üveges
üveges,üveges munnka Budapesten,üvegezés
hu

Biztonsági üveg ár

és info

Ragasztott biztonsági üveg árak 2022.11.26

Üdvözöljük kedves látogatóinkat árlistánkon! Felhivjuk kedves figyelmüket,hogy az alábbi árlisták tájékoztató jellegüek,mivel energia válság, és az euro befolyásolja az üveg árakat.Kérem friss ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjuk megértésüket  

Ragasztott biztonsági üveg árak

Laminált üveg mérete gyártva víztiszta 

Árak:
3+3 -28 000 Ft/m2
4+4 -31 000 Ft/m2
5+5 -37 000 Ft/m2

Ragasztott biztonsági üveg árak beépitve 

Laminált üveg víztiszta 

3+3 -56.000Ft/m2
4+4 -60.000 Ft/m2
5+5 -67.000 Ft/m2


infó

Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk, 

A laminálás során az üvegrétegek közé EVA (etil-vinil-acetát) fóliát helyezünk, mely magas hőmérséklet és nagy nyomás hatására elválaszthatatlan kapcsolatot képez az egyes rétegek között. Így hozzuk létre a ragasztott biztonsági üveget (VSG).

A lehető legbiztonságosabb szerkezet az edzett ragasztott biztonsági üveg (ESG VSG). Egy ilyen szerkezetnél az üveg törése esetén az apró darabokra tört üvegréteget a fólia megfogja, így a szerkezet nem szenved hirtelen alakváltozást.

A ragasztott biztonsági üvegek dekorálási lehetőségei sokrétűek, mivel a technológia megengedi mind a festés, savmaratás, homokfújás, és nyomtatás felhasználását, továbbá a különböző rétegek között helyezhető speciális színes és nyomtatott fólia, textil, papír, cérna, stb. Feltétele kizárólag a használni kívánt anyag 100°C feletti hőmérséklettel szemben tanúsított ellenálló képessége.

üveges