Tükör Méretre Szerelés - Tükör Felszerelés Otthonba

Tükör beépités

Budapest egész területén 

Tükör helyszíni szereléssel Budapesten. 

Tükör kell? Tükörgyártás, tükör beépítés, tükör megmunkálás (vágás, fúrás, csiszolás , lyuk fúrás ) az Ön által megadott méret szerint, a tükör vastagsága 3mm-től. Kérésére a tükörpaneleket egyedi méretre legyártjuk beépítés nélkül (kb. 3 nap) Budapesti műhelyünkben személyesen is átvetheti.


"Tükör Helyszíni Szerelés és Cseréje - Gyors és Biztonságos Szolgáltatások"

Termékeink és szolgáltatásaink ideálisak az új tükör helyszíni szereléséhez és cseréjéhez. Tapasztalt szakembereink gyorsan és megbízhatóan rögzítik a tükröket különböző méretekhez és típusokhoz. A szolgáltatásunk magában foglalja a tükör beállítását, alapozását és biztonsági felszerelését. Bízza ránk a tükrös projektek helyszíni megvalósítását, és szakembereink gondoskodnak a biztonságos és hatékony tükrösszerelésről. Válassza szolgáltatásainkat, és segítünk megvalósítani a tükörszerelés és csere projektjét otthonában. 

Budapest egész területén egységes kiszállítási költséggel
Budapest egész területén egységes kiszállítási költséggel

Ezüst, bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.legnagyobb tábla méret 200x321 Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban elsőosztályú minőségben élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete ,és szállítás helyszíne. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges ! a fal felület minősége miatt és ajtók nyilasa lépcsőforduló mérete meghatározza tükör kiszállítását és méretét .Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel vagy kerettel .tekintse meg árunkat

Tükör Ár lista


Tükör megmunkálása rendelhető

 Biztonsági tükör 

Biztonsági tükreinket olyan helyekre ajánljuk, mint például guruló szekrény ajtók vagy helységek, ahol kiemelt fontosságú a biztonság. Ezeket a tükröket biztonsági fóliával rögzítjük, így törés esetén nem hullanak darabokra. Válassza a biztonságot és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a telepítésért! 

Biztonsági tükör folia
Biztonsági tükör folia

A biztonsági tükör olyan helyekre javasolt, mind például gurulós szekrény ajtó, vagy olyan helységek ahol biztonsági okokat figyelembe kell venni. A biztonsági tükröt biztonsági fóliával ragasztjuk a foncsorozott felületre, így törés esetén a tükör nem hullik darabokra.   

A biztonsági fólia célja az üveg betétek biztosítása, melyek a bútoriparban használatosak. Megvéd a szilánkoktól törés esetén ( védelem az eső üveg szilánkoktól). A fólia nem alkalmas ablakok és további üveg felületek védelmére nem kívánt személyek behatolása ellen, szintén nem alkalmas osztófalak ragasztására. 


Fazzetés csiszolt tükör Kiszállítással 

Fazzetás tükör szállítással rendelhető
Fazzetás tükör szállítással rendelhető

fazzettázás minimum 4 mm-es tüköre készítjük a maximális fozolás 4mm tüköre 10mm

 5mm tüköre már 20 mm is kivitelezhető6mm tüköre 30 mm-es ig tudjuk fazzetázni  helyszinre szállítani szerelni akár konetor furatokkal 


Nagy méretű tükör tábla beépítés szállítással szereléssel.

Fedezze fel a nagy méretű tükör táblák széles választékát szolgáltatásainkban! Cégünk vállalja nagyméretű tükrök beépítését, szállítását és szerelését az Ön igényeihez igazodva. Bízza ránk a professzionális tükörbeépítést, és garantáljuk a magas minőséget és precíz munkavégzést. Szakértő csapatunk segít megtalálni az ideális megoldást, hogy otthonában vagy üzletében a legjobban kihasználhassa a nagy méretű tükör előnyeit. Hívjon minket még ma, hogy együtt megtervezzük az Ön számára tökéletes tükörbeépítést és szállítást! 

Nagy méretű tükörtáblák esetében, falra ragasztva több szempontot kell nézni, az egyenletlen a fal felületek miatt. Amennyiben sík a fal felület, abban az esetben ragasztással tudjuk kivitelezni a rögzítést, amennyiben nagyon egyeletlen a fal felület, úgy párnafa , vagy profilok szükségesek a fal egyeletlenség kiküszöbölése véget, ez elkerülhetetlen a tükör torzítás miatt.
Nagy méretű tükörtáblák esetében, falra ragasztva több szempontot kell nézni, az egyenletlen a fal felületek miatt. Amennyiben sík a fal felület, abban az esetben ragasztással tudjuk kivitelezni a rögzítést, amennyiben nagyon egyeletlen a fal felület, úgy párnafa , vagy profilok szükségesek a fal egyeletlenség kiküszöbölése véget, ez elkerülhetetlen a tükör torzítás miatt.

Rendelhető tükör le fénnyel szállítással beépítéssel szereléssel. 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletesen tájékozódhasson a rendelhető tükrök kínálatáról, valamint a fénnyel, szállítással, beépítéssel és szereléssel kapcsolatos lehetőségekről. Bízza ránk otthona vagy üzlete tükörrel való felszerelését, és garantáljuk a magas minőséget és precíz munkavégzést. Csapatunk szívesen segít Önnek a megfelelő tükör kiválasztásában és a szolgáltatásaink részleteinek megbeszélésében. 

Az egyedi megvilágítású fürdőszobai szekrények akkor is előnyt jelentenek, ha például sminkeli magát, vagy borotválkozik ha erős fényre van szüksége a tükör felé. A forgatható spotok jó tippet jelentenek, ha az optimális fényt keresi, függetlenül attól, hogyan néz ki a szoba természetes fénye.


Tükörből  konnektor kapcsoló  kivágás helyszíni szereléssel.

Fedezze fel szolgáltatásaink széles választékát! Vállaljuk tükörből konnektor kapcsoló kivágását és helyszíni szerelését. Tapasztalt csapatunk garantálja a precíz és megbízható munkavégzést, hogy otthonában vagy irodájában egyedi és praktikus megoldást kínáljunk Önnek. A tükörbe vágott konnektor kapcsoló nemcsak esztétikus, hanem kényelmes és funkcionális is. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy együtt tervezzük meg az Ön igényeire szabott megoldást, és gondoskodjunk a helyszíni szerelésről. Bízza ránk a munkát, és garantált elégedettséggel fogja élvezni az új tükörbe vágott konnektor kapcsolóját! 

Tükör méretre vágáshoz rendelhető konnektor kapcsoló kivágás ,luk fúrás ,fozolt csiszolás, élcsiszolás 

Ha bármilyen kérdése van tükör szereléssel kapcsolatban, hívjon minket most! Cégünk szakértő tükörszerelői állnak rendelkezésére, hogy válaszoljanak minden felmerülő kérdésére és segítsenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az Ön igényeinek megfelelően. Legyen szó tükör beállításról, rögzítésről vagy cseréről, mi garantáljuk a professzionális és megbízható munkavégzést, hogy otthona vagy irodája tükrözése tökéletesen megfeleljen az elvárásainak. Ne habozzon, hívjon most, és vegye igénybe szolgáltatásainkat a biztonságos és esztétikus tükrözés érdekében! 


Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT