Tükör Méretre

Színes Tükör méretre készítés 

Színes tükör méretre készítés - Válasszon egyedi méretű, színes tükröt otthonába vagy irodájába. Kiváló minőségű, egyedi színekkel és méretekkel rendelhető tükrök. 

Ha szeretnéd, hogy a lakásodban valami igazán egyedi tükröt láss, ami nemcsak nagyszerű megjelenést nyújt, hanem ötvözi a modern, szinte mágikus füstös arany és bronz színeket, akkor a Szinest tükrök a megfelelő választás. A Szinest tükröket méretre vágjuk, hogy megfeleljenek a lakás személyes igényeinek, és kérésre beépítjük azokat is. Egyedülálló módon kombinálva a különböző színeket, egy igazán különleges darabot kaphat, amely képes a teret megvilágítani és a modern légkörét kiemelni. 


Tükör helyszíni felszerelésével is!

A tükör felszerelése szolgáltatásaink széles választéka:

  • Hálószobai tükör, falra vagy állványra szerelve
  • Nappali dekoratív tükör, falra vagy állványra szerelve
  • Edzőterem, táncterem tükrözése, felfüggesztve vagy falra szerelve
  • Bárok, éttermek, szállodák dekoratív tükrökkel díszítése
  • Optikai szalonokban, ruhaboltokban tükrök használata
  • Irodákban, konferenciatermekben, tárgyalókban tükrök elhelyezése
  • Műterem, fotó stúdió tükrözéssé, falfelületre vagy állványra szerelve

Professzionális tükör felszerelés a helyszínen - Előszoba, fürdőszoba, tükörfal, bútorok, tolóajtók, és falakra szerelve. Kínálunk csempe burkolatba vagy csempére ragasztott, fagy felfúrt, világítós, élcsiszolt, fazettázott és keretezett tükröket is. Bízza ránk tükör felszerelését, hogy Ön a tökéletes megjelenést érje el az otthonában vagy üzletében!

További lehetőségek 

Ha új tükröt szeretne beépíteni a lakásba, vagy más helyiségbe, akkor a tükör beépítés szolgáltatásunkkal készíthetünk Önnek egy tökéletesen illeszkedő tükröt. Tükör méretre vágás szolgáltatásunkkal a tükröt a megfelelő méretben tudjuk elkészíteni. Tükör polccal is rendelkezésére állunk, különböző méretű polcokkal és kialakításokkal. Tükör infó szolgáltatásunkkal pedig Önnek minden információval rendelkezésére állunk, hogy a megfelelő tükröt válassza ki. Tegye kényelmesebbé a lakását, és válassza tükör szolgáltatásunkat!

-Tükör beépítés 

-Tükör méretre vágás 

-Tükör polccal 

-Tükör infó  

                                                             Hívass indítás 

Tükör méretre vágás Szolgáltatások

Szolgáltatások