Fehér katedrál üveg minták és infó  

"Katedrál Üveg - Egyedi és Színes Üvegmegoldások"

Fedezze fel kiváló minőségű katedrál üvegeinket, amelyek tökéletes választást jelentenek beltéri ajtókhoz, ablakokhoz és bútorokhoz. Különleges mintáink és színeink fényt visznek otthonába."

katedrál üveg, mintás üveg, színes üveg, fényáteresztő üveg.


Fehér katedrál üveg minták 

"Katedrál Üveg Minták: Az Egyediség és a Szépség Találkozása" - Böngésszen katedrál üveg mintáink között, amelyek minden helyiségnek egyedi és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. A hagyomány és a modernitás tökéletes ötvözete várja Önt.

Katedrál Üveg Innovációk - Egyedi Design és Gyors Üvegcsere Szolgáltatások

Katedrál Üveg Szakértők - Sérült Katedrál Üveg Cseréje és Egyedi Méretre Vágás. Kínálunk gyors és megbízható szolgáltatást biztosítóval elfogadott árakon. Fedezze fel széles kínálatunkat, beleértve a fehér és sárga katedrál üvegeket, valamint a Mitra Glass egyedi díszített művészetét. Tájékozódjon a legfrissebb árakról és a raktárkészletünkről."Sérült Katedrál Üveg Cseréje Biztosítóval Elfogadott Árakon - Gyors és Megbízható Szolgáltatás"

"Sérült Katedrál Üveg Cseréje Biztosítóval Elfogadott Árakon - Gyors és Megbízható Szolgáltatás"


Kedves Látogató! A képeken látható katedrál üveg minták közül nem minden termék érhető el raktárkészleten, és nem mindegyiket gyártják már. Néhány típusból csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésre. Ha valamelyik minta felkeltette érdeklődését, kérjük, érdeklődjön nálunk a rendelkezésre álló készletről. Köszönjük megértését!


"Katedrál Üveg: Esztétika és Funkció Harmoniája"

A katedrál üveg méretre vágása, mintázása és helyszíni szerelése esztétikai és funkcionális előnyöket kínál. A precíz méretre vágás tökéletes illeszkedést biztosít, a mintázatok személyre szabott design-t teremtenek, míg a helyszíni szerelés a minőségi végeredményt garantálja. A katedrál üveg nem csak szép, hanem praktikus és tartós is.


A Katedrál Üveg: Mitra Glass és Egyedi Díszített Művészet 

A katedrálüveg, ismert más néven "Mitra Glass" vagy "Mitrás Üveg", egy különleges díszített üvegtípus, amely hengerelési technikával készül. A textúrák és mintázatok kialakításához speciális hengereket alkalmaznak, az üveg forró állapotában. Gyakori színezése és változatos mintázatai között geometriai alakzatok, virágok és egyéb dekoratív elemek is megtalálhatók. Az egyedi textúra és élénk színárnyalatok különleges fényjátékot hoznak létre, melyek gyakran dekorálják ablakokat és üvegajtókat. A Magyarországon "katedrálüvegként" ismert Mitra Glass egyedi művészi alkotásokhoz használt üveg, melyet gyakran alkalmaznak belsőépítészetben és üvegesiparban.  Sárga katedrál üveg minták 

Felhivom kedves látogatoink figyelmét hogy a sárga színű katedrál üvegek több típust meg szüntettek a gyártó kérem vegye fel velünk a kapcsolatot fris árakért raktár készletünk lévő készletről és informácíoért  


 Barna-bronz katedrál üvegek

Felhivom kedves látogatoink figyelmét hogy a bronz  színű katedrál üvegek több típust meg szüntettek a gyártó kérem vegye fel velünk a kapcsolatot fris árakért raktár készletünk lévő készletről és informácíoért  

Katedrál Üveg Ár: Fedezd fel a katedrál üveg árairól szóló legfrissebb információkat és lehetőségeket. Ismerd meg a különböző katedrál üvegtermékek árait és méretezési lehetőségeit. 


              Aktuálís árakért vegye fel a kapcsolatot velünk 

Egyedi HTML Fejléc

Ablak Üveg Árak

Típus Leírás Ár/m2 (Ft)
Síküveg 3mm-es Méretre vágva 9000
Síküveg 4mm-es Méretre vágva 10000
Síküveg 5mm-es Méretre vágva 12000
Síküveg 6mm-es Méretre vágva 14000
Sík üveg 8mm-es Méretre vágva 16900
Ablak üveg 3mm-es Méretre vágva 11000
Beépítve ablak üvegezés (derékszögű fa keret) Vésés, bontás, beolgozás, szigetelés 19000
Beépítve ablak üvegzés (fomavással fa keret) 23000
Ablak üvegezés (fém keret) Méretre vágva 23000
Méretre ablak üvegezés (fa keret aluli 0.32 m2 alatt) Beolgozás 12500

Szolgáltatások

Szolgáltatások