútorra, tolóajtóra ragasztva - Falra ragasztott, fagy felfúrt - Világítós fürdőszobai tükör - Élcsiszolt, fazettázott
A tükör kivitelezése lehet: - Előszobai, fürdőszobai, tükörfal - Csempe burkolatba, vagy csempére ragasztva - Bútorra, tolóajtóra ragasztva - Falra ragasztott, fagy felfúrt - Világítós fürdőszobai tükör - Élcsiszolt, fazettázottTükör helyszíni felszerelésével is foglalkozunk.

- Előszobai, fürdőszobai, tükörfal
- Csempe burkolatba, vagy csempére ragasztva
- Bútorra, tolóajtóra ragasztva
- Falra ragasztott, fagy felfúrt
- Világítós fürdőszobai tükör
- Élcsiszolt, fazettázott
- Keretezett

Tükör méretekben, nagy méretű tükrökkel változtasd meg a helyiségedet. A tükör méretek különbözőek, és hatással vannak a helyiség hangulatára. A tükör méreteknek egyedi megjelenése van, és kiváló minőségű anyagokon készülnek, amelyek nemcsak elegánsak, de tartósak is. Válassz tükör méretet, amely megtölti az üres teret, tükröt, amely megtölti a helyiséget, vagy találj olyan tükröt, amely megváltoztatja az otthonodat. A tükör méretek sokszínűek, így biztosan találsz olyat, amely tökéletesen illik az otthonodba.  Tükör megmunkálás 

Ha Önnek szüksége van professzionális és költséghatékony megoldásokra, akkor megérkezett a megfelelő helyre. Az üveges műhelyünkben tükör méretre vágás munkáját profik végzik, akik szívesen segítenek Önnek. Az üveges munkával kapcsolatos tapasztalataink és tudásunk révén biztosítani tudjuk a magas színvonalú eredményeket. A tükör méretre vágás munkájával kapcsolatos szolgáltatásaink között a következők szerepelnek: tükör.   

Tükör infó 

A tükör szerelése egyszerű feladat, ha az alapvető előírásokat betartjuk. Először is, el kell döntenünk, hogy milyen típusú tükröt szeretnénk szerelni. Lehet, hogy egy nagyobb, külső tükörre van szükség, amelyet a falra vagy ajtóra kell szerelni, vagy egy kisebb belső tükör, amelyet bútorra vagy akár kád szélére kell szerelni. Mielőtt bármiféle szerelési munkát elkezdünk, érdemes megvizsgálni a tükör felületét, hogy biztosítsuk, hogy nincs karcolás, nagyobb rész vagy sérülés. Ha valamilyen sérülést észlelünk, akkor a tükör cseréje a legjobb megoldás. A tükör szerelése előtt el kell helyeznünk a tükör tartókat az adott helyen. Ez lehetővé teszi, hogy a tükör pontosan a helyén maradjon a szereléshez. A tükör tartók között elég nagy eltérés van, így meg kell határoznunk a megfelelő tartókat a tükör szereléséhez. Ha minden állítás készen áll, akkor elkezdhetjük a tükör szerelését. Mielőtt szerelésbe kezdenénk, érdemes megvizsgálni. 


Tükör méretre vágás és szerelés  rövid  információ

Ezüst ,bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban méretre vágva elsőosztályú minőségben élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete ,és szállítás helyszíne. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges ! a fal felület minősége miatt és ajtók nyilasa lépcsőfordulók  mérete meghatározza  tükör kiszállítását és méretét   .Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel vagy kerettel .Tekintse meg árainkat 


Műhelyünkbe méretre gyártjuk   

Normál (hagyományos - sík) tükör Raktáron tartjuk 3,4, mm vastagságban. Elsőosztályú kivitelben

Cégünk ill.a vállalkozás elődje.1990 óta foglalkozik tükör, tükrök forgalmazással, megmunkálással, beépítéssel, felszereléssel Budapesten és vonzáskörzetében. Tapasztalat korrekt ár, rugalmasság fő ismérveink. Ha tükörről van szó kérhet lehetetlent ,mi meg próbáljuk teljesíteni Tükör tükrök készen, méretre szabva, megmunkálva, helyszíni szereléssel, ragasztással is. Balett termek fitnesz és edzőtermek tükörfalainak kivitelezése. Tükör tükrök keretbe építve.


Tükör méretre gyártás furattal 

Tükör kell? Tükörgyártás, tükör beépítés, tükör megmunkálás (vágás, fúrás, csiszolás , lyuk fúrás ) az Ön által megadott méret szerint, a tükör vastagsága 4mm-től. Kérésére a tükörpaneleket egyedi méretre legyártjuk beépítés nélkül (kb. 2 nap) Budapesti műhelyünkben  személyesen is átverheti.


Kézműves Tükör

Ha Ön olyan üveges munkákat keres, amelyeket tükör méretre vágnak, akkor a legjobb helyen jár. Az üveges kerületünknek köszönhetően a megrendelőink tükör méretre vágott üvegtermékeket kaphatnak, amelyeket a számukra legjobban megfelelő méretben és formában készítünk. Ügyfeleink kiváló minőségű termékeket kapnak, amelyeket kézművesen tükör méretre vágunk. 


Azonnali hívás kezdeményezés   


Tükör méretre 

Tippek és praktikák a fürdőszobai tükörre

A tükröt bármilyen formára lehet vágni,igények szerint ovális kerek négyzet háromszög,akár képkeretbe, vagy butorlapra rá ragasztva háttér megvilágítással,vagy csempe közé. A kicsi fürdőszobát nagyobb méretü törkrőt javasolunk mert nagyítja teret .Több fényt ver vissza.kiebb tükör szép lehet de elenkező hatás kelt kisebnek tünik a fürdöszoba

Fürdőszobatükör felállrakéskor , ha többen is vannak a családban, jó ökölszabály, hogy rögzitcse ugy fel a tükör közepe a legalacsonyabb személy szem magasságában legyen. 

tükör üveg polccal
tükör üveg polccal

Tükör Tippek és partikák 

A fürdőszobai tükör méretének kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy ne válasszon olyan tükröt, amely nagyobb, mint maga az alatta lévő fürdőszobabútor. Szebb, összeillőbb és egységesebb lesz, ha a tükör és a fürdőszobabútor szélei azonos felülettel rendelkeznek. Ehelyett egy nagy, kerek tükröt felakaszthatunk úgy, hogy a középső vonalba kerüljön, alatta pedig a mosdó vagy a fürdőszobabútor. Ha egy nagy fürdőszobában van egy hosszú pad több mosdóval, akkor jó lehet egy nagy, téglalap alakú fali tükörrel, és vannak akár 160 x 120 centiméteres modellek is. Az ilyen tükrök többféle méretben kaphatók, és sok beépített LED világítással is rendelkezik, amely hangulatosabb fürdőszobát varázsol. 


A tükör méret nélkülözhetetlen minden otthonba. Egyesíti a stílust és a funkcionalitást, és minden bizonnyal a lakás összes kedvenc helyének egyike lesz. A tükör méretei változatosak lehetnek, így biztosan megtalálhatja a megfelelő méretet és stílust, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A tükörből származó fény nagyban javítja a lakás látványát, és egyben segít csökkenteni a napfény energiafogyasztását. A tükör méretei között megtalálhatók a kompakt, kis méretű tükrök, amelyek tökéletesek az ajtókon és szekrényeken történő felszerelésre, és a nagyobb méretű tükrök, amelyek kiválóan megfelelnek a falak díszítésére. A tükör méretei között megtalálhatók a klasszikus és modern stílusú tükrök is, amelyek tökéletesen illeszkednek a lakás bármely típusához. Válassza ki a tükör méretét, amely a legjobban megfelel Önnek és lakásának, és biztos lehet benne, hogy Ön és lakása számára is teljesen egyedivé válik. 

A tükör szerelése egyszerű feladat, ha az alapvető előírásokat betartjuk. Először is, el kell döntenünk, hogy milyen típusú tükröt szeretnénk szerelni. Lehet, hogy egy nagyobb, külső tükörre van szükség, amelyet a falra vagy ajtóra kell szerelni, vagy egy kisebb belső tükör, amelyet bútorra vagy akár kád szélére kell szerelni. Mielőtt bármiféle szerelési munkát elkezdünk, érdemes megvizsgálni a tükör felületét, hogy biztosítsuk, hogy nincs karcolás, nagyobb rész vagy sérülés. Ha valamilyen sérülést észlelünk, akkor a tükör cseréje a legjobb megoldás. A tükör szerelése előtt el kell helyeznünk a tükör tartókat az adott helyen. Ez lehetővé teszi, hogy a tükör pontosan a helyén maradjon a szereléshez. A tükör tartók között elég nagy eltérés van, így meg kell határoznunk a megfelelő tartókat a tükör szereléséhez. Ha minden állítás készen áll, akkor elkezdhetjük a tükör szerelését. Mielőtt szerelésbe kezdenénk, érdemes megvizsgálni, h 


                  Tükör kerettel 

Készítsd el tüköridet méretre kerettel! A tükör méretre készítés kerettel olyan tükrört eredményez, amit igazán szeretni fogsz. A méretre készített tükör egyedülálló stílust ad a szobádnak. Finom, de erős kerettel készített tükör, amely kiemeli a szobád kialakítását. A tükör méretre készítés kerettel megadja neked a lehetőséget, hogy kialakítsd azt az otthont, amilyennek igazán szeretnéd. Tekintsd át a lehetőségeket, és találd meg a tükör méretre készítés kerettel megfelelő darabot 


  

Tükör méretre vágva


Fali tükör méretre vágva csiszolva 

4 mm és 3 mm vastagságban vastagságban

63 x 55 cm Fali tükör

ár felszerelést nem tartalmazza sem a szállítást 9.720-ft

Töltse ki űrlapunkat rendelését 3 napon belül házhoz szállítjuk kérésre beépítjük   


Tükör méretre vágva

 sztetendert méretek  

Fali tükör méretre vágva csiszolva 4 mm vastagságban vastagságban 

110x80 cm   tükör rögzitövel 

52.800-ft 

Töltse ki űrlapunkat rendelését 3 napon belül házhoz szállítjuk kérésre beépítjük   110 x160 cm tükör 52.800-ft
110 x160 cm tükör 52.800-ft

Fali tükör méretre vágva csiszolva 

az ár felszerelést nem tartalmazza sem a szállítást   

110 x 160 cm 

tükör méretre vágva  

Fali tükör  méretre vágva csiszolva 4 mm vastagságban  vastagságban 

63 x 160.5 cm Fali tükör él-csiszolva az ár felszerelést nem tartalmazza sem a szállítást

Töltse ki űrlapunkat rendelését 3 napon belül házhoz szállítjuk kérésre beépítjük   

63 x 160.5 cm Fali tükör él-csiszolva 29.700-ft
63 x 160.5 cm Fali tükör él-csiszolva 29.700-ft

tükör méretre vágva  

Fali tükör méretre vágva csiszolva 4 mm vastagságban vastagságban

80x 122.5  cm Fali tükör él-csiszolva az ár felszerelést nem tartalmazza sem a szállítást


Fali tükör méretre vágva csiszolva 4 mm vastagságban vastagságban  

160.5 x 55 cm Fali tükör él-csiszolva az ár felszerelést nem tartalmazza sem a szállítást


Fali tükör méretre vágva csiszolva 4 mm és 3 mm  vastagságban vastagságban  

80.5x 55 cm  

él-csiszolva az ár felszerelést nem tartalmazza sem a szállítást


Fali tükör méretre vágva csiszolva 4 mm és 3 mm  vastagságban vastagságban

63 x 55 cm Fali tükör  ár felszerelést nem tartalmazza sem a szállítást 
Tükör helyszíni szereléssel  rendelhető 

 füst és ezüst szinben butorlapra
füst és ezüst szinben butorlapra

- Előszobai, fürdőszobai, tükörfal
- Csempe burkolatba, vagy csempére ragasztva

- Bútorra, tolóajtóra ragasztva biztonsági fóliával

- Falra ragasztott, vagy felfúrva ,vagy tükör szerelvényel,vagy kerettel

- Világítós fürdőszobai előszoba tükö ledes világítással

- Élcsiszolt, fazettázottával 4 mm vastagság felett
- Keretezett Műhelyünkbe méretre gyártjuk 

tükör méretre vágás
tükör méretre vágás

- Normál (hagyományos - sík) tükörRaktáron tartjuk 3,4,5,6 mm vastagságban.elsőosztályú  kivitelben 

Tükör kell? Tükörgyártás, tükör beépítés, tükör megmunkálás (vágás, fúrás, csiszolás , lyukfurás ) az Ön által megadott méret szerint, a tükör vastagsága 3mm-től. Kérésére a tükörpaneleket egyedi méretre legyártjuk beépítés nélkül (kb. 3 nap) Budapesti muhelyünkben személyesen is átveheti.

- Színes tükör Szürke, és bronz  változatban elérhető. Csak 4 mm vastagságban létezik.elsőosztályú kivitelben forgalmazzuk

- Led világítós tükörEgyedi igények, és méret szerint gyártjuk.Világíthat előre, és/vagy oldalra is.

tükör led vitalitással  Álmodja meg saját elképzelés szerint tükrét előszobába fürdőszobába
tükör led vitalitással Álmodja meg saját elképzelés szerint tükrét előszobába fürdőszobába

Szereljen be világítással ellátott fürdőszobai szekrényeket

Soha nem árt, ha a fürdőszobában is van hangulatos világítás. Süllyesztett világítású fürdőszobai szekrény, otthonos hangulatot kölcsönöz. 


Az egyedi megvilágítású fürdőszobai szekrények akkor is előnyt jelentenek, ha például sminkeli magát, vagy  borotválkozik  ha erős fényre van szüksége a tükör felé. A forgatható spotok  jó tippet jelentenek, ha az optimális fényt keresi, függetlenül attól, hogyan néz ki a szoba természetes fénye. 


Nagy méretű tükör 

Nagy méretü tükör tánc terem
Nagy méretü tükör tánc terem

Rövid infó!

Nagy méretű tükörtáblák esetében, falra ragasztva több szempontot kell nézni, az egyenletlen a fal felületek miatt. Amennyiben sík a fal felület, abban az esetben ragasztással tudjuk kivitelezni a rögzítést, amennyiben nagyon egyeletlen a fal felület, úgy párnafa , vagy profilok szükségesek a fal egyeletlenség kiküszöbölése véget, ez elkerülhetetlen a tükör torzítás miatt.


Biztonsági tükör méretre készítés  

Rövid infó!

A biztonsági tükör olyan helyekre javasolt, mind például gurulós szekrény ajtó, vagy olyan helységek ahol biztonsági okokat figyelembe kell venni.  A biztonsági tükröt biztonsági fóliával ragasztjuk a foncsorozott felületre, így törés esetén a tükör nem hullik darabokra.  


Tükör fazzetával 

A fenti képen látható Tükör csiszolás fazettás ,formára készítve  

Rövid infó 

fazzettázás minimum 4 mm-es tükörre készítjük a maximális fozolás 4mm tükörre 10mm

5mm tükörre már 20 mm is kivitelezhető

6mm tükörre 30 mm-es ig tudjuk fazzetázni  

 

Akciós tükör méretek 

Ha a legjobb minőséget keresi, akkor a tükrök akcióit nem szabad elmulasztania. Az Ön otthonában lévő tükrök egyetlen nap alatt megváltoztathatják a szobák kinézetét, és egyedi hangulatot adhatnak a helyiségeknek. Élvezze a legújabb trendeket, és válassza ki a tükröket, amelyek illenek a stílusához. Fedezze fel az egyedülálló tükrök akcióit, és örömét leli majd a csodálatos tükrök vásárlásában. Vásároljon tükröket a legjobb minőségben, és mindig maradjon a legújabb trendek előtt. Ne maradjon le a tükrök akcióiról, és fedezze fel az egyedi és különleges tükröket.  


Tükörbe konnektor és kapcsoló fúratok készítése   

Rövid információ

Ügyfeleink számára hozott tükörböl csak saját felelőségre vállalunk. Oka a régi festett tükrök nem float üvegböl készültek,es  lehet benne feszültség.Ezért a tükör elrepedhet nem tudjuk vállalni a felelöséget,es nem tudunk biztosítani másik tükröt.


Autó Visszapillantó tükör méretre készítés

 Ha eltörik a külső tükröd, műhelyünkben egyedi méretben és formában elkészítjük Önnek. Így olcsóbban juthat új tükrökhöz. A lényeg, hogy a tükörházból (ahol a régi tükör volt) szükséged lesz egy karton sablonra vagy egy műanyag darabra, mert abból készítjük el az újat. Szintén nem okoz gondot különböző méretű tükörpanelek gyártása személygépkocsik, teherautók, teherautók, motorkerékpárok, veteránmotorok és építőipari gépek számára.


Egyedi Tükrök Kerettel - Válassz Képkeret Mintáinkból Tükör Készítésünkhöz Alcím: Stílusos Tükörök Kerettel - Egyedi Méretre Készített Tükrök, Képkeretek Széles Választékávaltükör méretre készítés kerettel 
- Élcsiszolt tükör Igény szerint, alap gépi él-csiszoljuk a tükrök élét. (Kp csiszolás)A tükör csiszoló gép, ezt az élt, fényesre polírozza.

- Keretezett tükör egyedi méretre gyártjuk A keret profilja, fazonja, és színe, óriási képkeret léc választékunkból kiválasztható.

Műhelyünkbe méretre gyártjuk   

- Élcsiszolt tükör Igény szerint, alap gépi él-csiszoljuk a tükrök élét. (Kp csiszolás)A tükör csiszoló gép, ezt az élt, fényesre polírozza.

Műhelyünkbe méretre gyártjuk   

Friss árakéra információért kérem lépjen kapcsolatba velünk 

azonnali hívás kezdeményezés
azonnali hívás kezdeményezés

Tükör méretre kategóriák

Üdvözöljük Önt az tükör szolgáltatások teljes információs kategóriájában! Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az tükör szolgáltatásokról, beleértve az alkalmazási módokat, a költségeket, a szabványokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Reméljük, hogy ez a kategória hasznos lesz számára, és segít abban, hogy megtervezze a legjobb megoldást a szükségleteihez: 

-Tükör méretre vágás

-Tükör beépítés

-Fali tükör

-Tükör polccal

-Fürdőszoba tükör

-Színes tükör

-Tükör vágót árak

-Autó visszapillantó tükör méretre

-Tükör fazetta árak

-Tükör infó 

Tükör kategóriák 

Tükör méretre vágás ,méretre készítés Budapesten  

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Szolgáltatások

Szolgáltatások