Biztonsági üveg és megoldások

Biztonsági üveg és megoldások

"Biztonsági Üveg: Az otthonod biztonságának kulcsa".

"Ismerd meg, hogyan védelmezhetsz hatékonyan az innovatív biztonsági üvegekkel" 

 "Ragasztott Biztonsági Üveg: Megbízható Csere Szolgáltatás Budapesten". 

"Professzionális üvegcsere szolgáltatás Budapesten. Cserélje ki régi, hagyományos üvegeit biztonsági üvegre, vagy válassza a hőszigetelt üveg opciót. Ideális választás kirakatokhoz, melyek betörés elleni védelmet nyújtanak. Az üvegek cseréje gyors és hatékony, így Ön nyugodt lehet, hogy üzlete, otthona vagy irodája mindig biztonságban van." 

"Biztonsági Üveg: Alkalmazás és Típusok"

Biztonsági üveg olyan üvegtípus, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy nagyobb erőhatásoknak is ellenálljon, valamint törés esetén a szilánkok által okozott sérülések lehetőségét minimalizálják. Két fő típusa létezik:

 1. Ragasztott biztonsági üveg (VSG):

  • Két vagy több rétegből álló üveglapok ragasztásával hozzák létre.
  • A középen elhelyezett műanyag fóliaréteg töréskor egyben tartja az üvegfelületet, így nem esik szét éles szélű szilánkokra.
  • Leggyakoribb alkalmazása:
   • Üveg terasztetők: Időjárási hatások és ütések elleni védelem.
   • Üveg előtetők: Biztonság és tartósság.
   • Üveglépcsők és üvegpadlók: Terheléses helyeken is alkalmazható.
 2. Edzett biztonsági üveg (ESG):

  • Hőkezeléssel (edzéssel) készül.
  • Kb. ötször nagyobb terheléseknek ellenáll, mint a hagyományos üvegfelületek.
  • Ha mégis eltörnek, apró, tompa élű szilánkokra esnek szét.
  • Leggyakoribb alkalmazása:
   • Üvegkorlátok és mellvédek: Biztonság és tartósság.

Fontos előre tisztázni, hogy milyen felhasználási területen alkalmazzuk az üveget, és ehhez milyen típusú biztonsági üvegre van szükség: edzett, ragasztott vagy edzett ragasztott. Az üveg kiválasztásakor mindenképpen vegyük figyelembe a méreteket, a terhelést és az egyéb egyedi igényeket. Ha további információra lenne szükséged, lépj kapcsolatba velünk! 🌟

Telefonhívás gomb Hívás indítása

 "Biztonsági Üveg: Alapvető Információk és Használat" 

A laminált, más néven ragasztott biztonsági üveg két vagy több üveglapból áll, amit nagy nyomáson (15 bar) és 120 o C-on egymáshoz préselnek, közéjük speciális fóliát (általában PVB - PolyVinylButyral) helyezve1. Ez a filmréteg megakadályozza, hogy az ablaküveg szilánkjaira essen szét1.

A laminált üveg olyan biztonsági üveg, ami ha eltörik, a két üveg között lévő PVB membrán szilárdan tartja, amely megvédi az embereket a sérüléstől és az üvegtörmelékektől2. Megakadályozza, hogy az üveg szétessen nagy, éles darabokra. Ez teremt egy jellegzetes "pókháló" repedés mintát2.

A laminált biztonsági üveg számos különböző módon használható a fokozott biztonság érdekében. Elegendő ütési erő mellett a laminált üveg is eltörik. Az üvegszilánkok a műanyag köztes réteghez tapadnak, és többnyire egészben maradnak, ami nagyban csökkenti a sérülés kockázatát

 "Védje meg Üzletét, Irodáját és Otthonát Biztonsági Üveggel".  

"A biztonsági üveg kiváló választás az otthoni és üzleti környezetekben a betörés elleni védelem és a sérülések minimalizálása érdekében. Ismerje meg a biztonsági üveg előnyeit, alkalmazási területeit és az árakat, és válasszon megbízható biztonsági üveg szolgáltatót a maximális biztonság és védelem érdekében."

golyóálló üveg méretre gyártás és beépítés
golyóálló üveg méretre gyártás és beépítés

Biztonsági üveg - Védelmet nyújtó megoldások otthonod és irodád számára!

Válassz minőségi biztonsági üveget szakértő üveges szolgáltatásunkkal! 

Az oldalunkon található biztonsági üvegek megfelelnek az európai szabványoknak, és széles körű biztonságot nyújtanak az otthonában vagy üzletében. Az általunk kínált biztonsági üvegek a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, és magas szintű ellenállást biztosítanak a betöréssel és az ütődésekkel szemben. A biztonsági üvegek kiváló választások lehetnek minden olyan helyzetben, ahol a biztonság az elsődleges szempont, például üzletek, irodák, magánházak és többemeletes épületek esetében. Ha biztonsági üvegre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakértőink segítenek megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást. 


"A matt biztonsági üveg: Diszkréció, védelem és esztétika egyben"

Matt biztonsági üveg kiváló választás lehet olyan helyeken, ahol a diszkréció és a védelem egyaránt fontos. Az erkélyek, előtetők és más hasonló helyek esetében a matt biztonsági üveg nem csak a biztonságot növeli, hanem Esztétikailag is vonzó megoldást kínál.

A matt biztonsági üveg ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos laminált biztonsági üveg, beleértve a hő- és hangszigetelést, valamint a UV-sugárzás elleni védelmet. Azonban a matt felületnek köszönhetően ez az üvegtípus további előnyöket is kínál. Például csökkenti a belátást és a tűző napsütést, miközben a szép, homogén fehér színével esztétikailag is kellemes látványt nyújt.

Ezért a matt biztonsági üveg ideális választás lehet olyan helyeken, ahol a diszkréció, a védelem és az esztétika egyaránt fontos szempont. Ez a típusú üveg kiválóan alkalmas előtetők és erkélyek számára, ahol a biztonság és a szépség egyaránt fontos. Ezért szoktuk alkalmazni ezeket a matt biztonsági üvegeket ezeken a helyeken.


Üzletek és üzleti épületekhez: "Optimális védelem és biztonság üzletek és üzleti épületek számára: Biztonsági üveg megoldások" 

 1. Otthoni ablakok: A biztonsági üveg beépítése otthoni ablakokba növelheti a betörésvédelmet és az energiahatékonyságot.

 2. Üzletek és üzleti épületek: Az üzletekben és más üzleti épületekben a biztonsági üveg használata segíthet a betörések megelőzésében, valamint a termékek és az alkalmazottak biztonságának növelésében.

 3. Bankok és pénzintézetek: A pénzintézetekben különösen fontos a biztonsági üveg használata a betörések és a rablások elleni védelem érdekében.

 4. Múzeumok és galériák: Értékes műkincsek vagy kiállított tárgyak védelme érdekében a biztonsági üveg használata jelentős lehet.

 5. Autók és járművek: Az autókban vagy más járművekben a biztonsági üveg használata segíthet a személyi sérülések minimalizálásában baleset esetén.

 6. Középületek és kormányzati épületek: A biztonsági üveg alkalmazása középületekben és kormányzati épületekben a biztonság és a védelem javítását szolgálhatja.


"A Biztonsági Üveg Sokoldalúsága"

"Növelje otthona biztonságát és kényelmét a hő- és hangszigetelő biztonsági üveggel"

"A biztonsági üveg nem csak a biztonságot növeli, hanem a hő- és hangszigetelést is. A biztonsági üveg kialakítása során a két üvegréteg között biztonsági ragasztást alkalmaznak, ami megakadályozza, hogy az üveg darabokra törjön bármilyen sérülés esetén, így csökkentve a balesetek kockázatát és megnehezítve a behatolást. De a biztonsági üveg nem csak a biztonságra használjuk, hanem arra is, hogy növeljük a hangszigetelést. Minél több laminált réteg van a biztonsági üvegben, annál jobban növeli a hangszigetelést. Fedezze fel a biztonsági üveg előnyeit a hő- és hangszigetelés szempontjából."


védje meg otthonát Biztonsági üveggel
védje meg otthonát Biztonsági üveggel

 "Biztonsági üvegezés: A védelem új szintje az épületekben" 

"Hogyan segít a biztonsági üvegezés a lakók, munkavállalók és látogatók védelmében a külső veszélyek ellen


A biztonsági üvegezés egy olyan technológia, amely használható a biztonságosabb épületbelsők létrehozásához. A speciális üvegfelületeknek köszönhetően segítenek megvédeni a lakókat, munkavállalókat és bárki mást a külső környezetben lévő veszélyektől. A biztonsági üvegezés olyan védőfelületet biztosít, amelyek megakadályozzák a behatolást, csökkentik a behatolás kockázatát, és javítják a biztonságot az épületekben. 

Kérje biztonsági üvegezés szolgáltatásunkat és növelje otthona, vagy irodája biztonságát! Válassza ki az Önnek megfelelő biztonsági üveget a széles kínálatunkból, és bízza ránk a beszerelést. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! 


"Biztonsági üveg - Üveges Budapest"

Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk, stb...
- Egyedi rétegrendben is le tudjuk gyártani


 "Biztonsági üveg: védelmet nyújt otthonodnak"  

"Cselekedjen az otthona biztonságáért! Nézze meg szakemberünk bemutató videóját, amelyben bemutatjuk, milyen nehéz behatolni a biztonsági üveggel ellátott ablakon. A biztonsági üveg olyan innovatív megoldás, amely hatékony védelmet nyújt otthona számára. Kérjük, tekintse meg a videót, és ismerje meg, hogyan szerezheti meg ezt a biztonsági megoldást." 


pl: korlát üveg, kirakat üveg, járható üveg
- Betörési kísérlet folytán be pókhálósodig, de nem lehet átnyúlni, átszúrni, vagy kivenni rajta keresztül semmit.
- Teljesen víztiszta (csak Ön tudja, hogy ez biztonsági üveg)
- A ragasztott üveg két vagy több, véglegesen egymáshoz ragasztott üveglapból áll, mind az üveg, mind a köztes fóliák színe és vastagsága sokféle lehet.
- Betörés biztos üvegek készülhetnek belőle, akár thermo üveg egyik része is lehet.Hogyan vágjunk biztonsági üveget a megfelelő méretre? 

Ismerd meg a biztonsági üveg fontosságát az otthoni és irodai biztonság szempontjából. 

Örülök, hogy van egy videód a biztonsági üveg méretre vágásáról! Az ilyen videók nagyon hasznosak lehetnek az ügyfelek számára, akik érdeklődnek az üveg vágásával kapcsolatban. Ahhoz, hogy az emberek minél többen megnézzék a videód, javasolnék egy rövid és informatív bevezető szöveget, amely leírja, hogy miért érdemes biztonsági üveget használni, és miért fontos a megfelelő méretre vágás. A következő bevezető szöveget javaslom:

"A biztonsági üveg használata nagyon fontos az otthoni és irodai biztonság érdekében. Ha szeretne biztonsági üveget vásárolni, fontos megemlíteni, hogy az üveg megfelelő méretre vágása rendkívül fontos, mert csak így garantálható az üveg megfelelő védelme és tartóssága. Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan vágjuk meg a biztonsági üveget a megfelelő méretre, hogy biztonságosan használhassa azt otthonában vagy irodájában."

Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk, stb...
- Egyedi rétegrendben is le tudjuk gyártani

pl: korlát üveg, kirakat üveg, járható üveg
- Betörési kísérlet folytán bepókhálósodik, de nem lehet átnyúlni, átszúrni, vagy kivenni rajta keresztűl semmit.
- Teljesen víztiszta (csak Ön tudja, hogy ez biztonsági üveg)
- A ragasztott üveg két vagy több, véglegesen egymáshoz ragasztott üveglapból áll, mind az üveg, mind a köztes fóliák színe és vastagsága sokféle lehet.
- Betörés biztos üvegek készülhetnek belőle, akár thermo üveg egyik része is lehet.

Weboldal neve
Tartalom 1
Tartalom 2

"A biztonsági edzett üveg: Több, mint csak védelem" 

"Hőszigetelés, hangszigetelés és UV-szűrés: A biztonsági üveg rejtett előnyei"

"A biztonsági edzett üveg nem csak a biztonságot és a hő- és hangszigetelést növeli, hanem UV-szűrő tulajdonságokkal is rendelkezik. A biztonsági üveg kialakítása során a két üvegréteg közé laminált biztonsági fóliát helyeznek, ami megakadályozza, hogy az üveg darabokra törjön bármilyen sérülés esetén, így csökkentve a balesetek kockázatát és megnehezítve a behatolást. Ezen felül a laminált biztonsági fólia UV-szűrő tulajdonságokkal is rendelkezik, ami hatékonyan csökkenti a nem kívánt ultraibolya sugárzást. Ezáltal a biztonsági üveg nem csak a biztonságot növeli, hanem a hő- és hangszigetelést is, miközben védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen. Minél több laminált réteg van a biztonsági üvegben, annál jobban növeli a hangszigetelést. Fedezze fel a biztonsági edzett üveg előnyeit a hő- és hangszigetelés, valamint a UV-szűrés szempontjából."

Ragasztott biztonsági üveg  kiskereskedelmi árak. 


Laminált üveg mérete gyártva víztiszta

Árak:
3+3 -28 000 Ft/m2
4+4 -31 000 Ft/m2
5+5 -37 000 Ft/m2

Ragasztott biztonsági üveg árak beépitve

Laminált üveg víztiszta

3+3 -56.000Ft/m2
4+4 -60.000 Ft/m2
5+5 -67.000 Ft/m2

Weboldal neve
Tartalom 1
Tartalom 2

"Biztonság és Hatékonyság: Fedezze fel a Biztonsági Üvegből Készült Hőszigetelt Üveg Egyedülálló Előnyeit" 

"Biztonság és hatékonyság: Fedezze fel a biztonsági üvegből készült hőszigetelt üveg előnyeit. Ez az innovatív megoldás egyesíti a betörésvédelmet és a kiváló hőszigetelést. Látogasson el a biztonság üveg weboldalra, hogy megtudja, hogyan növelheti otthona biztonságát és energiahatékonyságát a megbízható biztonsági üveggyártók által kínált hőszigetelt üvegekkel." 
"A Biztonság Kapuja: Az Üveg Innovatív Felhasználása Otthonokban és Üzletekben" 

 Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk, stb...

Az edzett ragasztott biztonsági üveg a üvegtípusok úgynevezett csúcskategóriája, mivel egyesíti mind az edzett, mind a ragasztott üvegek előnyeit. Leggyakrabban korlátüvegezésnél, nagyméretű portáloknál, járható üvegfelületeknél illetve betörésbiztos, üvegezett szerkezeteknél alkalmazzák.
Két fontos típus a robbantott illetve a golyóálló. Ez utóbbi az edzett ragasztott üveglapok csúcsa. Előállítása úgy történik, hogy polikarbonát anyagot helyeznek a közönséges üvegtáblák közé, majd laminálási eljárásnak vetik alá őket. Ez a folyamat üvegszerű anyagot eredményez, amely vastagabb, mint a normál üveglap. A golyóálló üvegek vastagsága 7 mm és 75 mm között van. A rálőtt golyó átszúrja felületük külső részét, de a rétegelt polikarbonát-üveg anyag képes elnyelni a golyó energiáját és megállítani azt, mielőtt az üvegrenszer másik oldalán kilépne.
A robbantott lapok legtöbbször 3 rétegből állnak, ahol a középső egy edzett üveglap, amit a csiszológépen "berobbantanak". Az egyedi mintázat ettől alakul ki. Ezzel a technológiával nagyon szép asztallapok, konyhapultok, irodai és étkezőpultok, burkolati elemek készíthetők.


                  Alkalmazás 

Ezek az üveglapok - akár dekoratív, akár funkcionális - alkalmazása ma már általánosan elfogadott. Mindkettő a "biztonsági üvegezés" típusának minősül, vagyis megfelel a hatályos biztonsági üvegezésre vonatkozó előírásoknak, így beltériben, korlátokban és más, veszélyesnek ítélt helyeken használhatók. Az edzett üveglapoknak és a laminált üvegrendszereknek azonban különálló és eltérő előnyei vannak.

Mivel a laminált két vagy több üvegrétegből áll, amelyek között van egy közbenső fólia réteg, az üvegtábla pl. törés, ütés esetén általában együtt fog maradni.

Emellett blokkolja az UV-fényáteresztés 99 százalékát, hangcsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A laminált biztonsági üvegelemek vastagabb, többrétegű formái akár betörés- és golyóálló üvegtípusnak is minősülhetnek. Mivel a laminált jobban bírja az ütéseket, mint más típusú üveglapok, ezt használják a modern szélvédőkben is.
Megfelelően előkészített lakatos szerkezetbe tudjuk vállalni az üveg gyártását és beépítését.


Matt Biztonsági üveg 

4+4 matt biztonsági üveg legnagyobb tábla méret 225x321
4+4 matt biztonsági üveg legnagyobb tábla méret 225x321

Matt biztossági üveg alkalmazható üveg fal erkély vagy válaszfal üveges korlát építéshez .új építésű épületeket már nem drót betétes üveggel üvegezik hanem többnyire ezt a típust választják biztonsági feltételeket ki elégíti sőt esztétikailag szebb régi drót üveg társával  

Matt biztonsági üveg beépítés 

"Fénykontroll és magánszféra: Ismerje meg a matt opál fólia biztonsági üveg előnyeit. Ez az egyedülálló fólia lehetővé teszi a homályos, matt megjelenést, szűri a napfényt és védelmet nyújt a túlzott hőtől. Tökéletes választás magánszférát igénylő helyiségekben és esztétikai dekorációkhoz. Válasszon megbízható gyártót a biztonságos és esztétikus matt opál fólia biztonsági üvegért."


Matt biztonsági üveg 4+4
Matt biztonsági üveg 4+4
 1. Megjelenés: A matt opál fólia alkalmazása lehetővé teszi, hogy az üveg matt, homályos megjelenést kapjon. Ez a fólia egyenletes és lágy megvilágítást biztosít, miközben csökkenti az áttetszőséget és a látási áteresztőképességet. Ez az esztétikai hatás kiválóan alkalmas például magánszférát igénylő helyiségekben vagy dekoratív célokra.

 2. Szűrő és védelem: A matt opál fólia segít szűrni a túlzott napfényt, csökkenti a vakító fényt és a hőbeáramlást. Ezáltal javítja a belső komfortérzetet és védi a bútorokat, textíliákat vagy más érzékeny tárgyakat a káros UV-sugárzástól.

 3. Magánszféra: A matt opál fólia használata lehetővé teszi, hogy a belső térben legyen biztosítva a magánszféra. Az átlátszóság csökkenése miatt a fólia lehetővé teszi, hogy ne lehessen könnyedén betekinteni az épületbe kívülről. Ez fontos lehet például üzletek, irodák vagy otthonok esetén.

 4. Biztonság: A matt opál fólia hasonlóan más biztonsági üvegekhez, mint például a laminált üveg, további védelmet nyújthat a betörések és a sérülések ellen. Az üveglapok közé helyezett fólia erős ragasztó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megtartani az üveget, még akkor is, ha megreped vagy betörik.

Hogy gyárják a biztonsági üveget info

A laminált biztonsági üveg előállítása során az üvegtáblák közé nagy szakítószilárdságú és viszkózus fólia kerül. A fólia a felhasználási célnak megfelelően lehet PVB, EVA vagy SGP. Az előírt felületkezelési fázis után előlaminálásra kerül sor, végül autoklávban hő és nyomás hatására kialakul a végleges kötés. 

Maximális méret: 2600 x 5100 mm


Bízza ránk a beszerelést. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! 


Több infóért kérem hívjon bizalommal azonali hívás kezdeményezés mobilról  

Weboldal neve
Tartalom 1
Tartalom 2

Biztonsági üveggyártás: Hogyan készül a biztonsági üveg?

A biztonsági üveg készítése során számos fontos lépést kell végrehajtani a végeredmény, a megbízható és hatékony betörésvédelem érdekében. A biztonsági üveg előállításához alapanyagokra van szükség, beleértve az üveglapokat és a speciális polimer réteget, például a polivinil-butyral (PVB) réteget. Az üveglapokat alaposan tisztítják, majd előmelegítik, hogy felkészüljenek a következő lépésre. A polimer réteg felvitele az üveglapok közé történik, majd a laminálási folyamat következik, ahol nagy nyomást és hőkezelést alkalmaznak. Ez biztosítja a rétegek erős összetapadását. A következő lépésben a laminált üveglapokat hűtik és méretre vágják a kívánt formára.

A biztonsági üveg gyártása során kulcsfontosságú az alapanyagok minősége és a gyártási folyamat precizitása. A biztonsági üveg készítésének eredményeként olyan terméket kapunk, amely hatékonyan védi az otthonokat, üzleteket és más helyeket a betörés és a sérülések ellen. A megfelelő biztonsági üveggyártó kiválasztása és a szigorú minőségellenőrzés biztosítása kulcsfontosságú a megbízható és tartós védelem érdekében.

Bízza biztonsági üveg igényeit megbízható gyártóra, és élvezze a biztonságot és nyugalmat, amelyet a kiváló minőségű és hatékony biztonsági üveg nyújt.


Biztonsági üveg típusok

"Fedezze fel a különböző biztonsági üveg típusokat és alkalmazási területeiket! Ismerje meg az edzett üveg, a laminált üveg, a törhetetlen üveg és a felületen keményített üveg előnyeit és tulajdonságait. Ezek a biztonsági üvegek kiváló védelmet nyújtanak ablakoknál, üvegbejárati ajtóknál és autókban. Fedezze fel a legújabb technológiákat és anyagfejlesztéseket ezen a területen, és válassza ki a legmegfelelőbb biztonsági üveg típust az egyedi igényeihez."

 

 1. Edzett üveg: Az edzett üveg megerősített folyamat során készül, amely magába foglalja a gyors hűtést a fűtött üveglapoknak. Ennek eredményeként a üveg keményebb és ellenállóbb lesz a hajlításra, ütésre és hőmérsékleti változásokra.

 2. Laminált üveg: A laminált üveg több réteg üvegből áll, amelyeket fóliarétegek kötnek össze. A fóliarétegek általában polivinil-butyral (PVB) vagy etilén-vinil-acetát (EVA) anyagokból készülnek. Amikor a laminált üveget megsértenek vagy eltörnek, a fóliarétegek összetapadnak, és megakadályozzák az üvegtörmelék szétterjedését. Emiatt a laminált üveg rendkívül nehéz áthatolni, és további biztonságot nyújt üvegbejárati ajtóknál, ablakoknál és autókban is.

 3. Törhetetlen üveg: A törhetetlen üveg (vagy más néven üvegszál erősítésű polimer) olyan kompozit anyag, amelyben az üvegszálakat műanyag mátrixba ágyazzák. Ez az üveg rendkívül erős és ütésálló, és ellenáll a repedések terjedésének. Használják például a páncélozott gépjárművekben, sportpályákban vagy olyan helyeken, ahol kiemelkedő fizikai védelemre van szükség.

 4. Felületen keményített üveg: A felületen keményített üveg olyan üveg, amelyet keményítési folyamatnak vetnek alá, amelyben a üveget melegítik, majd gyorsan hűtik. Ennek eredményeként a üveg felülete keményebbé válik, ami növeli az ellenállóképességét a karcolásokkal és az ütésekkel szemben. Gyakran alkalmazzák okostelefonok vagy asztali számítógépek kijelzőjeként.

További szolgáltatások 

Biztonsági üveg méretre gyártástól a beépítésig 

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Biztonsági üveg és megoldások
Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT