Erkély Felújítás - Ablak Ajtó Kirakat Bt

Erkély Felújítás

Ablak Ajtó Kirakat Bt

Erkély üveg csere

Erkély festés

Erkély javítás


Erkélyfelújítás Budapesten - Változtasd meg Otthonod Hangulatát"

"A Minőségi Erkély Felújítás Szakértője Budapesten - Hozd Vissza Az Élvezetes Kikapcsolódást Otthonodban!"


Üveges erkély korlát felújulás 

"Cégünk az erkély felújításának szakértője. Szakembereink gondosan végrehajtják a folyamatot: régi üvegek eltávolítása, vasszerkezet rozsdamentesítése és festése. Szükség esetén sérült szerkezetet helyreállítjuk. Az új drótüveg vagy üveg precíz beépítése garantálja a biztonságot és tökéletes végeredményt. Bízza ránk erkélye felújítását.


Erkélyfelújítás tájékoztatás jellegű árak 

"Erkély felújítás árak: Üveg csere, Matt biztonsági üveg csere (3+3), Víztiszta biztonsági üveg csere (3+3), Fehér drótüveg méretre vágva, Festés gépi csiszolással. Tekintse meg a felújítási árakat négyzetméterenként." 

Természetesen, itt van a kiegészített szöveg:

Árak

Anyagok:

- Üveg csere (Ft/m2): 30 000/m2

- Matt biztonsági üvegből (3+3) csere (Ft/m2): 34 500/m2

- Víztiszta biztonsági üvegből (3+3) csere (Ft/m2): 29 000/m2

- Fehér drótüveg méretre vágva (Ft/m2): 30 001/m2

- Festés gépi csiszolással (Ft/m2):

Munkadíjak (Bontás és Szigetelés):

- Üveg csere (Ft/m2): 30 000/m2

- Matt biztonsági üvegből (3+3) csere (Ft/m2): 30 000/m2

- Víztiszta biztonsági üvegből (3+3) csere (Ft/m2): 30 000/m2

- Fehér drótüveg méretre vágva (Ft/m2): 30 000/m2

- Festés gépi csiszolással (Ft/m2): 9 000/m2

Egyéb szolgáltatások:

- Veszélyes hulladék elszállítás: 10 000 Ft

- Anyag kiszállítás Budapesten: 9 000 Ft-tól 15 000 Ft-ig

Telefonhívás gomb Hívás indítása


Teljeskörű Erkély Felújítás és Lakatos Munka

Teljeskörű Erkély Felújítás és Lakatos Munka

Nálunk az erkélyfelújítás többet jelent csupán üvegcsere vagy festés. Vállaljuk a lakatos munkát és az új vázszerkezet kiépítését is. Ha új üveges erkélyre van szüksége vagy meglévő szerkezetének átalakítására, mi gondoskodunk a lakatos munkáról is. Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg teljeskörű szolgáltatásainkat!

Lakatos munka erkély javítás
Lakatos munka erkély javítás

Lusta Betöltés Példa

További tájékoztatás erkély felújításról és folyamatokról 

"Minőségi Erkély Felújítás Budapesten - Stílus és Funkció Egyaránt"

Cégünk erkélyfelújításokban specializálódott. Eltávolítjuk a régi üvegeket, rozsda mentesítjük és újra festjük a vasszerkezetet. Szükség esetén lakatos munkával javítjuk, vagy új szerkezetet készítünk. Az új üvegek precíz beépítésével biztosítjuk a tökéletes végeredményt. Bízza ránk erkélyének felújítását a magas színvonalú munkánkra és tapasztalatunkra támaszkodva.

"Erkély felújítás képek: Az első képen látható, ahogy bontjuk ki az erkély üvegét, míg a második képen a festés folyamata tárul elénk."  

Minőségi erkélyfelújítás gépi csiszolással és alapos előkészítéssel!

A rozsdás, kopott felületeket gondosan tisztítjuk, majd gépi csiszolással eltávolítjuk a régi festéket és a rozsdát. Ez biztosítja a friss festék megfelelő tapadását. Az alapozás és a festés előtt minden apró részletre odafigyelünk, hogy az erkély hosszú távon szép és ellenálló legyen. Bízza ránk az erkély felújítását. 

Erkélyfelújítás Budapest | Minőségi Szolgáltatások a Legjobb Áron 

Az erkély felújításánál minőségi munka és megfelelő anyagok elengedhetetlenek. Mi, mint szakemberek, gondosan kezeljük az erkély fém szerkezetét, hogy hosszú távon tartós és esztétikus legyen. A rozsdás felületeket alaposan előkészítjük, majd két réteg minőségi rozsdagátló festékkel vonjuk be. Így biztosítjuk, hogy az erkély újra ragyogóan szép és ellenálló legyen az időjárás viszontagságaival szemben. Válasszon minket, és bízza ránk az erkély felújítását!  


Drót üvegezés és erkély  felújítás lakótelepi  panel házaknál.

Erkély Üvegezés: Mikor Érdemes Felújítani?

Drót üvegezés és erkélyfelújítás lakótelepi  panel házaknál.

Erkély Üvegezés: Mikor Érdemes Felújítani?

Drót üvegezés és erkélyfelújítás lakótelepi  panel házaknál.

Erkély Üvegezés: Mikor Érdemes Felújítani?
 1. Felületi Rozsda és Kisebb Sérülések:

  • Ha az erkély vasszerkezete csak felületi rozsdás, de még nem társul elrohadással, érdemes felújítani. Ebben az esetben gépi csiszolással távolítsuk el a rozsdás részeket, majd alapozzuk és fessük le a felületet.
  • Kisebb sérülések (pl. korlátok, falak) esetén is érdemes javítani vagy cserélni.
 2. Üvegek Cseréje:

  • Ha az erkély üvegei sérültek vagy elavultak, cseréljük ki őket. Ügyeljünk a tűzvédelemre is, és válasszunk megfelelő üvegeket.
  • A biztonsági üvegek különösen fontosak, különösen panel erkélyeknél.
 3. Keret és Kiegészítők:

  • Ha a vasszerkezet teljesen elrohadt, akkor új keretet kell készítenünk. Ebben az esetben a teljes szerkezetet újra kell építeni.Erkély  üveg csere 


Sérült üvegek cseréje? Mi vállaljuk! Ha csak az erkély üvegei sérültek vagy töröttek, ne aggódjon! Szakértő csapatunk gondoskodik a biztonsági üveg vagy drótüveg cseréjéről. Legyen szó részleges vagy teljes üvegcsere igényéről, mi rugalmasan alkalmazkodunk. Minőségi munkával és precíz kivitelezéssel garantáljuk, hogy az erkélye újra ragyogóan szép és biztonságos legyen. Bízza ránk az üveg cseréjét 

    Biztosítóval szerződött árakon ! 


Sérült üvegek cseréje? Mi vállaljuk! Ha csak az erkély üvegei sérültek vagy töröttek, ne aggódjon! Szakértő csapatunk gondoskodik a biztonsági üveg vagy drótüveg cseréjéről. Legyen szó részleges vagy teljes üvegcsere igényéről, mi rugalmasan alkalmazkodunk. Minőségi munkával és precíz kivitelezéssel garantáljuk, hogy az erkélye újra ragyogóan szép és biztonságos legyen. Bízza ránk az üveg cseréjét 

Felújítás vagy új erkély építése?

Az erkélyek idővel természetesen veszítenek szépségükből és funkcionalitásukból. Fontos tudni, mikor érdemes felújítani, és mikor kell az új erkély építése. A felújítás és az új építés közötti különbségek megértése elengedhetetlen az erkély hosszú távú állapotának és biztonságának biztosításához.

 • Felújítás: Általában megoldás lehet, amikor az erkély szerkezete még megfelelő állapotban van. Például, ha csak felületi rozsda jelentkezik, akkor felújítással helyreállítható az erkély esztétikája és funkcionalitása.

 • Új erkély építése: Szükségessé válik, ha az erkély szerkezete súlyosan károsodott. Például, ha a tartószerkezetek megrongálódtak vagy ha a korlátok és az üvegezés nem biztosít megfelelő stabilitást és biztonságot.

Az erkély felújítása vagy új erkély építése meghatározóan befolyásolja az otthon értékét és biztonságát. Fontos szakember segítségét kérni a helyzet felméréséhez és a megfelelő döntés meghozatalához.


"Minőségi Erkélyfelújítás Budapesten - Stílusos és Tartós Megoldások"

 1. Dróthálós Üveg:

  • A dróthálós üveg közepén feszített dróthálót tartalmaz, ami megerősíti az üveget. Ha megsérül, nem esik darabokra, csak reped.
  • A dróthálós üveg biztonsági funkciót szolgál, de esztétikailag nem mindig a legmegfelelőbb választás.
 2. Matt Biztonsági Üveg:

  • A matt biztonsági üveg modern és esztétikus megoldás. Törés esetén sem esik darabokra, így biztonságosabb.
  • Ugyanolyan biztonsági tulajdonságokkal rendelkezik, mint a dróthálós üveg, de sokkal szebb megjelenést nyújt.
 3. Csere Esztétikai Szempontból:

  • Ha az erkély üvegei elavultak vagy sérültek, a matt biztonsági üveg kiváló választás a dróthálós üveg helyett.
  • Az esztétikai szempontok mellett a biztonságot is garantálja.
fehér drót üveg
fehér drót üveg
matt biztonsági üveg
matt biztonsági üveg

Erkélyfelújítás Budapest - Üvegcsere, lakatos munka, festés és szigetelés

Erkély felújítás munka folyamatok 


 A következő lépés a bontás és a hulladék elszállítása. Az eltávolított anyagokat környezetbarát módon szállítjuk el. Ezt követően a lakatosaink és festőink átveszik a munkát. Az erkély anyagától függően lakatos munkákat végzünk, majd a megfelelő festékekkel vagy mázoló anyagokkal átfestjük a felületet.

Rendkívül fontos számunkra, hogy az erkély felújítása során minőségi szigetelést alkalmazzunk, hogy megakadályozzuk az esővíz beázását az üveg és a fém szerkezet között, valamint a rozsdásodást. Ezért különös figyelmet fordítunk az üveg és a fém elemek közötti hézagok és rések megfelelő kitöltésére, hogy a felújított erkély hosszú élettartammal rendelkezzen.

 Az erkély felújítása nálunk kényelmes, gyors és hatékony. Az üvegcserétől a lakatosmunkákig és a szigetelésig mindent magunk végzünk. Ha az erkély felújítása a tervei között van, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk!


Üveges Lépcső Feljáró Felújítás Budapest | Professzionális Üvegcsere és Festés 

Keresse fel cégünket Budapest területén, ha minőségi üveges lépcső feljáró felújításra van szüksége! Szakembereink üvegcsere és festési szolgáltatást nyújtanak, hogy lépcső feljáróját stílusosan megújítsák. Bízza ránk a régi üvegek cseréjét és a felületi festést, hogy lépcső feljárója újra ragyoghasson eredeti szépségében és funkcionalitásában. 

Ha otthona lépcső feljárója elavult vagy károsodott üvegekkel rendelkezik, akkor itt az ideje a lépcső felújításnak. Budapest területén szolgáltatásaink segítségével gyorsan és hatékonyan cseréljük ki az üvegeket, és új életet lehelünk a lépcső feljárójába.

Tapasztalt üveges szakembereink gondoskodnak a régi, sérült vagy törött üvegek eltávolításáról és az új üvegek precíz beépítéséről. Legyen szó egyedi méretű vagy formájú üvegekről, mi rugalmasan alkalmazkodunk az igényekhez, hogy biztosítsuk a tökéletes illeszkedést és a tartósságot.

Erkély gépi csiszolás 


Nem csak erkélyfelújítás Előtető Üvegezés Budapest | Profi Bontástól Beépítésig Drót Üveggel 

Minőségi előtető üvegezés Budapest területén! Biztonságos és esztétikus megoldások. Válasszon minket!    Telefonhívás gomb Hívás indítása
Erkély Felújítás és Renoválás Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT