Ablakszigetelés hőszigetelt üveggel

Hőszigetelt üveg árak

Hőszigetelt üveg cseréje

A hőszigetelt üveg cseréje ára: 48,000 Ft / négyzetméter

 Régi fa ablakok szigetelése - Hatékony megoldás az energiahatékonyság növelésére

"Ablakszigetelés hőszigetelt üveggel". 


Ablakszigetelés hőszigetelt üveggel

Ablakszigetelés hőszigetelt üveggel

Az ablakszigetelés fontos lépés az energiahatékonyság növelésében. A két rétegű hőszigetelt üveg kiváló megoldást nyújt erre.

Miért válassza a hőszigetelt üveget?

A hőszigetelt üveg nem csak az energiafogyasztást csökkenti, hanem javítja a komfortérzetet is.

A hőszigetelt üveg előnyei

Energiamegtakarítás

A hőszigetelt üveg jelentősen csökkenti a hőveszteséget, így kevesebb energiát kell felhasználni a fűtésre.

Zajszigetelés

A két rétegű üveg hatékonyan csökkenti a külső zajokat, így csendesebb és nyugodtabb környezetet biztosít.

Szolgáltatásaink

Professzionális ablakszigetelési megoldások gyors és megbízható kivitelezéssel.

Régi ablakba hőszigetelt üveg árak 

Régi ablakba hőszigetelt üveg árak

Régi Ablakba Hőszigetelt Üveg Árak

 • Egyszerű Hőszigetelt Üveg: Ár: 25,900 Ft / négyzetméter
 • Hőszigetelt Üveg Argongázzal: Ár: 27,900 Ft / négyzetméter
 • Hőszigetelt Üveg Low-E Bevonattal: Ár: 28,900 Ft / négyzetméter
 • Hőszigetelt Üveg Hangszigeteléssel: Ár: 30,000 Ft / négyzetméter

Hőszigetelt üveg cseréje ára: 48,000 Ft / négyzetméter


Milyen esetekben érdemes az utólagos ablakszigetelés és korszerűsítés mellett dönteni?

A régi egyrétegű üvegek cseréje két rétegű, hőszigetelt üvegre jelentős javulást hozhat otthona hőszigetelésében. Ez a folyamat magában foglalja a régi üveg eltávolítását és a két rétegű, hőszigetelt üveg beépítését a meglévő keretbe. Ez a modernizációs lépés nemcsak javítja az ablakok hőszigetelési képességét, hanem növeli az otthon energiahatékonyságát is, ami hosszú távon pénzt takaríthat meg a fűtési és hűtési költségeken.

A helyiségben megszűnik a huzatérzés. Kisebb lesz a külső zajok, por és kipufogógázok behatolása. Az új thermo üvegezés és szigetelés miatt a beltéri hőmérséklet télen 3-5 °C-kal emelkedik.
A helyiségben megszűnik a huzatérzés. Kisebb lesz a külső zajok, por és kipufogógázok behatolása. Az új thermo üvegezés és szigetelés miatt a beltéri hőmérséklet télen 3-5 °C-kal emelkedik.

"Régi Ablakok Hőszigetelt Üveggel: Műemléképületek Korszerűsítése"

Az ablakfelújítás olyan megoldás, amely lehetővé teszi a hőszigetelt üveg alkalmazását régi, műemléképületekben is, ahol a teljes ablakcserét nem engedélyezik. Ezzel a módszerrel a régi ablakokat megtartjuk, de a hőszigetelés és energiahatékonyság szempontjából jelentős javulást érhetünk el.

A folyamat lépéseit így foglalhatjuk össze:

 1. Mérések és tervezés: Először felmérik a meglévő ablakokat, majd tervezést készítenek a hőszigetelt üveg beépítésére.
 2. Régi üveg eltávolítása: Kibontják a régi üvegeket és eltávolítják a szorítóléceket.
 3. Hőszigetelt üveg beépítése: A vastagabb hőszigetelt üveget beillesztik a megnövelt falc vastagságába.
 4. Üvegszorító lécek és szigetelés: Az üveg szorító lécekkel és szigeteléssel rögzítik a helyén.
 5. További lehetőségek: Ha szükséges, argongázzal töltött, két rétegű üveget is be lehet építeni. Emellett olyan speciális üvegeket is használhatnak, mint a lágybevonattal készült üveg.

Ez a megoldás lehetővé teszi az energiahatékonyság javítását anélkül, hogy a műemléképületek eredeti ablakait teljesen lecserélnék. Fontos azonban, hogy szakértőt bízzunk meg az ablakfelújítás végrehajtásával, hogy a műemléképületek esetében is megfelelően történjen a beavatkozás.Az ablakszigetelés folyamatában érdemes figyelembe venni a modern hőszigetelt üvegeket is. Ha régi, Geréb tokos fa ablakokról van szó, ajánlott az 2 rétegű hőszigetelt üvegek beépítése. Ezek az üvegek gazdaságosabb korszerűsítést tesznek lehetővé, és akár 30%-40% energiamegtakarítást is eredményezhetnek. 

Felujitás elött
Felujitás elött
felújítás és korszerűsítés után
felújítás és korszerűsítés után


"Ablakfelújítás: Régi Ablakok Korszerűsítése Két Rétegű Üveggel és Hangszigeteléssel"

Ez a megoldás nemcsak a hőszigetelést, hanem a hangszigetelést is javítja. Ismerje meg, hogyan lehet a régi ablakokat modern technológiával frissíteni, hogy otthona csendesebb és komfortosabb legyen! 🏡🔊

"Cserélje le régi fa ablakai üvegét korszerű hőszigetelt üvegre és élvezze az energiamegtakarítás előnyeit!" "Régi ablakok hőszigetelése könnyen elérhetővé válik! Válassza a kiváló minőségű hőszigetelt üvegjeinket régi ablakaihoz, hogy javítsa otthona energiahatékonyságát. Ne hagyja, hogy régi ablakai pénzkidobássá váljanak - cserélje ki az ablaküveget hőszigeteltebb változatra még ma!" "Frissítse régi ablakait hőszigetelt üveggel - Kiváló minőségű cserélhető hőszigetelt üvegek régi ablakokhoz"

"Cserélje le régi fa ablakai üvegét korszerű hőszigetelt üvegre és élvezze az energiamegtakarítás előnyeit!" "Régi ablakok hőszigetelése könnyen elérhetővé válik! Válassza a kiváló minőségű hőszigetelt üvegjeinket régi ablakaihoz, hogy javítsa otthona energiahatékonyságát. Ne hagyja, hogy régi ablakai pénzkidobássá váljanak - cserélje ki az ablaküveget hőszigeteltebb változatra még ma!"

Az ablakszigetelésnek köszönhetően 20-30%-kal csökkenhetnek a fűtési költségek. Hosszú élettartam (legalább 15 év) és rövid, 2-3 éves megtérülési idő.
Az ablakszigetelésnek köszönhetően 20-30%-kal csökkenhetnek a fűtési költségek. Hosszú élettartam (legalább 15 év) és rövid, 2-3 éves megtérülési idő.

Ablak szigetelés a megoldás, ha Önnek hatékonyságra és energiamegtakarításra van szüksége. Az ablak szigetelése jelentős mértékben javítja a hőszigetelést, a hang szigetelést és a teljesítményt. A hőszigetelés jelentősen csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket, és segíthet abban, hogy a lakás komfortosabbá és energiatakarékosabbá váljon   


"Ablak szigetelés és felújítás: Régi Geréb tokos fa ablakok korszerűsítése lépésről lépésre, gépicsiszolástól a keret mázolásig." 


Nézze meg videónkat, amely bemutatja, hogyan zajlik a régi ablakokba a hőszigetelt üveg csere folyamata! Lépésről lépésre  .

Hőszigetelt üvegek típusai és felhasználási területeik az építészetben

 Hőszigetelt, hangszigetelt és reflexiós üveg - melyik mire jó?


A régi Geréb tokos ablakokat 2mm-es vagy 3mm-es üvegeket építettek be. Ez hőszigetelésben sem hangszigetélésben nem igazán jó. Új nyílászáró csere nagy költséggel jár .Ezért ajánljuk figyelmébe 2 rétegű hőszigetelt üveg cseréjét ami kisebb költséggel járó korszerűsitést !Akár 30% megtakarítást is elérhet energia megtakarításban igy hamar megtérül költsége. Több információért vegye fel a kapcsolatot velünk .

Az építészetben a szigetelt üvegek csoportjában alapvetően megkülönböztetünk hőszigetelt, hangszigetelt és reflexiós vagy fény visszaverős típusokat felhasználási területeik alapján.

A legelterjedtebb hőszigetelt, amit alapvetően két vagy több üvegtábla kombinációjából építhetjük fel és fő funkciója a belső hőmérséklet stabilitásának biztosítása, mind a fűtési ill. a hűtési időszakban.

A hangszigetelt típusú üveget alapvetően irodákban, zajos helységek környékén a zavaró hanghatás csökkentésére, ill. kirekesztésére használják.

A fényvisszaverő felülettel ellátott üvegtípus jellemzően a fény és hőhatás ellen védik a belső tereket.

"Ablakszigetelés - Tapasztalja meg az óriási különbséget a régi ablakok és a korszerű hőszigetelt üvegek között! Az általunk feltöltött kép egyértelműen bemutatja a régi 3mm-es sík üveg és a kétrétegű hőszigetelt üveg vastagsága közötti hatalmas különbséget. A régi ablakok szigetelése kulcsfontosságú, hogy megszüntesse az energiaveszteséget és javítsa otthona hőszigetelését. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és élvezze a modern ablaktechnológia előnyeit a megtakarítás és a komfort terén!"

Fenti képen látható óriási különbség 3mm-es sík üveg ,és a kétrétegű hőszigetelt üveg vastagsága között. A kép magáért beszél.
Fenti képen látható óriási különbség 3mm-es sík üveg ,és a kétrétegű hőszigetelt üveg vastagsága között. A kép magáért beszél.

Ha hatékonyabb hőszigetelésre vágyik, cserélje le régi, Geréb tokos ablakjait új, korszerűbb hőszigetelt üvegekre! Ablakcserével járó nagy költségek helyett, a 2 rétegű hőszigetelt üvegek cseréje kisebb költséggel járó alternatívát kínál. Az energiamegtakarítás akár 30%-os lehet, így hamar megtérül a költség. Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért az ablak szigetelés témakörében!

Az építészetben számos szigetelt üvegtípus létezik, a legelterjedtebb pedig a hőszigetelt. A hőszigetelt üveg két vagy több üvegtáblából áll, és fő célja a belső hőmérséklet stabilitásának biztosítása mind a fűtési, mind a hűtési időszakban. A hangszigetelt üveg hatékonyan szűri ki a külső zajokat, míg a fényvisszaverő felülettel ellátott üvegtípus védelmet nyújt a belső térnek a fény és a hő hatása ellen.

Az ablak szigetelés kulcsfontosságú lehet otthona vagy irodája energiahatékonyságának javításában, és növelheti a komfortérzetet is. Ha többet szeretne megtudni az ablak szigetelés témájáról, lépjen velünk kapcsolatba, és szívesen segítünk Önnek.


A kétrétegű hőszigetelt üveget több vastagságú , távtartóval készíthető amely pára elszivoval töltjük a pára elkerülése véget . 


"Csendes és Hatékony: A Rétegelt Hőszigetelt Üveg Technológiája"

 A rétegelt hőszigetelt üveg több üveglapból és gáztartó tér közötti távtartó lécekből áll. A különböző gázok alacsony hővezető képessége csökkenti a hőátbocsátást és javítja az energiahatékonyságot, valamint jó hangszigetelést biztosít. Emellett tompítja az üvegtörés hangját és növeli a biztonságot balesetek esetén. Fontos figyelembe venni az egyes üvegtípusok és gáztöltések eltérő előnyeit, ezért ajánlott szakemberrel konzultálni a legmegfelelőbb megoldás kiválasztása érdekében.

A hőszigetelt üveg gyártásában használt távtartó műanyag bevonatok olyan kulcsfontosságú elemek, amelyek hozzájárulnak a hőszigetelt üveg kiemelkedő tulajdonságaihoz. Ezek a távtartó műanyag bevonatok számos előnnyel járnak a hőszigetelt üveg tekintetében: 

"Régi ablak szigetelése - Az általunk készített képen látható, hogyan zajlik a régi fa ablak szigetelése. A korszerűsítés során beépítettük a két rétegű hőszigetelt üveget, amelynek köszönhetően jelentős javulást érünk el az energiahatékonyságban és a hőszigetelésben. Az üveg szorító lécek gondosan rögzítve lettek, hogy biztosan és hatékonyan zárják le az ablakokat. Ha Önnek is fontos a régi ablakok hatékony szigetelése, forduljon hozzánk bizalommal!  

 • Üveg rögzíttesse 10mm-es falc mart fából készítjük 2mm-es légréssel amit szilikonos szigeteléssel szigeteljük 

Miért érdemes a nyílászárók szigetelését választani a csere helyett?

A nyílászárók szigetelése sokkal kisebb felfordulással jár és gyorsabb is, mint a komplett csere, ráadásul annak a töredékébe kerül. Keressen érte engem!

Az elmúlt időszakban előtérbe került a hőszigetelés, illetve a korszerű nyílászárók fontossága. A modern megoldásoknak köszönhetően sokat spórolhat otthona fűtésén, ezért mindenképp érdemes átgondolni a lehetőségeket. Annak, aki egyszerűbb, gyorsabb és nem utolsó sorban olcsóbb megoldást keres, a nyílászárók szigetelését is célszerű latba vetnie

Telefonhívás gomb Hívás indítása

szilikonos  ablakszigetelés, nyílászáró szigetelés.

Továbbá szilikonos szigetelést alkalmazunk falc marással 

Utólagos ablakszigetelés svéd nútmarásos módszer
( technológia )
alkalmazásával, szilikon alapanyagú tömítőanyag felhasználásával készül.

Ne hagyja megszökni a meleget!
Van megoldás: szilikonos ablakszigetelés.
Rosszul szigetelnek ablakai?
Nem szükséges lecserélnie!
Ha akar egy takarékos megoldást ablakaival kapcsolatban ... , abban az esetben régit megtartja, ezen kívül leszigetelteti velünk! Az ablakok tökéletesen fognak záródni!
A technológia használatával nincsen szükség:
- Bontásra, cserére.
- Kis felfordulással jár, a takarítást mi végezzük.
- Nem szükséges elszállítani a nyílászárókat.
- A munka rapid módon elkészül.
- Kevés munkaórával megoldható.
Az ablakszigetelés egyszeri befektetés, több évtizedes megtakarítás.


                                             Több informácíóért keressen fel minket  

További szolgáltatások 

További szolgáltatások 

Ablak üvegezés 
Ajtó üvegezés 
Kirakat üvegezés 
Tükör méretre vágás és szerelés 


Szolgáltatások

Szolgáltatások