tükör csiszolás tükör csiszolás árak üveg csiszolás üveg csiszolás árak

Tükör csiszolás  fazetta árak.

Termékeink között megtalálhatók a tükör csiszolás szolgáltatások, amelyek garantáltan kiváló minőséget és precíz munkavégzést nyújtanak. Csapatunk tapasztalt szakemberekből áll, akik gondosan és precízen végzik el a tükör csiszolását, hogy tökéletes végeredményt érjenek el. Áraink versenyképesek, és rugalmas csomagokat kínálunk az ügyfelek igényeinek megfelelően. Kérjen árajánlatot tükör csiszolásra, és garantáljuk, hogy elégedett lesz az árakkal és a szolgáltatás minőségével. 


4mm-es tükörre csiszolás 10-20mm-ig fazetta 4650-ft /fm bruttó

5mm-es tükörre csiszolás 20-30mm-ig 8750-ft /fm bruttó

6mm-es tükörre csiszolás fazetta 11000-ft /fm bruttó 

A csiszolás a kövek, üvegek és más anyagok finomítására szolgáló folyamat. A csiszoláshoz szükséges eszközök és anyagok változatosak lehetnek, és a csiszolás mértékétől és az elvégzendő munkától függően különbözőek lehetnek. A csiszolás során a felületet finomabbá teszik és a kívánt végeredmény eléréséhez szükséges munka elvégzésére irányul. A csiszolási eljárások között található a kézi csiszolás, a mechanikai csiszolás, a kémiai csiszolás és a robbaná 

A csiszolás során a fazettákat egy speciális csiszológéppel csiszolják, ami lehetővé teszi a tükör síkjainak egyenletes csiszolását és egyenletes fényvisszaverését. A csiszolás befejezése után a tükör egy speciális alapozással és műanyaggal kerül bevonásra, ami megvédi a tükröt a korróziótól és a karcolásoktól. Ezután a tükör kész és használható. 

fazettás tükör
fazettás tükör
tükör csiszolás tükör csiszolás árak üveg csiszolás üveg csiszolás árak Szolgáltatások

Szolgáltatások