üveges
üveges,üveges munnka Budapesten,üvegezés
hu

üveges erkély felújítás

    Biztosítóval szerződött árakon ! 

                       drót üvegezés és felújítás


Ha Önnek szüksége van egy erkély üveg cseréjére, felújítására és festésére, akkor a helyes választás a Mi Ablak ajtó kirakat BT . számos erkélyüveg-csere, felújítás és festés szolgáltatást kínál. A szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek erkélyüvegek szerelésében, javításában és karbantartásában. A szolgáltatásaink közé tartozik a régi üvegek kicserélése minőségi, modern üvegre. A régi üvegek akár több évtizedesek is lehetnek, és az új üvegek közül választhatók a különböző színeket . Az erkélyüvegek javításához és festéséhez is fordulhat Ablak ajto kirakat BT-hez. A profi szakembereink képesek megmenteni a sérült üvegeket, és a régi üvegeket különböző színekben is megfesthetik. Tehát, ha Önnek szüksége van erkély üveg cserére, felújítására vagy festésére, akkor ne habozzon, és forduljon hozzánk bizalommal!

Erkélyre való be építés felújítás lakatos munka festés mázolását rövid határ időre vállaljuk .Ajtóba és ablakba beépítés 24 órán belül kiszállással tudjuk vállalni  

Munka folyamatok 

üveg hulladék elszállítássa
üveg hulladék elszállítássaüveg bontás és hulladék      elszállítása 


gépi csiszolás festés elött és portalanítás 

festék amit használunk infó 

A Hammerite speciális összetételének köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, és korróziógátló pigmentjei különlegesen tartós védelmet biztosítanak a festett felületnek. A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség alapozóra, közbenső rétegre, hígításra, elég már 2 réteg felvitele és 8 évig nincs szükség további védelemre. A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elég csak a pergő rozsdát eltávolítani, és már kezdődhet is a festés! A Hammerite használata rendkívül egyszerű, mert gyorsan szárad és nem csöpög le, így szép, sima, megfolyásmentes felületet ad, egyúttal pedig hatékonyan véd az időjárás viszontagságai ellen.  

Törött drót üveg csere
Törött drót üveg csere
erkély felujítás
erkély felujítás

Előtető üvegezés bontástól a beépítésig drót üveggel 

üveges