Régi ablakba hőszigetelt üveg árak

Régi Ablakba Hőszigetelt Üveg Árak

Hőszigetelt üveg cseréje ára: 48,000 Ft / négyzetméter

 Régi fa ablakok szigetelése - Hatékony megoldás az energiahatékonyság növelésére

Régi ablakba hőszigetelt üveg árak 

Régi ablakba hőszigetelt üveg árak

Régi Ablakba Hőszigetelt Üveg Árak

  • Egyszerű Hőszigetelt Üveg: Ár: 25,900 Ft / négyzetméter
  • Hőszigetelt Üveg Argongázzal: Ár: 27,900 Ft / négyzetméter
  • Hőszigetelt Üveg Low-E Bevonattal: Ár: 28,900 Ft / négyzetméter
  • Hőszigetelt Üveg Hangszigeteléssel: Ár: 30,000 Ft / négyzetméter

Hőszigetelt üveg cseréje ára: 48,000 Ft / négyzetméter"Frissítse régi ablakait hőszigetelt üveggel - Kiváló minőségű cserélhető hőszigetelt üvegek régi ablakokhoz"

Az ablakszigetelésnek köszönhetően 20-30%-kal csökkenhetnek a fűtési költségek. Hosszú élettartam (legalább 15 év) és rövid, 2-3 éves megtérülési idő.
Az ablakszigetelésnek köszönhetően 20-30%-kal csökkenhetnek a fűtési költségek. Hosszú élettartam (legalább 15 év) és rövid, 2-3 éves megtérülési idő.

"Régi ablakok hőszigetelése könnyen elérhetővé válik! Válassza a kiváló minőségű hőszigetelt üvegjeinket régi ablakaihoz, hogy javítsa otthona energiahatékonyságát. Ne hagyja, hogy régi ablakai pénzkidobássá váljanak - cserélje ki az ablaküveget hőszigeteltebb változatra még ma!"


"Cserélje le régi fa ablakai üvegét korszerű hőszigetelt üvegre és élvezze az energiamegtakarítás előnyeit!" 

Ablak szigetelés a megoldás, ha Önnek hatékonyságra és energiamegtakarításra van szüksége. Az ablak szigetelése jelentős mértékben javítja a hőszigetelést, a hang szigetelést és a teljesítményt. A hőszigetelés jelentősen csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket, és segíthet abban, hogy a lakás komfortosabbá és energiatakarékosabbá váljon   

A helyiségben megszűnik a huzatérzés. Kisebb lesz a külső zajok, por és kipufogógázok behatolása. Az új thermo üvegezés és szigetelés miatt a beltéri hőmérséklet télen 3-5 °C-kal emelkedik.
A helyiségben megszűnik a huzatérzés. Kisebb lesz a külső zajok, por és kipufogógázok behatolása. Az új thermo üvegezés és szigetelés miatt a beltéri hőmérséklet télen 3-5 °C-kal emelkedik.

Az ablakszigetelés folyamatában érdemes figyelembe venni a modern hőszigetelt üvegeket is. Ha régi, Geréb tokos fa ablakokról van szó, ajánlott az 2 rétegű hőszigetelt üvegek beépítése. Ezek az üvegek gazdaságosabb korszerűsítést tesznek lehetővé, és akár 30%-40% energiamegtakarítást is eredményezhetnek. 

Felujitás elött
Felujitás elött
felújítás és korszerűsítés  után
felújítás és korszerűsítés után

"Ablak szigetelés és felújítás: Régi Geréb tokos fa ablakok korszerűsítése lépésről lépésre, gépicsiszolástól a keret mázolásig." 

"Hogyan javíthatja a régi fa ablakok hő- és hangszigetelését?"

Ablak szigetelés a megoldás, ha Önnek hatékonyságra és energiamegtakarításra van szüksége. Az ablak szigetelése jelentős mértékben javítja a hőszigetelést, a hang szigetelést és a teljesítményt. A hőszigetelés jelentősen csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket, és segíthet abban, hogy a lakás komfortosabbá és energiatakarékosabbá váljon  

Ablak szigetelés Ingyenes felmérés és szaktanácsadás .


Szigetelt üvegek típusai és felhasználási területeik az építészetben

 Hőszigetelt, hangszigetelt és reflexiós üveg - melyik mire jó?


A régi Geréb tokos ablakokat 2mm-es vagy 3mm-es üvegeket építettek be. Ez hőszigetelésben sem hangszigetélésben nem igazán jó. Új nyílászáró csere nagy költséggel jár .Ezért ajánljuk figyelmébe 2 rétegű hőszigetelt üveg cseréjét ami kisebb költséggel járó korszerűsitést !Akár 30% megtakarítást is elérhet energia megtakarításban igy hamar megtérül költsége. Több információért vegye fel a kapcsolatot velünk .

Az építészetben a szigetelt üvegek csoportjában alapvetően megkülönböztetünk hőszigetelt, hangszigetelt és reflexiós vagy fény visszaverős típusokat felhasználási területeik alapján.

A legelterjedtebb hőszigetelt, amit alapvetően két vagy több üvegtábla kombinációjából építhetjük fel és fő funkciója a belső hőmérséklet stabilitásának biztosítása, mind a fűtési ill. a hűtési időszakban.

A hangszigetelő típusú üveget alapvetően irodákban, zajos helységek környékén a zavaró hanghatás csökkentésére, ill. kirekesztésére használják.

A fényvisszaverő felülettel ellátott üvegtípus jellemzően a fény és hőhatás ellen védik a belső tereket.

"Ablakszigetelés - Tapasztalja meg az óriási különbséget a régi ablakok és a korszerű hőszigetelt üvegek között! Az általunk feltöltött kép egyértelműen bemutatja a régi 3mm-es sík üveg és a kétrétegű hőszigetelt üveg vastagsága közötti hatalmas különbséget. A régi ablakok szigetelése kulcsfontosságú, hogy megszüntesse az energiaveszteséget és javítsa otthona hőszigetelését. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és élvezze a modern ablaktechnológia előnyeit a megtakarítás és a komfort terén!"

Fenti képen látható óriási különbség 3mm-es sík üveg ,és a kétrétegű hőszigetelt üveg vastagsága között. A kép magáért beszél.
Fenti képen látható óriási különbség 3mm-es sík üveg ,és a kétrétegű hőszigetelt üveg vastagsága között. A kép magáért beszél.

Ha hatékonyabb hőszigetelésre vágyik, cserélje le régi, Geréb tokos ablakjait új, korszerűbb hőszigetelt üvegekre! Ablakcserével járó nagy költségek helyett, a 2 rétegű hőszigetelt üvegek cseréje kisebb költséggel járó alternatívát kínál. Az energiamegtakarítás akár 30%-os lehet, így hamar megtérül a költség. Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért az ablak szigetelés témakörében!

Az építészetben számos szigetelt üvegtípus létezik, a legelterjedtebb pedig a hőszigetelt. A hőszigetelt üveg két vagy több üvegtáblából áll, és fő célja a belső hőmérséklet stabilitásának biztosítása mind a fűtési, mind a hűtési időszakban. A hangszigetelt üveg hatékonyan szűri ki a külső zajokat, míg a fényvisszaverő felülettel ellátott üvegtípus védelmet nyújt a belső térnek a fény és a hő hatása ellen.

Az ablak szigetelés kulcsfontosságú lehet otthona vagy irodája energiahatékonyságának javításában, és növelheti a komfortérzetet is. Ha többet szeretne megtudni az ablak szigetelés témájáról, lépjen velünk kapcsolatba, és szívesen segítünk Önnek.


A kétrétegű hőszigetelt üveget több vastagságú , távtartóval készíthető amely pára elszivoval töltjük a pára elkerülése véget . 


"Régi fa ablakok felújítása - Az általunk készített képen látható az elkészült üvegcsere folyamata a régi fa ablakokban. A hagyományos ablakok 10mm-es falccal készültek, ezért az üveg cseréjéhez falc marást és üvegszorító léceket alkalmaztunk. Ez a folyamat lehetővé teszi a sima egy rétegű üveg kiváltását és helyettesítését, ami jelentős javulást eredményez a hőszigetelésben és az energiahatékonyságban. Ha szeretne további információkat kapni a régi ablakok felújításáról, lépjen kapcsolatba velünk még ma!"

Hagyományos ablakok 10mm-es falccal készültek. ezért falc marással és üveg szoritó léccel küszöböljük az üveg cserét.  


"Régi ablak szigetelése - Az általunk készített képen látható, hogyan zajlik a régi fa ablak szigetelése. A korszerűsítés során beépítettük a két rétegű hőszigetelt üveget, amelynek köszönhetően jelentős javulást érünk el az energiahatékonyságban és a hőszigetelésben. Az üveg szorító lécek gondosan rögzítve lettek, hogy biztosan és hatékonyan zárják le az ablakokat. Ha Önnek is fontos a régi ablakok hatékony szigetelése, forduljon hozzánk bizalommal!  

  • Üveg rögzíttesse 10mm-es falc mart fából készítjük 2mm-es légréssel amit szilikonos szigeteléssel szigeteljük 

Miért érdemes a nyílászárók szigetelését választani a csere helyett?

A nyílászárók szigetelése sokkal kisebb felfordulással jár és gyorsabb is, mint a komplett csere, ráadásul annak a töredékébe kerül. Keressen érte engem!

Az elmúlt időszakban előtérbe került a hőszigetelés, illetve a korszerű nyílászárók fontossága. A modern megoldásoknak köszönhetően sokat spórolhat otthona fűtésén, ezért mindenképp érdemes átgondolni a lehetőségeket. Annak, aki egyszerűbb, gyorsabb és nem utolsó sorban olcsóbb megoldást keres, a nyílászárók szigetelését is célszerű latba vetnie

Telefonhívás gomb Hívás indítása

Továbbá szilikonos szigetelést alkalmazunk falc marással 

Részletek az alábbi leírásban 

Bár hihetetlennek tűnhet, a hagyományos faablakok hézagainak megfelelő szigetelése szinte hatékonyabb megoldást nyújt a hőveszteség csökkentésére, mint az üveglapok számának növelése vagy az üvegezés típusának megváltoztatása. Ezen kívül a hézagok elzárása nem csak költséghatékony megoldás, de az egyik legnagyobb energia megtakarítást eredményezi. Az ablakok és ajtók rosszul tömített hézagai nem csak hőszigetelési problémákat okoznak, hanem kellemetlenségeket is a benne tartózkodó személyek számára. A hézagok általában a tok és az ablakszárny közötti ütközőfelület hiányából vagy rossz illeszkedéséből adódnak, és a tok és a falszerkezet közti hézag miatt. Az ütközőfelületek megfelelő zárása azonban megakadályozza a levegő mozgását a hézagokon keresztül. Ha az ütközőfelületek nem simulnak össze, akkor a keletkező hézagokat megfelelően kell szigetelni. A tömítéshez használt szigetelőanyagok eltérőek lehetnek a hézag nagyságától és formájától függően. Bár a hézagok elzárása vagy tömítése nem jelent nagy költséget, az energiamegtakarítás jelentős lehet. 


szilikonos  ablakszigetelés, nyílászáró szigetelés.

e hagyja megszökni a meleget!

e hagyja megszökni a meleget!
Van megoldás: szilikonos ablakszigetelés.
Rosszul szigetelnek ablakai?
Nem szükséges lecserélnie!
Ha akar egy takarékos megoldást ablakaival kapcsolatban ... , abban az esetben régit megtartja, ezen kívül leszigetelteti velünk! Az ablakok tökéletesen fognak záródni!
A technológia használatával nincsen szükség:
- Bontásra, cserére.
- Kis felfordulással jár, a takarítást mi végezzük.
- Nem szükséges elszállítani a nyílászárókat.
- A munka rapid módon elkészül.
- Kevés munkaórával megoldható.
Az ablakszigetelés egyszeri befektetés, több évtizedes megtakarítás.

Utólagos ablakszigetelés svéd nútmarásos módszer
( technológia )
alkalmazásával, szilikon alapanyagú tömítőanyag felhasználásával készül.


Az utólagos nyílászáró, valamint ablakszigetelés, mellet vállaljuk az ablakok üvegezését. Azonkívül ablakait átalakítjuk, valamint korszerű hőszigetelt üvegre cseréljük. Nem szükséges szeparáltan szakemberhez fordulnia nálunk nyílászárói javítására, szigetelésére teljes körű megoldást kínálunk. Bővebben 

Munkát a következő területeken vállalunk:

Budapest
I. 1. , II. 2. , III. 3. , IV. 4. , V. 5. , VI. 6. , VII. 7. , VIII. 8. , IX. 9. , X. 10. , XI. 11. , XII. 12. , XIII. 13. , XIV. 14. , XV. 15. , XVI. 16. , XVII. 17. , XVIII. 18. , XIX. 19. , XX. 20. , XXI. 21. , XXII. 22. , XXIII. 23. kerület, ker.

Bármilyen hihetetlenek tűnik, a tradicionális faablakok hézagainak jó szigetelésével csaknem jobban, sőt esetlenként eredményesebben javítható, mint az üvegrétegek számának növelésével, esetleg az üvegezés típusának megváltoztatásával.
Nem kétséges, hogy ez a legolcsóbban megoldható teendő, ezen kívül ezzel párhuzamosan relatíve a legnagyobb energia megtakarítást eredményezi, továbbá abban az esetben még nem is említettük, hogy a hőszigetelési problémákon túl a rosszul tömített ablakok, ajtók sok kellemetlenséget okoznak a közelikben ülő, esetleg alvó ember részére is. Már ezek a kellemetlenségek is indokolttá teszik a probléma megoldását.
Jellemzően a megengedettnél nagyobb légáramlást, filtrációt okozó hézagok abból keletkeznek, hogy a tok, továbbá a szárny közti ütközőfelületek nem simulnak össze megfelelő módon ( nincs szigetelőanyag) és a tok, továbbá a falszerkezet közti hézag, elhelyezési köz tömítése nem jó. Ezekre amiatt világítunk rá szeparáltan, mert a tok, ezen kívül az ablakszárnykeret közti hézagra szükség van, különben az ablakszárny nem mozgatható, beszorul.
Nem áramlik azonban a mozgási hézagon át a levegő, ha az ún. ütközőfelületek ( ahol a tokhoz ütközik az ablakszárny ) megfelelő módon zárnak. Ha viszont ezek a felületek nem simulnak össze , esetleg esetleg nem érnek össze a tok, esetleg a szárny vetemedése okán abban az esetben az így keletkező hézagokat mindenképpen tömíteni szükséges Azok a szigetelőanyagok, amelyekkel ez a tömítési feladatot megfelelőképpen elvégzik, állandóan eltérnek egymástól a hézag nagyságától, formájától függően.
A rések elzárása, esetleg tömítése nem kerül sokba, de az energia igen! 

                                             Több informácíóért keressen fel minket  

További szolgáltatások 


Díjmentes felmérés 

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

További szolgáltatások 

Ablak üvegezés 
Ajtó üvegezés 
Kirakat üvegezés 
Tükör méretre vágás és szerelés 

Ablak szigetelés 

Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT