Nagy méretű tükör szereléssel

Fedezze fel a lenyűgöző nagy méretű tükrök kínálatát, amelyek ideálisak táncteremek és konditermek számára! Széles választékunkban garantáltan megtalálja a tökéletes méretű tükröt, amely tökéletesen illeszkedik otthonába vagy irodájába. 

Kedves Vásárló! Ha nagy méretű tükröt keres, akkor jó helyen jár! Nálunk megtalálja a legnagyobb méretű tükröket, amelyeket a méretre szabott szállítással és szereléssel tudunk Önnek kiszolgálni. A tükrök alkalmasak tánc- és konditeremek, otthoni fitnesz teremek, oktatási intézmények, otthoni wellness szobák, vagy akár kültéri helyiségek berendezéséhez. Ezek a tükrök nemcsak nagy méretűek, de erősek és tartósak is. Különleges felületkezeléseiknek köszönhetően a tükrök könnyen tisztíthatók és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Vásároljon nálunk és élvezze a nagy méretű tükrök előnyeit!

Ezüst, bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.legnagyobb tábla méret 200x321 Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban elsőosztályú minőségben élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete ,és szállítás helyszíne. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges ! a fal felület minősége miatt és ajtók nyilasa lépcsőforduló mérete meghatározza tükör kiszállítását és méretét .Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel vagy kerettel .tekintse meg árunkat 

Nagy méretű tükörtáblák esetében, falra ragasztva több szempontot kell nézni, az egyenletlen a fal felületek miatt. Amennyiben sík a fal felület, abban az esetben ragasztással tudjuk kivitelezni a rögzítést, amennyiben nagyon egyenetlen a fal felület, úgy párnafa , vagy profilok szükségesek a fal egyenetlenség kiküszöbölése véget, ez elkerülhetetlen a tükör torzítás miatt.

Nagy méretű tükör 

Szolgáltatások

Szolgáltatások