üveges
üveges,üveges munnka Budapesten,üvegezés
hu

üveges munka biztosításra 

üveges munka biztosításra infó


biztosítóval elfogadott árakon 

Gyakori kérdések 

Hogy fizeti ki a biztositó az üveg kárt! A szerződésben szerepljen az üvegkár alap biztositás amennyiben rendelkezik üvegkárral, vagy speciáli üvegkárral biztosításal , részletes számla ellenében, azaz anyag munkadíj kiszállítási költség teljes öszegét egésszében kifizeti.Amennyiben meghaldja az üveg kárja a netto 100.000ft-os kárt,vegye fel a biztósítojával a kapcsolatot,és kérje kárfelvételét kárszakértővel.Ha az üveg baleset veszélyes kérheti azonnali cseréjét javasoljuk több fénykép készítését a törött üvegről.Utolagossan is lehet kérni a kárszakértő felmérését.Több informácioért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.


Üvegcsere biztosításra, betört ablaküveg, ajtóüveg, drótüveg, katedrál üveg, kirakat üveg, portál üveg, edzett üveg, biztonsági üveg, erkélyüveg, hőszigetelt üveg, kopolit üveg, előetető üveg cseréje korrekt árakon, üvegezés Nav-val bejegyzett elektronikus számlát állítunk biztosítók felé, amit önnek a számlán levő összeget visszatéríti a biztosító.

Lakossági, közületi, társasházi és intézményi üvegezés rövid határidőre, tiszta munkavégzéssel, magunk után összetakarítunk .

      Akikkel szerződött árak vannak europ assistens által biztosítók 
  • Groupama biztosító

  • Generali biztosító
    ELMŰ biztosító
    AEGON biztosító
    MÁV Zrt.
    MÁV-HÉV Zrt.
azonnali hívás kezdeményezés
azonnali hívás kezdeményezés

Válasszon üveges munka kategóriát szolgáltatásaink közül 

üveges