Hőszigetelt üveg csere Budapesten 

Teljes körű hőszigetelt üveg megoldások lakosságnak és cégeknek. Gyártástól beépítésig. Kiváló minőség, ingyenes felmérés és gyors cserével. 


"Hőszigetelt Üvegcsere és Javítás - Hatékony Megoldások" 

"Sérült hőszigetelt ablak problémájával küzd, legyen az repedés vagy bármilyen más típusú károsodás? Bízza szakemberekre az ablak hatékony pótlását és cseréjét! Vállaljuk a hőszigetelt üvegek cseréjét sürgős és megbízható módon, és választhat biztosítói megállapodásaink által támogatott árakat is. Ismerkedjen meg munkafolyamatainkkal az ablak helyreállításában, majd kérjen árajánlatot az ártalmakat elszenvedett ablak huzatmentes és eredeti állapotba való visszaállítására!"  


"Az Olcsó és Gyors Hőszigetelő Üveg Gyártás és Cseréje"

"Budapesten Hőszigetelő Üveggyártás, Hőszigetelt, thermo, hőszigetelő üveg csere 24 órán belül !

"Vihar és Egyéb Sérült Üveg Cseréje 24 Órán Belül , Biztosítói Számlával- Elfogadó Árakon   Budapesten!"


Kiszállítás egész Budapest területén
Kiszállítás egész Budapest területén

"Sérült Viharüveg és Hőszigetelt Üveg Cseréje Biztosítóval - Elfogadó Árakon, Gyors és Megbízható Szolgáltatás Budapesten! Ha a vihar okozta sérülések vagy más problémák miatt cserére van szükség, válassza Hőszigetelt Üveg Csere Szolgáltatásunkat, hogy gyorsan helyreállítsa otthona biztonságát!"


 Beépítés és Korszerűsítés"

"Felújítás? Hőszigetelő Üveg Gyorsan és Olcsón - Csak 37,900 Ft/m2-tól !

 Fedezze fel a Budapesten elérhető Hőszigetelő Üveggyártást, Beépítést és Korszerűsítést a kényelmesebb és energiahatékonyabb otthonért!"

Telefonhívás gomb Hívás indítása

Fedezze fel hőszigetelt üvegeinket teljes körű információkkal és részletes leírásokkal!" 

Három rétegű hőszigetelt üveg egyedi formára gyártva.

Három rétegű hőszigetelt üveg egyedi formára gyártva .
Három rétegű hőszigetelt üveg egyedi formára gyártva .

2 rétegű hőszigetelt kirakat üveg gázzal töltve lágybevonattal  beépítés cseréljük 


"Kiváló Hőszigetelt Üveg Cserék - Promóciós Ajánlatunkkal és Képekkel!"

hőszigetelt üveg csere fém keretben 
Hőszigetelt üveg csere  műanyag ablakban 
hőszigetelt üveg  csere fa ablakban  
hőszigetelt üveg csere gázzal töltve 
Hőszigetelt üveg csere tetőtéri ablakban 
Hőszigetelt üveg csere műanyag ajtóban 
Hőszigetelt üveg csere biztonsági üvegbő. 
Hőszigetelt üveg csere  savmart üveggel. 
Hőszigetelt üveg csere katedrál üveggel. 
Telefonhívás gomb Hívás indítása

"Hőszigetelt üveg: Energiahatékony megoldás komfortérzet és költségmegtakarítás érdekében"

"Célunk, hogy megosztjuk a hőszigetelt üveg előnyeit és alkalmazásait. Hőszigetelt üvegeink kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek energiamegtakarítást és kényelmet biztosítanak otthonában vagy irodájában. A lágybevonatos Low-E üvegünk különleges bevonattal rendelkezik, amely optimalizálja a hőáramlást, minimalizálva a hőveszteséget és a hőbejutást. Ezáltal javítja az épület energiahatékonyságát és csökkenti a fűtési és hűtési költségeket.


"Többrétegű Gáztöltött Hőszigetelt Üveg: Hatékony Megoldás Energiatakarékosságra és Kényelemre" 

"Többrétegű Gáztöltött Hőszigetelt Üveg: Hatékonyság és Kényelem Egyszerre A többrétegű gáztöltött hőszigetelt üveg innovatív megoldás, mely több üveglapból áll, közöttük gáztartó térrel. Az argon, krypton vagy xenon gázok alacsony hővezető képességük révén csökkentik a hőáramlást, javítva az energiahatékonyságot. Hang- és hőszigetelésben is kitűnő, valamint balesetek esetén tompítja a törés hangját és minimalizálja a töredékek szétszóródását, ezzel fokozva a biztonságot. Többféle variáció létezik, melyek konkrét előnyei eltérőek lehetnek. Minden esetben érdemes szakértő tanácsát kikérni a legmegfelelőbb választáshoz." 

 • 36 mm-es, argongázzal kitöltött hármas hőszigetelő üveg: 0,7 W/m2K
 • 44 mm-es, argongázzal kitöltött hármas hőszigetelő üveg: 0,6 W/m2K

"Hőszigetelt Üveg: Technológia és Előnyök" 

 1. Hőszigetelt üveg: Az új üveg, amit a régi ablak helyére szerelnek. Az hőszigetelt üveg rétegei között légbuborékok vagy gázok vannak, amelyek javítják az ablak hőszigetelő képességét.

 2. Ablakcseréje: Az ablak teljes cseréjét jelenti, beleértve az ablakkeretet és az üveget is.

 3. Üvegcseréje: Csak az ablak üvegének cseréjét jelenti, anélkül, hogy az ablakkeretet cserélnék.

 4. Dupla üvegezés: Olyan ablakok, amelyek két réteg hőszigetelt üveget tartalmaznak, hogy javítsák a hőszigetelést.

 5. Üvegezési opciók: Különböző típusú hőszigetelt üvegezési lehetőségek, például normál, Low-E vagy gáz töltéses üvegezés.

 6. U-érték: Az ablak hőszigetelő képességét kifejező érték. Minél alacsonyabb az U-érték, annál jobb a hőszigetelés.

 7. Szélvédő üveg: Egy vékony, általában átlátszó réteg, amelyet az ablakokra helyeznek a további hőszigetelés érdekében.

 8. Fólia bevonat: A hőszigetelt üveg egyik rétegének bevonata, amely növeli az ablak hőszigetelő képességét és csökkenti a hőveszteséget.

 9. Szilikon tömítés: Ablakok és üvegezési keretek közötti rések kitöltésére használt anyag a hőszigetelés javítása érdekében.

 10. Garancia: Az új hőszigetelt üveg vagy ablak gyártójától vagy telepítőjétől kapott írásos garancia a termék teljesítményére.

 11. Energiahatékonyság: Az új ablakok hőszigetelő képességének javítása céljából végzett munka, amely csökkenti az energiafogyasztást és az energiaköltségeket.

 12. Hőhíd: Olyan terület az ablak körül, ahol a hő hatékonyan vezethet át, és csökkentheti az ablak hőszigetelő képességét.

 13. Törött üveg: Az eredeti hőszigetelt üveg cseréje akkor szükséges, ha az sérült vagy törött.

 14. Felújítás: Az épület vagy lakás felújításának folyamata, amely magában foglalhatja az ablakok cseréjét is a hatékonyabb hőszigetelés érdekében.Műanyag Ablaküveg Csere: A Hőszigetelés és Hangszigetelés Fontossága

A műanyag ablaküveg csere során gyakran hirdetik a kétrétegű üveg cseréjét háromrétegű üvegre. Azonban fontos megérteni, hogy ez nem csak a hőszigetelést és hangszigetelést érinti, hanem a súlyt is. 

Több infó :

Telefonhívás gomb Hívás indítása

Hangszigetelt Üveg: 

A Zajcsökkentés és Hőszigetelés Modern Megoldás

A Hangszigetelt Üveg Felépítése és Anyagai

A hangszigetelt üveg, amely float üvegből készül, szerkezetileg hasonló a hőszigetelő üveghez. Ez több (2 vagy 3) üveglapból áll, de hanggátlás esetén ezek a rétegek aszimmetrikusak, azaz vastagságuk eltér a szükséges zajszűrési mértéknek megfelelően. Az üveglapok közötti légrés argon gázzal van kitöltve, ami hatékonyabbá teszi a zajcsökkentést. Az üvegfelület vastagságának növelésével azonban növekszik a súlya is, így túl vastag üvegréteg már nem alkalmazható.

A zajcsökkentés értékét javíthatjuk, ha az egyik réteget ragasztott biztonsági üveglapból készítjük. A biztonsági üveglapok közötti speciális szigetelő fólia laminálása tovább csökkenti a zajt és az UV fényt, miközben biztonsági követelményeknek is megfelel, és teljesen átlátszó.

Nézzük meg a különböző változatok hanggátlási mértékét, amelynek mértékegysége a decibel (dB):

 • Aszimmetrikus felépítésű fokozott hőszigetelő üvegszerkezet (36 dB hanggátlás)
 • Hanggátló fóliával készült fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (45 dB hanggátlás)
 • Műgyantával laminált, fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (akár 50 dB-es hanggátlás)

További kombinációs lehetőséget biztosít, hogy a ragasztott biztonsági üveglapok lágyfém bevonatos formában is készülhetnek, tehát hőtechnikai oldalról is megfelelnek az elvárásoknak.

Ha egy nyílászáró cseréjének célja a hangszigetelés javítása, akkor legalább 5 dB javulást kell megcélozni a felújítás során.

Ezen felül, a hangszigetelt üveg használata nem csak a zajcsökkentésben segít, hanem a hőszigetelésben is. Ezáltal csökkenthető az energiafelhasználás és a fűtési költségek. A hangszigetelt üveg használata különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol nagy a külső zaj, például forgalmas utak, repülőterek vagy ipari területek közelében. A hangszigetelt üveg használata hozzájárulhat a jobb életminőséghez és a kényelmesebb otthoni környezethez.


Az üveg sérülése vagy törése sokféle módon előfordulhat, és különböző típusú üvegek esetén más-más megoldások szükségesek. Itt van néhány információ az üvegsérülésekről és a lehetséges intézkedésekről:

 1. Üvegtörés: Ha az üvegfelület teljes keresztmetszetében át van repedve vagy be van törve, akkor minősül üvegtörésnek. Felületi karcolások vagy horzsolások nem számítanak üvegtörésnek biztosítási szempontból. Ha ilyen problémával találkozik, érdemes egy üveges szakembertől árajánlatot kérni a javításra1.

 2. Edzett üveg: Az edzett üveg ellenállóbb a hirtelen hőmérsékletváltozásokkal szemben, így sokkal kevésbé hajlamos a repedésre. Ha mégis betörik, kisméretű, tompa szilánkokra esik szét, ami nem okoz vágási sebeket2.

 3. Biztonsági üvegek: A betörésbiztos üvegezés két vagy több réteg üveglapból és speciális fóliából áll. Ez az üveg nem hullik darabokra, hanem egyben marad, így csökkenti a sérülés kockázatát. A rögzítőcsavarokat keresztirányban kell felszerelni, hogy elkerüljük az egyoldali feszültségeket3.

 4. Kandallóüveg: A kandallóüveg beépítésekor ügyelni kell arra, hogy ne legyen közvetlen érintkezés az üveg és a keret között. A megfelelő keret szilárdsága és tartóssága is fontos, hogy elkerüljük az üveg megrepedését vagy törését2.

 5. Hőálló kandallóüveg: A hőálló kandallóüveg kiválóan alkalmas a magas hőmérsékletű zárt égésterek szeparálására. A ROBAX hőálló kerámia üveg bármely méretre és alakra vágható és fúrható4.

Remélem, ezek az információk segítenek, és ha üvegsérüléssel találkozik, érdemes szakemberhez fordulni a megfelelő megoldásért.


Hőszigetelt üveg csere Budapesten teljes információ.

Fedezze fel Budapest leggyorsabb és megbízható üveges gyorsszolgáltatását a hőszigetelt üveg gyártásától azonnali cseréig. Lakosságnak és cégeknek egyaránt kínálunk teljes körű hőszigetelt üveg megoldásokat, garantáltan kiváló minőségben. Szakértő csapatunk ingyenes felmérést biztosít, és gyorsan elvégzi a szükséges üvegcsere munkálatokat. Tudjon meg mindent a hőszigetelt üveg csere folyamatáról és előnyeiről Budapesten! Látogasson el weboldalunkra most és tájékozódjon részletesen! 

Rövid  információ sérült hőszigetelő üveg csere lakosság részére.

Hőszigetelt üveg cseréje, minden esetben felmérést igényel a pontos üveg mérete, szerkezete az üveg méretre gyártásához. Ezek után a helyszínen árajánlatot készítünk, a biztosítóval egyeztetni tudnak a kár összegről.24 órán belül házhoz megyünk .30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk .rövid határidővel hőszigetelt üvegét legyártjuk és cseréljük biztosítóval elfogadott árakon dolgozunk nem csak internetes elérhetőségünk van irodánkban személyes kapcsolat felvétel is történik fontos számunkra próbálunk minden ügyfelünket elégedetté tenni munkánkkal a jó vissza jelzés érdeké 


Hőszigetelt üveg - Az azonnali kötés szilárdságával és gyors cserével.

Az üveges szakembereink olyan kiváló szigetelő anyagot alkalmaznak a hőszigetelt üvegek összeállítása során, amely biztosítja az azonnali kötés szilárdságát. Ezáltal lehetővé tesszük a leggyorsabb üvegcsere elvégzését, amikor az üveg megsérül, és lakossági vagy vállalati ügyfeleknek szükséges azonnali cserére.  


"Hőszigetelt Üvegek Széles Választéka: Lágybevonattal, Gáztöltött, Három Rétegű és Biztonsági Opciók!"

Hagyományos 2 rétegű float üvegből készült hőszigetelt üvegek: Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ideálisak az épületek hőveszteségének minimalizálására.

Lágybevonattal hőszigetelt üvegek: A speciális bevonat rétegükkel hatékonyabban szűrik a hőt, minimalizálva a hő sugárzását és növelve az energiahatékonyságot.

2 rétegű lágy bevonattal és gázzal töltött hőszigetelt üvegek: A gázréteg további hőszigetelést biztosít, miközben a lágy bevonat optimalizálja a hőátvitelt.

Három rétegű hőszigetelt üvegek: Ez a fejlettebb megoldás két gázréteggel és három üveglappal rendelkezik, maximális hőszigetelést és energiahatékonyságot nyújtva.

Biztonsági üveggel hőszigetelt üvegek: Az üveg extra védelmet biztosít, minimalizálva a sérülések és a betörés kockázatát, miközben megőrzi a hőszigetelő tulajdonságait.

Savmart hőszigetelt üvegek: Ez a típusú üveg esztétikus és egyedi megjelenést nyújt, miközben hatékony hőszigetelést biztosít.


"Hőszigetelt üveg: Teljesítmény, értékek és hatékonyság a legjobb hőszigetelésért"

A hőszigetelt üveg több értékkel rendelkezik, amelyek segítenek meghatározni annak teljesítményét. Itt van néhány fontos érték, amit érdemes megismerni:

 1. Hőátbocsátási tényező (U érték): Az U érték a hőátbocsátást méri, és azt mutatja meg, hogy mennyi hő megy át egy négyzetméter üvegfelületen egy óra alatt, amikor a hőmérsékletkülönbség 1 Kelvin (1°C) között van. Általában a hőszigetelt üveg U értéke 1,1 és 1,3 W/m²K között változik, de ez az érték függ az üvegtípustól, rétegrendtől és a használt töltőgázoktól.

 2. G érték: A G érték a napenergia-átbocsátást méri, és azt mutatja meg, hogy mennyi napsugárzás jut át a hőszigetelt üvegen. Minél alacsonyabb a G érték, annál jobb a hővédelem a túlzott hőmennyiség ellen.

 3. Légrés vastagsága: A hőszigetelt üveg rétegei között található légrés vastagsága jelentős hatással van a hőszigetelési tulajdonságokra. Általában a légrés vastagsága 12-20 mm között lehet.

 4. Rétegek száma: A hőszigetelt üveg több rétegből áll, amelyek között légrés található vagy speciális töltőgázok vannak. A rétegek száma meghatározza az üveg hőszigetelési képességét.

 5. Töltőgáz: A hőszigetelt üvegben található légrés vagy töltőgáz (például argon vagy krypton) további hőszigetelést nyújt. Ezek a gázok alacsony hővezető képességgel rendelkeznek, csökkentve a hő átjutását az üvegen keresztül.

Ezek az értékek és tényezők meghatározzák a hőszigetelt üveg teljesítményét és hatékonyságát. Az adott projekthez és követelményekhez igazodva érdemes kiválasztani a megfelelő hőszigetelt üveget.


Hőszigetelt üveg gyártás szellőzővel.

hőszigetelt üveg csere szellőzővel 

Ki keres megoldást a nagy nyomású klímaberendezéshez vagy a konyhai szellőzőhöz? Üvegsíkkal készült szellőző kör kivágás nyújt megoldást. Üveg síkunk sokféle méretben és anyagban kapható - üvegből, műanyagból, színes üvegből stb. -, amelyek alkalmasak a klímaberendezéshez való lefolyó vagy a konyhai ventilátor motor levegő kivezetéséhez. A kivágott szellőző körök erős felületet biztosítanak a biztonságos kötéshez. Ezeket széles körben alkalmazzák a lakások, irodák, iskolák, szállodák és egyéb helyiségek szellőzéséhez.


Egy órás méretű hőszigetelt üveg látható, ami több mint három méter hosszú.

Hőszigetelt üveg 312x200 cm méretre gyártva. 

Hőszigetelt üveg szigetelés előtti állapot 

"Cserélje le elrepedt vagy sérült hőszigetelt thermo üvegéit gyorsan és hatékonyan!" 

"Szakembereink gyorsan és hatékonyan cserélik ki elrepedt vagy sérült hőszigetelt üvegéit. Összehasonlítva a 4-12-4-12 rétegeket és a 4-16-4 rétegeket, a hőszigetelési értékünk (U érték) 1,1 W/m²K, a G értékünk 0,47, a légtömörségünk 4 osztályú, a hangszigetelési értékünk (Rw) 32 dB, és a fényáteresztésünk 76%. Válassza szolgáltatásunkat, és élvezze az optimális teljesítményt és energiahatékonyságot."


Hangszigetelés

A hangszigetelés szempontjából nem elég csak a rétegek számát növelni. A hangszigetelés mértéke nagymértékben függ az üveg vastagságától, a közöttük lévő anyagtól és a gázfeltöltéstől. Például, ha a kétrétegű üveg helyett biztonsági ragasztott üveget használunk, a hangszigetelés jelentősen javulhat. 


Ablaküvegezés: Minőségi Szolgáltatások és Szakértői Munka

Üvegezés Típusok

 • Hőszigetelt üvegezés: Az energiatakarékosság és a zajcsökkentés érdekében.
 • Dupla üvegezés: Kiváló hőszigetelés és hangszigetelés.
 • Hangszigetelt üvegezés: Csendes és nyugodt környezetet teremt.
 • Fa ablak üvegezés: Hagyományos és esztétikus megoldás.

Ablaküvegezési Folyamat

 1. Üvegcsere ablakokhoz: Sérült üveg kicserélése.
 2. Árak és Garancia: Versenyképes árak és minőségi munka.
 3. Üvegkeretek és Üvegezés: Széles választék, testreszabott megoldások.
 4. Energiahatékonyság és Felújítás: Ablaküvegezés, amely megtakarítást és kényelmet biztosít.

Szakértői Ablaküvegezés

 • Tapasztalt szakemberek.
 • Gyors és megbízható munka.
 • Garantált elégedettség.

Tipp: Energiahatékonyság és Hő hidak

Az ablaküvegezés nem csak esztétikai kérdés, hanem hatással van az energiafogyasztásra is. Válasszon olyan üvegezést, amely hőszigetelt és minimalizálja a hő hidakat.

Üdvözlettel, Az Ablaküvegező Csapata

Telefonhívás gomb Hívás indítása

GYIK

1. Gyakran ismételt kérdés lakoságági menyibe kerül a hőszigetelt üveg csere ? 

"A Hőszigetelt Üveg Cseréje Minden Esetben Felmérést Igényel - Pontos Méretek És Szerkezet A Gyártáshoz. Helyszíni Árajánlatot Készítünk Az Üveg Csere Érdekében. Weboldalunk Üveg Árak Menüjében Található Kalkulátor Segítségnyújtásával Összehasonlíthatja és Tájékozódhat Az Elérhető Opciókról." 

2. Gyakran ismételt kérdés hogy fizeti ki az üvegkárt a biztosító? 

Hogy fizeti ki a biztositó az üveg kárt! A szerződésben szerepeljen az üvegkár alap biztositás amennyiben rendelkezik üvegkárral, vagy speciális üvegkárral biztosítással , részletes számla ellenében, azaz anyag munkadíj kiszállítási költség teljes összegét egészében kifizeti .Amennyiben meghaladja az üveg kár a a nettó 100.000ft-os kárt, vegye fel a biztosítójával a kapcsolatot, és kérje kárfelvételét kárszakértővel .Ha az üveg baleset veszélyes kérheti azonnali cseréjét javasoljuk több fénykép készítését a törött üvegről. Utólagosan is lehet kérni a kárszakértő felmérését. Több információért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

3. Gyakran ismételt kérdés menyi időn belül tudjuk gyártani a hőszigetelt üveget és cserélni 

"Ha balesetveszélyes vagy sérült hőszigetelt üveggel találkozik, ne aggódjon! Mi, mint hőszigetelt üveggyártók, 4 órán belül a helyszínre sietünk, hogy elvégezzük a szükséges felmérést. Követő 8 órán belül pedig elkészítjük a megfelelő üvegeket, hiszen specializált gyártóként lehetővé tesszük a leggyorsabb kivitelezést. Ügyfeleink biztonsága és kényelme az elsődleges célunk!" 

Tartalom 1.2

Ez a 1.2-es tartalom része.

"Csupán egy gombnyomásnyira: Fedezze fel hőszigetelt üvegeinket teljes körű információkkal és részletes leírásokkal!" 

Fedezze fel weboldalunkon mindent, amit tudni szeretne a hőszigetelt üvegekről! Kiemelt figyelmet fordítunk az értékekre, részletesen bemutatva minden típusú hőszigetelt üveget, beleértve a gyártási folyamatot is. A termékek részletes leírásaival és specifikációival ellátott oldalainkon könnyen megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást, legyen szó bármilyen célú felhasználásról. Legyen az ablakok, ajtók vagy más épületalkatrészek, nálunk minden információt megtalál, hogy megalapozott döntést hozhasson.Miért jobb a 3 rétegű (három) thermoplán, hőszigetelő üveg?

Emellett a három rétegű thermoplán üveg nemcsak hőszigetelő, hanem kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kevesebb külső zaj jut be a helyiségbe, így kellemesebb és nyugodtabb légkört teremt.

Az energiahatékonyság szempontjából is kiemelkedő a három rétegű thermoplán üveg. A jobb hőszigetelésnek köszönhetően kevesebb fűtésre vagy hűtésre van szükség ahhoz, hogy a kívánt hőmérsékletet fenntartsuk. Ennek eredményeként csökken az energiafogyasztás és a vele járó költségek.

Ezenkívül a három rétegű thermoplán üveg egyenletesebb hőeloszlást biztosít a helyiségekben, ami jobb komfortot eredményez. Védi a helyiségeket a hőmérséklet-ingadozásoktól, így kellemesebb klímát teremt a lakók vagy dolgozók számára.

A hőszigetelt üveg, különösen a három rétegű thermoplán, a nagyobb hőszigetelő képessége, jobb hangszigetelése, energiahatékonysága és a jobb komfort, amit biztosít, miatt kiváló választás az épületek számára.

Összességében a három rétegű thermoplán, hőszigetelő üveg több előnnyel rendelkezik az előző generációs hőszigetelő üvegekhez képest. Kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, csökkenti az energiafelhasználást, és jobb komfortot biztosít a helyiségben tartózkodók számára.

Telefonhívás gomb Hívás indítása

Hőszigetelt üveg csere - Kiváló hőszigetelés és energiahatékonyság a formára gyártott három rétegű üveggel

Fedezze fel a hőszigetelt üveg cseréjének előnyeit weboldalunkon! Egy lenyűgöző képet osztunk meg Önnel, amely egy formára gyártott, három rétegű hőszigetelt üveget ábrázol. Ez az innovatív üvegtípus kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek energiamegtakarítást eredményezhetnek és csökkenthetik a fűtés-hűtés költségeit.

Három rétegű hőszigetelt üveg formára gyártva   

Telefonhívás gomb Hívás indítása

"Hőszigetelt Üvegek Széles Választéka: Lágybevonattal, Gáztöltött, Három Rétegű és Biztonsági Opciók!" 

Hagyományos 2 rétegű float üvegből készült hőszigetelt üvegek: Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ideálisak az épületek hőveszteségének minimalizálására.

Lágybevonatal hőszigetelt üvegek: A speciális bevonat rétegükkel hatékonyabban szűrik a hőt, minimalizálva a hő sugárzását és növelve az energiahatékonyságot.

2 rétegű lágy bevonattal és gázzal töltött hőszigetelt üvegek: A gázréteg további hőszigetelést biztosít, miközben a lágy bevonat optimalizálja a hőátvitelt.

Három rétegű hőszigetelt üvegek: Ez a fejlettebb megoldás két gázréteggel és három üveglappal rendelkezik, maximális hőszigetelést és energiahatékonyságot nyújtva.

Biztonsági üveggel hőszigetelt üvegek: Az üveg extra védelmet biztosít, minimalizálva a sérülések és a betörés kockázatát, miközben megőrzi a hőszigetelő tulajdonságait.

Savmart hőszigetelt üvegek: Ez a típusú üveg esztétikus és egyedi megjelenést nyújt, miközben hatékony hőszigetelést biztosít.

Sérült Hőszigetelt Üvegek Gyártása és Profi Cseréje.

Hatékony és Gyors Üveggyártás, valamint Sérült Hőszigetelt Üvegek Kicserélése Szakértőkkel

"Válassza szolgáltatásainkat a hőszigetelt üveg cseréjéhez és javításához. Kínálunk hőszigetelt ablaküveg, üvegpanel és régi hőszigetelt üveg cseréjét, valamint sérült, repedt és beázott hőszigetelt üveg cseréjét újraépítéssel. Energiahatékony üvegesinkkel hőszigetelt ablak cseréjét is megoldjuk. Tekintse meg szolgáltatásainkat és válassza a minőségi üvegcsere szakértőt!" 

"Hőszigetelt Üvegek Széles Választéka: Lágybevonattal, Gáztöltött, Három Rétegű és Biztonsági Opciók!"

Hagyományos 2 rétegű float üvegből készült hőszigetelt üvegek: Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ideálisak az épületek hőveszteségének minimalizálására.

Lágybevonattal hőszigetelt üvegek: A speciális bevonat rétegükkel hatékonyabban szűrik a hőt, minimalizálva a hő sugárzását és növelve az energiahatékonyságot.

2 rétegű lágy bevonattal és gázzal töltött hőszigetelt üvegek: A gázréteg további hőszigetelést biztosít, miközben a lágy bevonat optimalizálja a hőátvitelt.

Három rétegű hőszigetelt üvegek: Ez a fejlettebb megoldás két gázréteggel és három üveglappal rendelkezik, maximális hőszigetelést és energiahatékonyságot nyújtva.

Biztonsági üveggel hőszigetelt üvegek: Az üveg extra védelmet biztosít, minimalizálva a sérülések és a betörés kockázatát, miközben megőrzi a hőszigetelő tulajdonságait.

Savmart hőszigetelt üvegek: Ez a típusú üveg esztétikus és egyedi megjelenést nyújt, miközben hatékony hőszigetelést biztosít.

Hőszigetelt üveg: Az energiatakarékos otthon titka 

Ismerje meg, hogyan segíthet a hőszigetelt üveg megtakarítani energiát és növelni a komfortérzetet otthonában 

Az energiahatékonyság és a komfortérzet növelése kiemelkedő fontosságú szempontok az otthonok tervezése és kialakítása során. Ebben a tekintetben a hőszigetelt üveg olyan megoldást kínál, amely jelentős előnyökkel jár.

A hőszigetelt üvegnek köszönhetően az otthonban tartott hő hatékonyabban záródik be, csökkentve ezzel a hőveszteséget és minimalizálva a hőhídok kialakulását. Ez azt eredményezi, hogy a fűtési és hűtési rendszerek kevésbé terhelődnek, így az energiaköltségek csökkennek. A hőszigetelt üveg kiváló hőszigetelő képessége lehetővé teszi, hogy a lakás melegebb legyen a téli hónapokban, és hűvösebb maradjon a nyári hőségben.

Ezenkívül a hőszigetelt üveg segít csökkenteni a zajok behatolását a lakóterekbe. A különleges rétegek és tömítések gátat szabnak a külső zajoknak, így nyugodtabb és csendesebb környezetet teremtenek az otthonban.

Azonban fontos megemlíteni, hogy a hőszigetelt üveg beépítése némi költséggel járhat. Az anyag magasabb ára és a telepítés költségei a kezdeti befektetést igénylik. Azonban hosszú távon ez a befektetés megtérülhet az energiamegtakarítás és a jobb komfortérzet révén.

Összességében a hőszigetelt üveg előnyei jelentősé teszik az otthon energiatakarékosságának és komfortjának javítását. Ezzel a technológiával az otthona hatékonyabban tartja a hőt és hűtést nyújt, csökkentve az energiaköltségeket. Továbbá, a zajszigetelési tulajdonságai segítenek kellemesebb, nyugodtabb környezetet teremteni.

"Az Energiatakarékos Jövő Hőszigetelt Üvegekkel: Lágybevonattal és Hatékony Hőszigetelő Tulajdonságokkal!" 

A lágybevonattal készült hőszigetelt üveg olyan üveg, amelynek egyik vagy többik oldalára vékony, lágyanyagból készült bevonatot helyeznek fel. Ez a speciális bevonat szűri a hőt és az infravörös sugárzást, ami lehetővé teszi, hogy az üveg hatékonyan szigeteljen, minimalizálva a hőveszteséget.

A bevonat anyagában leggyakrabban olyan fémeket használnak, mint az ezüst vagy az alumínium, de előfordulhatnak egyéb anyagok is, például titánium vagy rozsdamentes acél. Ezek az anyagok rendkívül vékony rétegben helyezkednek el az üvegen, gyakran csak néhány nanométer vastagságban.

A bevonat felhelyezésére különleges technológiát használnak, például vákuumbevonatot vagy kémiai párologtatást. Ezek a módszerek lehetővé teszik a fémek és más anyagok precíz rétegzését az üveg felületén, így megfelelő optikai tulajdonságokkal rendelkező lágybevonattal ellátott hőszigetelt üveget kapunk.

A lágybevonattal készült hőszigetelt üvegek lehetővé teszik az energiatakarékosságot és az épületek hatékonyabb hőszigetelését, ezáltal csökkentve a fűtési és hűtési költségeket, és hozzájárulva az alacsonyabb energiaköltségekhez. Emellett az ilyen típusú üvegek kiválóan alkalmazkodnak az időjárási körülményekhez, és kényelmesebbé teszik az otthonokat és irodákat.


Hőszigetelt üveg gyártásról több információ 

"Ismerje meg, hogyan készülnek a kiváló minőségű hőszigetelt üvegeink! Fedezze fel a gyártás folyamatát és technológiáinkat, amelyek mögött áll a hatékony hőszigetelés és a környezettudatos megoldások. Kattintson a gombra, hogy betekintést nyerjen az üvegeink előállításába!" 

Telefonhívás gomb Hívás indítása

Hőszigetelt üveg nyílászárók  amibe méretre gyártjuk és cseréljük.

 hőszigetelt üveg csere fakeretbe  

hőszigetelt üveg csere fakeretbe 

Budapest egész területén 24  órán belül biztosítóval előadót árakon!   


Hőszigetelt üveg csere biztonsági üvegből  

Hőszigetelt üveg csere biztonsági üvegből 

Védje meg otthonát biztonsági hőszigetelt üveggel. 


Hőszigetelt üveg cseréje - Részletes számlakészítés üvegkár biztosítással.

Biztosítással fedezett hőszigetelt üveg csere cégeknek és lakosoknak. 

Ha Önnek, cégeknek vagy lakosoknak van üvegkár biztosítása, és a hőszigetelt üveg cseréjére van szükség sérülés esetén, mi részletes számlát állítunk ki. A számla tartalmazza az anyag-, munkadíj-, szállítási költségeket, valamint a veszélyes hulladék kezelésének költségét, melyet a biztosító teljes egészében megtérít.

A kombinált hőszigetelt üveg gyártás 

Praktikus és stílusos megoldások széles választékával.

Praktikus és stílusos kombinált hőszigetelt üvegek széles választéka várja Önt! Fedezze fel legújabb termékeinket, melyek magas funkcionalitással és lenyűgöző megjelenéssel rendelkeznek. Válasszon kedvére a különféle mintákkal és savmart designokkal ellátott üvegeink közül, melyek ideálisak privát szféra megőrzésére és esztétikai értékükkel is lenyűgöznek. Ezek az üvegek tökéletes választást nyújtanak fürdőszobákhoz, WC-khez és más helyiségekhez, ahol a magánszféra megőrzése kiemelten fontos. Emellett kiváló hőszigetelést és energiatakarékosságot biztosítanak. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő kombinált hőszigetelt üveget!

Hőszigetelt üveg csere fémkeretbe. 

Hőszigetelt üveg csere fémkeretbe.

8 órán belüli üveg kár felmérés 24 órán belüli üveg gyártás csere  versenyképes árak.


háromrétegű hőszigetelt üveg csere

három rétegű hőszigetelt üveg csere 

8 órán belüli felmérés 24 órán belüli csere.


hőszigetelt üveg csere savmart üveggel 

hőszigetelt üveg csere savmart üveggel  

egyedi design  korszerű szigetelés .


3 rétegű termo  meleg peremes táv tartóval gázzal töltve 

Tegye leghatékonyabbá otthona hőszigetelését !

hatékony rezsi csökkentés cserélje három rétegű üvegre  nyílászárójába üvegét.   


Gyakori kérdések hőszigetelt üveggel kapcsolatosan 

1. Gyakran ismételt kérdés csere esetén 

Hogy történik a csere ?

Hőszigetelt üveg cseréje, minden esetben felmérést igényel a pontos üveg mérete, szerkezete miatt az üveg méretre gyártásához. Ez követő  24 órán gyártásra kerül és beépítésre 


2. Gyakran ismételt kérdés hogy fizeti ki a biztosító az üveg cserét ?

Hogy fizeti ki a biztositó az üveg kárt! A szerződésben szerepeljen az üvegkár alap biztositás amennyiben rendelkezik üvegkárral, vagy speciális üvegkárral biztosítással , részletes számla ellenében, azaz anyag munkadíj kiszállítási költség teljes összegét egészében kifizeti. 

3. Gyakran ismételt kérdés hogy tudjuk ilyen gyorsan cserélni a hőszigetelt üveget ?

Mert  mert mi nem rendelünk a gyártótól ! mert mi gyártjuk méretre az hőszigetelt üveget  


Védelem és Kényelem Egyben: Lágybevonatos Low-E Hőszigetelt üvegeink. Fedezze fel Energiahatékony és Biztonságos Megoldásainkat!"

A lágybevonattal Low-E üvegünk nemcsak energiahatékony, hanem biztonságos is. A laminált üveg rétegéi megerősítik a törésgátlást és a betörésvédelmet. Emellett az UV-sugárzás elleni védelmet is nyújtjuk, hogy megvédjük bútorait, padlóit és belső elemeket a napfény okozta károsodástól.

Válasszon minket a hőszigetelt üveg szükségleteihez! Kínálunk széles választékot különböző méretekben és anyagokban, hogy megfeleljünk az egyedi igényeknek. Az energiamegtakarítás, a komfortérzet és a környezetbarát megoldások a prioritásaink. Fedezze fel hőszigetelt üvegjeinket, és élvezze az optimális belső klímát és az alacsonyabb energiaszámlákat!"

Ez a módosított szöveg célzottan használja a keresőoptimalizálást, és kiemeli a hőszigetelt üveg előnyeit és hasznosságát a felhasználók számára.


Keressen minket mobilról azonnali hívással, szaktanácsadásért! Készséggel segítünk a hőszigetelt üveggel kapcsolatos kérdésekben, árakban és egyedi igényekben. Minőségi, energiahatékony üvegeinkkel garantáltan megtaláljuk az ideális megoldást. Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! 

Telefonhívás gomb Hívás indítása

Hőszigetelt üveg árak 

Ha Ön a legjobb minőségű hőszigetelt üveg árakat keresi, akkor jó helyen jár. A mi termékeink biztosítják az Ön számára a legjobb megoldást a hőszigetelésre. Az üvegünk kiváló minőségű, és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Kínálatunkban megtalálhatók a különböző méretű és különböző színezetű üvegek, így biztosítva, hogy Ön megtalálja a megfelelőt az igényeinek megfelelően. Az áraink között megtalál 


hőszigetelt üveg csere műanyag ablakba 

Hőszigetelt üveg csere műanyag ablakba 24 órán belül 

30 éves szakmai tapasztalattal . legrövidebb határidős sérült üveg csere.

  


hőszigetelt üveg csere kirakatba 

hőszigetelt üveg csere kirakatba sürgősségi üveg csere.

Biztosítóval szerződőt árakon!

24 órán belüli sérült hőszigetelt üveg csere  

 

hőszigetelt üveg csere katedrál üvegből 

hőszigetelt üveg csere katedrál üvegből 

Tegye egyedivé hőszigetelt üvegét  zárja ki a átláthatóságát  ahová szeretné.


Több rétegű gázzal töltött hőszigetelt üveg: Kiváló hőszigetelés és energiatakarékosság a modern épületekben

Rétegelt szerkezetű hőszigetelt üveg: Ez olyan üveg, amely két vagy több üveglapból áll, közöttük pedig egy vagy több rétegű gáztartó tér található. A gázok, mint az argon, krypton vagy xenon, alacsony hővezető képességgel rendelkeznek, így csökkentik a hőátbocsátást az üvegen keresztül. Ennek következtében hatékonyan csökkentik a hőveszteséget és hőnyereséget az épületekben, javítva az energiahatékonyságot és csökkentve a fűtési és hűtési költségeket. Emellett a gáztartó rétegek hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, csökkentve a külső zajokat és teremtve egy kellemesebb, nyugodtabb belső környezetet. A rétegelt szerkezet továbbá biztonsági előnyöket is nyújthat, mivel a gázréteg tompítja az üvegtörés hangját és megakadályozza a töredékek szétszóródását, így javítva a balesetek során a biztonságot. Fontos azonban megjegyezni, hogy az egyes üvegtípusok, rétegrendek és gáztöltések jellemzői és előnyei eltérhetnek, ezért érdemes szakemberrel vagy gyártóval konzultálni a legmegfelelőbb megoldás kiválasztása érdekében. 


"Kulcsfontosságú elemek: A hőszigetelt üveg gyártásában alkalmazott távtartó műanyag bevonatok és azok előnyei" 

A hőszigetelt üveg gyártásában használt távtartó műanyag bevonatok olyan kulcsfontosságú elemek, amelyek hozzájárulnak a hőszigetelt üveg kiemelkedő tulajdonságaihoz. Ezek a távtartó műanyag bevonatok számos előnnyel járnak a hőszigetelt üveg tekintetében:

 1. Hőátbocsátási tényező (U érték): A távtartó műanyag bevonatoknak köszönhetően a hőszigetelt üveg alacsony hőátbocsátási tényezővel (U értékkel) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a hőveszteség mértéke minimális lesz az üvegen keresztül, így hatékonyan javítva az épület energiateljesítményét és csökkentve a fűtési-hűtési költségeket.

 2. Energiahatékonyság: A hőszigetelt üveg energiahatékonyságot biztosít az épületek számára. A távtartó műanyag bevonatoknak köszönhetően a hőszigetelt üveg csökkenti a hőveszteséget és a hőnyereséget, fenntartva az optimális belső hőmérsékletet. Ezáltal az épület energiafelhasználása optimalizálódik, és a felhasználók komfortérzete növekszik.

 3. Hangszigetelés: A távtartó műanyag bevonatok segítenek csökkenteni a külső zaj behatolását a hőszigetelt üvegen keresztül. Ez javítja a lakó- vagy munkaterületek csendjét és nyugalmát, biztosítva a kellemes és zavartalan környezetet.

 4. Tartósság és ellenállás: A távtartó műanyag bevonatok kiváló tartósságot és ellenállást nyújtanak a hőszigetelt üveg számára. Ellenállnak a nedvességnek, UV-sugárzásnak és más káros hatásoknak, így hosszú távon megőrzik a hőszigetelt üveg minőségét és teljesítményét.

 5. Esztétikai megjelenés: A távtartó műanyag bevonatok lehetővé teszik a hőszigetelt üveg esztétikus megjelenését. Különböző színű és mintázatú bevonatok állnak rendelkezésre, amelyek segítségével az épület stílusához és designjához illeszkedő megjelenést lehet elérni.

Ezek az előnye.


További információ hőszigetelt üvegről


További információ a hőszigetelő üvegről. 

Hőszigetelt üveg a legmodernebb megoldás a nyílászárók szigetelésében. A hőszigetelő üveg általánosan két üvegrétegből áll, amelyeket egy köztük lévő gázfüllel szeparálnak. A két üvegréteg között lévő térben lévő gáz miatt csökken a hőenergia áramlása, ami jelentősen növeli az ablakok hőszigetelő képességét. A hőszigetelő üveg előnyei közé tartozik a hőenergia megőrzése, csökkenti a zajt, és még csökkenti az UV sugarak bejutását is. A hőszigetelt üveg a legjobb megoldás a hőszigetelésre, és a modern építkezésekben egyre nagyobb arányban található meg. 


A hőszigetelt üveg rétegek és lécek átlátható bemutatása 

A következő képen egy átlátható 3 rétegű hőszigetelt üveg látható, amelyen jól láthatók a rétegek és a közöttük lévő lécek. Ez a kép lehetőséget nyújt az ügyfeleknek arra, hogy betekintést nyerjenek egy hőszigetelt üveg felépítésébe és rétegzésébe. A lécek a rétegek közötti távolságot és stabilitást biztosítják a gyártási folyamat során. Ez a rétegezett szerkezet kiemelkedő fontosságú a hőszigetelt üveg hatékonyságában és hőszigetelő tulajdonságaiban. A kép segít abban, hogy megismerjük és megértsük, hogyan épül fel egy hőszigetelt üveg, és milyen kritikus szerepet játszik a rétegek közötti szigetelés a hőszigetelési teljesítmény tekintetében. Hőszigetelő üveg gyártás gépi mosással történik.  

Hőszigetelt üveg gyártáshoz képest a gépi tisztítás még nagyobb fontossággal bír. A megfelelő üzemeltetés és a megfelelő rendszeres tisztítás a hőszigetelt üveg gyártás folyamatának kulcsa. Az üveg gyártása során a gépek tisztítása kulcsfontosságú, hogy a minősége megfélő legyen.   

hőszigetelt üveg gyártás
hőszigetelt üveg gyártás

Szakemberünk az üvegmosó gép előtt várakozik a következő képen, ahogy az elkészült, tisztított hőszigetelt üvegekre figyel. Ez a pillanat szemléletesen bemutatja, milyen alaposan és precízen tisztítjuk hőszigetelt üvegeinket. Üvegmosási folyamatunknak célja az üveglapok ragyogó tisztaságának és esztétikai megjelenésének fenntartása. A szakemberünk minden üveglapra kiemelt figyelmet fordít, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és foltokat, így biztosítva az üveg megfelelő esztétikáját és hibátlan kinézetét. Az alapos üvegmosás fontos szerepet játszik abban, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a hőszigetelt üvegek tisztaságával és megjelenésével.   


Lágy bevonattal  hőszigetelt üveg síküveg.

Egy olyan különleges üvegfajta, amelyet speciális lágy bevonattal vonnak be a felületén, és hőszigetelő rétegekkel látnak el. A lágybevonat segít csökkenteni a hőt veszteséget, és egyben jelentősen javítja az üveg térelválasztó szerepét. A hőszigetelő rétegek pedig hatékonyan megakadályozzák a meleg és hideg levegő áramlását a különböző terek között. A lágy bevonatos hőszigetelt síküveg jelentősen csökkenti a fűtést veszteséget  

 • Az üveglapok vastagsága: 4 mm - 16 mm - 4 mm
 • Teljes üvegvastagság: 24 mm
 • Hőátbocsátási tényező (U érték): Általában 1,1-1,3 W/m²K között változik
 • G érték: Általában 0,55-0,70 között változik
 • Légtömörség: Általában 4 osztály
 • Hangszigetelési érték (Rw): Általában 29-34 dB között változik
 • Fényáteresztés: Általában 70-80% között változik

Hőszigetelt üveg: Sokoldalú alkalmazások és hatékony védelem 

 Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk. 

A hőszigetelt üveg rendkívül sokoldalúan alkalmazható és kiváló védelmet nyújt. Az üveg révén lehetőség nyílik a betörésvédelemre, régi üvegek cseréjére vagy új nyílászárókba történő beépítésre. Hőszigetelő (thermo) üvegként az épületek bejárati ajtóiban és ablakaiban is hatékonyan használható. A biztonsági portálüvegek, korlátok, előtetők, CNC betekintő üvegek és munkagép üvegek mellett zajcsillapításra is ideális választás lehet.

Az optimális hőszigetelés mellett ezek az üvegek védelmet nyújtanak a betörési kísérletek ellen is. Kiválóan alkalmasak olyan helyekre, ahol már korábban próbálkoztak betörni. A hőszigetelt üvegek a legújabb technológiával és anyagokkal készülnek, biztosítva a maximális biztonságot és hatékonyságot.

Válassza a hőszigetelt üvegeket sokoldalúságuk és hatékonyságuk miatt. Biztos lehet benne, hogy a hőszigetelt üvegek optimális védelmet nyújtanak, miközben energiatakarékos megoldást biztosítanak az épületek számára.

Régi Geréb tokos ajtó felújítása, hőszigetelő üvegesre csere 

Ajánlatunk hagyományos 1 rétegű cserélje hőszigetelő  üveg! 

Ajánlatunk  hagyományos nyílászárók korszerűsítés és szigetelése 

Ablak szigetelés a megoldás, ha Önnek hatékonyságra és energiamegtakarításra van szüksége. Az ablak szigetelése jelentős mértékben javítja a hőszigetelést, a hang szigetelést és a teljesítményt. A hőszigetelés jelentősen csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket, és segíthet abban, hogy a lakás komfortosabbá és energiatakarékosabbá váljon   

A hővédelem fontossága A falak és ablakok hővezetése miatt nagy mennyiségű hő távozik az épületből. Ez télen magas fűtésszámlákhoz, melegebb évszakokban pedig magas hűtési számlákhoz vezethet. A hőveszteség csökkentése érdekében különféle típusú szigetelőüvegek léteznek. A korszerű energiatakarékos fűtési rendszerek alkalmazása mellett a legfontosabb feladat az épületben termelődő hő fenntartása. Ez a nyílászárók jó szigetelésével biztosítható. 


Hőszigetelt üveg: Sokoldalú alkalmazások és hatékony védelem 

 A hőszigetelt üveg sokoldalú alkalmazhatósága: betörésvédelem, régi üveg helyére vagy új nyílászárókban, hőszigetelő (thermo) üvegrészként, bejárati ajtókban, ablakokban, biztonsági portálüvegekben (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlátokban, előtetőkben, CNC betekintő üvegekben, munkagépek üvegezésében és zajcsillapításra is használjuk. A hőszigetelt üveg lehetővé teszi a hatékony védelmet, energiatakarékosságot és kényelmet a különböző felhasználási területeken.


Hőszigetelő üveg infó 

Például amikor télen 20 Celsius-fok a hőmérséklet, egy átlagosan 1,25 négyzetméteres kis ablak már 2,4*1,25*20 = 60W hőveszteséget takaríthat meg. Ez azt jelenti, hogy soha nem üzemeltetjük folyamatosan a régi 60 W-os izzókat. Természetesen az egy lakásra jutó üvegfelület nem 1,25 négyzetméter, hanem több, átlagosan 10 négyzetméter, vagyis a hőteljesítmény-megtakarításunk elérheti a 480 W-ot, mondjuk egyszerre 8 db 60 W-os izzót kapcsolunk ki a lakásban és mindenki .

Az "U" érték és "K" érték egyforma fogalom. Pár évvel ezelőtt a "K" érték elnevezés volt a jellemző, manapság az "U" érték kifejezést használjuk. Mit is jelöl pontosan a nyílászárónk üvegén ez a jelölés?Három rétegű hőszigetelő üveg meleg peremes táv tartóval 

"Hőszigetelt Üvegek összehasonlítása: 4-12-4-12 rétegek vs. 4-16-4 rétegek"

Az adatok a következők az 1 négyzetméterre vonatkoztatva a 4-12-4-12 rétegekben:

 • Teljes üvegvastagság: 32 m
 • Az üveglapok vastagsága: 4 mm - 12 mm - 4 mm - 12 mm
 • m
 • Hőátbocsátási tényező (U érték): 1,1 W/m²K
 • G érték: 0,47
 • Légtömörség: 4 osztály
 • Hangszigetelési érték (Rw): 32 dB
 • Fényáteresztés: 76%
 • Argongáz töltőnyomása: 90 kPa
 • Az 1 négyzetméterre vonatkoztatva a 4float-16-4low rétegekben elhelyezett 2 rétegű hőszigetelt üveg adatai a következők:

  • Az üveglapok vastagsága: 4 mm - 16 mm - 4 mm
  • Teljes üvegvastagság: 24 mm
  • Hőátbocsátási tényező (U érték): Általában 1,1-1,3 W/m²K között változik
  • G érték: Általában 0,55-0,70 között változik
  • Légtömörség: Általában 4 osztály
  • Hangszigetelési érték (Rw): Általában 29-34 dB között változik
  • Fényáteresztés: Általában 70-80% között változik


Három rétegű hőszigetelt üveg 

A következő meta szöveg bemutatja a 3 rétegű hőszigetelt üveg rétegeit és léceit. Ismerje meg, hogyan épül fel és működik ez az átlátható üvegszerkezet, amely kiemelkedő hőszigetelést nyújt. Fedezze fel a rétegek közötti léceket, amelyek biztosítják a stabilitást és a hatékony szigetelést. Ismerje meg, hogyan javítja a hőszigetelt üveg rétegzése a teljesítményt és segít az energiamegtakarításban. 


Mit látunk az üvegen feltüntetve és mit jelent?

Ha megvizsgáljuk a kiválasztott termékünket, akkor ablakok esetében három U értéket is megkülönböztetünk. Ezek a következők:

Uw-(window) - ablak össz-hőátadási együttható. Ez az érték az egész ablakra vonatkozik, melyet az üvegezés U értéke az Ug és a tok U értéke az Uf befolyásol.

Az U értékre jellemző hogy kisebb ablakméret esetén romlik, míg nagyobb méretű ablakoknál nő. Ez azért van, mert az üvegfelület a tok anyagához képest nagyobb értékeket érhet el, így a nagyobb üvegfelület esetén jobb hőszigetelési értékeket érünk el.

Ug-(glazing) - üvegezés hőátadási együttható. Ez az érték az üvegfelületre vonatkozik, mely függ az üvegtáblák egymástól való távolságától, az üvegtáblák számától és a táblák közti rést kitöltő gáz típusától. Jellemző értékek:

 • 24 mm-es, argongázzal kitöltött kettős hőszigetelő üveg: 1,1 W/m2K
 • 36 mm-es, argongázzal kitöltött hármas hőszigetelő üveg: 0,7 W/m2K
 • 44 mm-es, argongázzal kitöltött hármas hőszigetelő üveg: 0,6 W/m2K
 • 36 mm-es, kripton gázzal kitöltött hármas hőszigetelő üveg: 0,5 W/m2K

Uf-(frame) - a tok hőátadási együttható, ennek meghatározása méréssel történik.

Az U értékről tehát azt mondhatjuk, hogy minél kisebb az értéket jelölő szám, annál kisebb az adott üveg hőátbocsátási tényezője, és nagyobb a hőszigetelő értéke. Általában az 1,4 és 1,1 U értékű üvegekkel találkozunk, ahol az 1,1 W/m2K értékű üvegek a magasabb igényeket is kielégítik.


Hőszigetelt üveg súlya. 

A hagyományos síküveg súlya: mm/m2/2.5kg Példa súly: 1m2 4mm üveg 4x2.5kg= 10kg,

2 rétegű hőszigetelt, thermo üvegsúlya: 4 - 16 - 4 rétegrend esetén: 1nm 2 rétegű thermo üveg súlya 23kg

3 rétegű hőszigetelt, thermo üvegsúlya: 4 - 12 - 4 -12 - 4 rétegrend esetén: 1nm 3 rétegű thermo üveg súlya 36kg


Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk! 

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Telefonhívás gomb Hívás indítása

A hőszigetelt üveg párás, piszkos információ

A régi hőszigetelt üveggel ellátott ablakok és ajtók esetén az egyik leggyakoribb gond, hogy a thermoplan üveg a két üvegtábla rétegéi között párosodás és el koszolódás.

Ez nem csak elsősorban esztétikai probléma, hanem a hőszigetelt üveg rétegek közőtti szigetelés elöregedett és elengedett a ragasztás igy ezért hő veszteség történik

A technológia fejlődésével ugyanis évről évre egyre jobban szigetelt üvegek kaphatók ugyanazon, vagy valamivel magasabb áron.

ugyan akkor üvegcserével jelentős mennyiségű energiát takaríthat meg.

javasoljuk a 3 rétegű lágy bevonatos, gázzal töltött típust, hőszigetelt üveg jelenleg a legjobb hőszigetelést biztosítja otthonában a ket rétegű üveg estén a lágy bevonatos gázzal töltött ajánljuk. 


 • Hőszigetelt Low-e üvegek gyártása értékek 

 • 24 mm-es, argongázzal kitöltött kettős hőszigetelő üveg: 1,1 W/m2K
 • 36 mm-es, argongázzal kitöltött hármas hőszigetelő üveg: 0,7 W/m2K
 • 44 mm-es, argongázzal kitöltött hármas hőszigetelő üveg: 0,6 W/m2K
Rejtett kulcsszavak a láblécben