Bp. Üveges V. kerület 

Budapest 5. kerület üveges  szolgáltatások.

                       

Vállalkozásunk fő profilja a helyszíni üvegezés gyors kiszállással . Budapesten, V. kerületben egész területén ajtó üvegezés, ablak üvegezés, kirakat üvegezése, betört üveg csere helyszínen , üveges munkák 24 órán belüli gyorsan és kedvező áron 30 éves szakmai tapasztalattal , biztosítóval szerződött árakon !

Üveges szolgáltatások kiszállítással válaszon kategóriát teljes információért  

Üdvözöljük Önt az üveges 5. kerületi szolgáltatások teljes információs kategóriájában! Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az üveges szolgáltatásokról 5. kerületben , beleértve az alkalmazási módokat, a költségeket, a szabványokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Reméljük, hogy ez a kategória hasznos lesz számára, és segít abban, hogy megtervezze a legjobb megoldást a szükségleteihez.   

Üveges szolgáltatások kiszállítással válaszon kategóriát teljes információért:   

-Ablak üvegezés 5.kerületben 

-Ajtó üvegezés  5.kerületben

-Ablak szigetelés  5.kerületben

-Biztonsági üveg üvegezés  5.kerületben


-Dróthálós üvegezés  5.kerületben

-Edzett üveg üvegezés  5.kerületben

-Kirakat üvegezés  5.kerületben

-Hőszigetelt üveg üvegezés  5.kerületben
Sürgősségi balesetveszély elhárítása miatt hívja az alábbi telefon számot 

     Azonnali hívás kezdeményezés 


     Rövid  információ

30 éves szakmai tapasztalattal
30 éves szakmai tapasztalattal

Hogy történik az ablak üvegezés lakosság részére .Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget .Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét ,és maguk után össze takarítanak. Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára ,email címükre amit csak továbbitani kell a biztosító részére. Több információéért kattintson az alábbi linkre.


Üveg méretre vágás muhelyünkbe
Üveg méretre vágás muhelyünkbe

Üvegek amikkel dolgozunk

Átlátszó víztiszta síküvegek 2mm-es alkalmazása képkeretbe 3-4 mm-es alkalmazása nyílászárókba 5-10 mm-es általában nagyobb felületek üvegezésére ill üvegbútorok kivitelezésére 10mm felett speciális alkalmazások edzett változatban keret nélküli ajtók, portálok, laminálva lépés és golyóálló üvegek


Üveges Ajtó Üvegezése 5.kerületben 

műhelyünkbe és helyszínen 24 órán
belül katedrál üvegek nagy választékban.  

 Általános információ V. kerületben 

Hogy történik az ajtó üvegezés lakosság részére .Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét ,szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget. Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét ,és maguk után össze takarítanak .Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára ,email címükre amit csak továbbitani kell a biztosító részére .Több információéért kattintson az alábbi linkre.

több információért kattints az alábbi linkre 

Katedrál üvegek és mintás savmart üvegek : 4 mm-es vastagság mintás, fehér vagy színes kivitel jellemzi, általában áttetsző nem átlátszó alkalmazása beltéri nyílászárókba                      Vállaljuk a katedrál üvegek helyszíni beépítését is !


Savmart sík (opál) üveg Beépítés 5.kerületben 

Savmart sík (opál) üvegek: 4 mm-es vastagság nem mintás, fehér kivitel jellemzi, áttetsző nem átlátszó alkalmazása beltéri nyílászárókba Vállaljuk a Savmart  üvegek helyszíni V. kerület  beépítését is !


A savart ajtó üvegek egyik legnépszerűbb típusa a Katedrál üveg ajtó. Ez egy nagyon különleges, egyedi dizájn, amely lehetővé teszi az esztétikus megjelenést és a funkcionalitást. A katedrál üveg ajtók számos variációban kaphatók, mint például a kör alakú, szögletes, félhold alakú, gömbölyű és egyéb kombinációk. Ezek az ajtók általában többféle üvegfélét tartalmaznak, így a megjelenésük még egyedibbé tehető.  


Hőszigetelt üvegek

 2 vagy 3db üveg között hőszigetelő légrés van mellyel  jó hőszigetelésű tulajdonságokkal rendelkező üveget kapunk legjellemzőbb felhasználási területek, kültéri nyílászárók, üvegfalak

Általános információ lakosság részére V. kerületben 

Hőszigetelt üveg cseréje, minden esetben felmérést igényel a pontos üveg mérete, szerkezete az üveg méretre gyártásához. Ezek után a helyszínen árajánlatot készítünk, a biztosítóval egyeztetni tudnak a kár összegről.24 órán belül házhoz megyünk .30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk .rövid határidővel hőszigetelt üvegét legyártjuk és cseréljük biztosítóval elfogadott árakon dolgozunk nem csak internetes elérhetőségünk van irodánkban személyes kapcsolat felvétel is történik fontos számunkra próbálunk minden ügyfelünket elégedetté tenni munkánkkal a jó vissza jelzés érdekében


Dróthálós üveg üvegezés V. kerület 

Dróthuzalos üvegezés

Ha Önnek elrepedt vagy eltört üvege van, akkor jó helyen jár! Budapest összes kerületében kiszállással vállaljuk Dróthálós üveg cseréjét. Az elrepedés, eltörések javítását és új üvegek beépítését gyorsan és minőségi munkával végezzük. Kérje szakembereink segítségét és bízza ránk az üvegezését! Budapest összes kerületében elérhetőek vagyunk kedvező árakon és gyors kiszállással. Ne habozzon, válassza a Dróthálós üveg csere szolgáltatásunkat!

Drótüvegezés fakeretbe, vaskeretbe törött drótüveg cseréje padlástól a pincéig.

Huzalhálós drótüvegek: 7mm-es vastagság fehér, átlátszó vagy sárga , bronz színben alkalmazási terület nyílászárókba erkélyekbe tetőkbe korlátokba


 Általános információ

Erkély üveg cseréje drót üveg vagy biztonsági üveg esetén minden esetben felmérés szükséges. A fém szerkezeti állapota miatt ,hogy nem-e igényel lakatos munkát .A helyszínen árajánlatot készítünk amit, a biztosítóval egyeztetni tudnak a kár összegről.

Ha Önnek szüksége van egy erkély üveg cseréjére, felújítására és festésére, akkor a helyes választás a Mi Ablak ajtó kirakat BT . számos erkélyüveg-csere, felújítás és festés szolgáltatást kínál. A szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek erkélyüvegek szerelésében, javításában és karbantartásában. A szolgáltatásaink közé tartozik a régi üvegek kicserélése minőségi, modern üvegre. A régi üvegek akár több évtizedesek is lehetnek, és az új üvegek közül választhatók a különböző színeket . Az erkélyüvegek javításához és festéséhez is fordulhat Ablak ajto kirakat BT-hez. A profi szakembereink képesek megmenteni a sérült üvegeket, és a régi üvegeket különböző színekben is megfesthetik. Tehát, ha Önnek szüksége van erkély üveg cserére, felújítására vagy festésére, akkor ne habozzon, és forduljon hozzánk bizalommal!

Erkélyre való be építés felújítás lakatos munka festés mázolását rövid határ időre vállaljuk .Ajtóba és ablakba beépítés 24 órán belül kiszállással tudjuk vállalni  


Festett dekor üvegek 5.kerületben 

Festett dekor üvegek (lacobel) 4-8mm-es vastagság igen széles választékú színskála jellemzi felhasználása bútorok ill. belső lakberendezési funkciók

helyszíni kiszállítás  5.kerületbe
helyszíni kiszállítás 5.kerületbe

- Könnyedén tisztítható, és kopásálló. - Különböző méretű, és formájú darabokból áll, hogy még különlegesebbé tegye a helyiséget. - A Ral színkártyáink segítségével olyan egyedi mintát is létrehozhat, amit eddig csak álmodni mert. - A márvány és kőhatású Ral falburkolat, sokkal olcsóbb és tartósabb megoldás, mint a csempe. - Különböző felületekre, köztük fémre is alkalmazható. - Ezen felül, a Ral falburkolat gyorsabb és könnyebb felrakási módszereket is kínál, így akár egy nap alatt is elvégezhető a felújítás. - Biztosítsa Önnek és családjának, a Ral falburkolatot, és élvezze a különleges, szemet gyönyörködtető megjelenést a konyhában, vagy fürdőszobában.


Edzett üvegek beépítés 5.kerületben 

Edzett üvegek 3-12 mm-es vastagság alkalmazási területek legfőképp bútorok, pultok, keret nélküli üvegajtók, üvegfalak.

Zuhanykabinok, üvegkorlátok, járművek üveg , bútorajtók készülnek ezzel az eljárással. Lényege az, hogy hőkezelés során az üveg szilárdsági jellemzői megváltoznak. Sokkal rugalmasabbá, ellenállóbbá válik, jobban ellen áll a külső behatásoknak, törés esetén sok apró darabra ugrik szét, ezáltal nem keletkeznek nagyobb szúró darabok, amik igazán veszélyesek lehetnek ránk nézve. 


Ragasztott biztonsági üvegek  

Ragasztott biztonsági üvegek: vastagság változó 2 vagy több réteg van összelaminálva légrés nélkül leggyakoribb alkalmazási területek portálok, lépés és golyóálló üvegek


Parsol üveg 

anyagában szines síküveg
anyagában szines síküveg

Parsol anyagában színezett üvegek: 4-8-mm-es vastagság felhasználása bútorok ill. belső lakberendezési funkciók

A "parsol üveg" egy olyan speciális típusú üveg, amelynek fő jellemzője a részleges átláthatóság vagy színzés. Ezt az üveget általában homályosított vagy opál üvegnek is nevezik. A parsol üveg előállításakor az üveg tömegébe beépítik a színező anyagokat, például az oxidokat vagy a fémeket, hogy elérjék a kívánt átláthatóságot vagy színt. A parsol üveg lehet különböző árnyalatokban, például szürke, bronz, kék vagy zöld, és ezek a színek általában áttetszőek vagy félig áttetszőek. 


Reflexiós üveg

Reflexiós üvegek és detektív tükrök: 4-8mm vastagság Egyik oldalán tükröződő felülettel rendelkező üvegek melyek megfelelő fényviszonyok mellett csak a nem tükröződő oldalról látható át


hőálló üvegek 5.kerület 

Kandalló és hőálló üvegek fokozott hőnek kitett alkalmazások megoldására

Ha Ön kandalló üveget keres, itt a helye! Gyártunk és forgalmazunk kandalló üveget bármilyen méretben. Minden kandalló üvegünk egyedi és kifogástalan minőségű. A legjobb ár-érték arányt nyújtjuk, hogy Ön elégedetten távozhasson minden vásárlás alkalmával. Nálunk megtalálja a legjobb kandalló üveget az Ön számára. Tegyen próbára minket és vásároljon kandalló üveget tőlünk.


Kopolit üveg 

Kopolit üveg csarnokok lépcsőházak gazdasági épületek


Kopolit üveg
Kopolit üveg

Általános információ kopolit üveggel kapcsolatban Magyar üveg gyár 90-es évek óta le állt a gyártásával ezért többnyire nagy kereskedésekben 26 cm-es sztenderd méretű nem kapható csak bontót kivitelben a külföldről érkező 27 cm-es lehetővé teszi az új építést .több információról kérem vegye fel a kapcsolatot velünk


Tükör típusok 

Tükrök amikkel dolgozunk 5.kerületben 

Tükör méretre rövid információ

Ezüst ,bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban méretre vágva elsőosztályú minőségben élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete ,és szállítás helyszíne. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges ! a fal felület minősége miatt és ajtók nyílása lépcsőfordulók mérete meghatározza tükör kiszállítását és méretét .Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel vagy kerettel .Tekintse meg árainkat 

Ezüst 3,4,5,6mm-es vastagságban széles felhasználású spektrummal

Bronz

Füst 

Általános információ  Ezüst,bronz,szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban az árat meghatározza a vatagság és a tükör mérete.Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges a fal felület minősége miatt.Általában ragasztással rögzitjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel .
Általános információ Ezüst,bronz,szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban az árat meghatározza a vatagság és a tükör mérete.Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges a fal felület minősége miatt.Általában ragasztással rögzitjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel .

Arany


üveges üvegezés 5.ker,V.kerület,V.kerületben 

© 2023 Üveges 5. kerület - Üveg munka. Minden jog fenntartva.

Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT