Ajtó üveg kültéri és beltéri üvegezés 

"Ajtó üveg árak kalkulátor - Gyors és pontos ajtóüveg árkalkuláció"

"Ajtó üveg árak kalkulátor segítségével: Használd az ajtó üvegezés kalkulátort, hogy egyszerűen megtudd az ajtóüveg árakat. Add meg az ajtó szélességét és magasságát, válassz terméket, majd kattints a Számolás gombra az árak kiszámításához. Gyors és pontos árkalkuláció az ajtó üvegének méretére és típusára alapozva." 


Antik Hatású Katedrál Üveg: Textúrált és Domború Mintázatta 

Textúra és mintázat: A katedrál üveg felülete textúrált és domború mintázattal rendelkezik, amely emlékeztet a régi, kézzel készített üvegekre. Ez a mintázat adja a katedrál üvegnek jellegzetes, antik hatású megjelenést.

Diamante 19000-ft/m2 helyet most csak 16.900-ft
Diamante 19000-ft/m2 helyet most csak 16.900-ft
Ajtó üveg árak kalkulátor segítségével

Ajtó üveg árak kalkulátor

A savmart üveg tulajdonságai:

savmart üveg mint nélkül
savmart üveg mint nélkül
 • Átlátszó, így a természetes fény szabadon áramlik az épület belsejébe, ezáltal kellemes és barátságos légkört teremtve.
 • Diszkrét mintája miatt privátsságot biztosít, megakadályozza a közvetlen átlátást, ugyanakkor áttetszősége megőrzi a térérzetet.
 • Kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartamot és ellenállóságot garantál.

 • Könnyen tisztán tartható, ami minimalizálja az időráfordítást a karbantartásra.


Ajtó üvegezés lakossági és céges megrendelőknek - Tökéletes megoldás otthonokba és irodákba


- Keressen meg bennünket Budapest egész területén, ha eltört vagy elrepedt üveggel szembesül.

- Vállaljuk savmart mintás, katedrálüveg mintás, dróthálós üveg, sík üveg ajtó beépítését és méretre gyártását.

- A hőszigetelt üvegekkel és a megbízható szerelésünkkel biztosítjuk, hogy az Ön otthona biztonságos maradjon.

- Kiváló minőségű üveg és kiváló szerelés jellemzi a munkánkat, és számos elégedett ügyfelünk van.

- Kérje szakértői tanácsunkat a legjobb megoldás kiválasztásához, és kezdje el az üveg cseréjét még ma!


"Pontos és gyors helyszíni ajtó üvegezés Budapesten - 30 éves tapasztalattal"

Az üzletünk fő szakterülete az ajtó üvegezés Budapest egész területén. Cégünk kiemelt szolgáltatása a helyszíni üvegezés, amely magában foglalja az ajtók, ablakok és kirakatok üvegezését, valamint a betört üvegek helyszíni cseréjét. Szakembereink gyorsan és hatékonyan végzik a munkákat, és kiemelkedő színvonalat biztosítanak. 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így biztos lehet abban, hogy üveges munkáink kiváló minőségűek. Az ajtó üvegezési szolgáltatásunkat 24 órán belül elvégezzük, és versenyképes árainkkal megfelelünk ügyfeleink elvárásainak. Biztosítóval szerződött áraink pedig további biztonságot nyújtanak Önnek. 

Telefonhívás gomb Hívás indítása

Termékeink - Katedrál üveg minták ajtókhoz | 

Termékeink között megtalálhatók az egyedi mintázatú ajtóüvegek, melyek kiváló minőségűek és esztétikusak. Kínálatunkban szerepelnek katedrál minták, melyek elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek otthonának. Az ajtóüvegeket saját méretre vágjuk, és a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk. Nézze meg választékunkat és rendeljen még ma az oldalunkról! 


Savmart és katedrálüveg mintás ajtók üvegezése méretre szabva, hőszigetelt üvegekkel és garantált minőséggel. 

Keressen meg bennünket Budapest egész területén, ha eltört vagy elrepedt üveggel szembesül. Vállaljuk savmart mintás, katedrálüveg mintás, dróthálós üveg, sík üveg ajtó beépítését és méretre gyártását. A hőszigetelt üvegekkel és a megbízható szerelésünkkel biztosítjuk, hogy az Ön otthona biztonságos maradjon. Kiváló minőségű üveg és kiváló szerelés jellemzi a munkánkat, és számos elégedett ügyfelünk van. Kérje szakértői tanácsunkat a legjobb megoldás kiválasztásához, és kezdje el az üveg cseréjét még ma! 

Üveges Ajtó Üvegezése műhelyünkbe és helyszínen 24 órán belül katedrál üvegek nagy választékban. 30 éves szakmai tapasztalattal
Üveges Ajtó Üvegezése műhelyünkbe és helyszínen 24 órán belül katedrál üvegek nagy választékban. 30 éves szakmai tapasztalattal


Rövid  információ sérült ajtó üveg csere lakoság részere 

Hogy történik az ajtó üvegezés lakosság részére .Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget. Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét, és maguk után össze takarítanak. Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára, email címükre amit csak továbbitani kell a biztosító részére.


Akció Fehér diamante beltéri standart üveg  méretre vágva  árak: Bruttó 16900-ft/m2 

4mm-es fehér diamante méretre vágva egység ár 19000-ft/m2 Bruttó 

Munkadíjjal bontással bedolgozva szigetelve egység ár: 34.000-ft/m2 Bruttó 


Akció Savmart üveg ár 15.900-ft méretre vágva  forint/m2 bruttó. (minta nélküli)

- savmaratott üvegA savmart üveg tulajdonságai: 

 • Átlátszó, így a természetes fény szabadon áramlik az épület belsejébe, ezáltal kellemes és barátságos légkört teremtve.
 • Diszkrét mintája miatt privátsságot biztosít, megakadályozza a közvetlen átlátást, ugyanakkor áttetszősége megőrzi a térérzetet.
 • Kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartamot és ellenállóságot garantál.
 • Könnyen tisztán tartható, ami minimalizálja az időráfordítást a karbantartásra.
Telefonhívás gomb Hívás indítása

Beltéri ajtó üveg minták 

Ha beltéri ajtód személyesebbé szeretnéd tenni, akkor nézd meg a beltéri ajtó üveg mintáinkat. Kínálatunkban számos színű és mintázatú üveg közül választhatsz, így tökéletesen illeszkedhet a lakásod berendezéséhez. Válassz a színek és a minták között, hogy a tökéletes beltéri ajtó üveget találd meg. 


Cégünk Személyre Szabott Ajtó Üvegek Gyártásában Az Ön Igényeihez Alkalmazkodva

Válassza ki tökéletes ajtó üvegét széles kínálatunkból, amely magába foglalja az átlátszó, savmart, frosted, dekoratív, tintázott és laminált üveg típusokat. Emellett kínálunk modern üvegtégla megoldásokat is az egyedi és kreatív tervezés kedvelőinek.

Átlátszó Üvegek - Tiszta Fény, Kiváló Láthatóság

Az átlátszó üveg tökéletes választás, ha fontos az átláthatóság és a természetes fény kihasználása. Megbízhatóan gyártjuk és méretre vágjuk, hogy pontosan illeszkedjen ajtókeretéhez, és kényelmesen beépíthető legyen a kívánt helyre.

Savmart Üvegek - Intimitás és Stílus Egyszerre

Szerezzék be otthonukba vagy irodájukba a savmart üveg előnyeit, amely egyedi mintázatával és homályos hatásával biztosítja a privátsságot és megőrzi a belső tér tágas érzetét. A mi szakértőink gondoskodnak arról, hogy a savmart üveg tökéletesen illeszkedjen ajtókhoz, hogy kihasználja az előnyeit.

Katedrál  Üvegek - Egyediség és Kreativitás Ajtajában

Katedrál  és izgalmas megjelenést szeretne ajtóinak? A Katedrál üveg különleges textúrája és mintázata varázslatos megjelenést kölcsönöz otthonának. Kérjük, ossza meg velünk elképzeléseit, és mi gondoskodunk a tökéletes méretű és formájú katedrál  üveg elkészítéséről.

Paesol Üvegek - Védelmet nyújtva az Erős Napfény ellen

A Parsol  üvegekkel védelmet nyújthat az erős napsugarak ellen, miközben továbbra is élvezheti a természetes fény előnyeit. Egyedi méretekben gyártjuk, hogy teljes mértékben illeszkedjenek az Ön ajtóira és környezetére.

**Laminált Üvegek - Biztonság és Tartós 

Telefonhívás gomb Hívás indítása

"Varázslatos Egyediség és Szűrt Fény: Ismerje meg a Katedrál Üveg Különleges Tulajdonságait!"

 A katedrál üveg egy speciális típusú üveg, amelynek különleges tulajdonságai vannak, és ezek miatt egyedi megjelenést kölcsönöznek az épületeknek. A következőkben felsorolom a katedrál üveg fontos tulajdonságait:

 1. eszi az üveg színének és árnyalatának az épület stílusához és környezetéhez való igazítását.

 2. Megfelelő fényelosztás: A textúrált mintázat és az áttetszőség kombinációja miatt a katedrál üveg kellemes és szűrt fényt enged be a belső térbe. Ez lehetővé teszi a természetes fény kihasználását anélkül, hogy a belső tér túlzottan kitettségnek lenne kitéve.

 3. Építészeti stílus: A katedrál üveget hagyományos épületekben, különösen a neogótikus, román stílusú és vallásos jellegű épületekben gyakran használják. Ennek az üvegtípusnak a használata régebben kifejezte az épületek méltóságát és ünnepélyességét.

Fontos megjegyezni, hogy bár a katedrál üveg szépsége és egyedisége megkapó lehet, ez egy elavult típusú üveg 


Beltéri ajtó üveg fehér  katedrálról savmart üvegre cserélve  

ilyen volt
ilyen volt
ilyen lett
ilyen lett
savmart üveg méretre vágva
savmart üveg méretre vágva
beépítve
beépítve

Ajtó üvegezés katedrál üveg  forma vágással.

 Mindegyik üvegünk megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek is, így biztos lehetsz benne, hogy az üvegek tartósak és hosszú ideig szolgálnak majd. Tekintsd meg beltéri ajtó üveg mintáinkat, hogy megtaláld a lakásodnak megfelelő ajtó üveget!  


Beltéri ajtó üveg savmart minta kollekció 

Termékeink között megtalálhatók a minőségi mintás savmart beltéri ajtó üvegek. Tekintse meg kínálatunkat és válassza az Önnek leginkább megfelelő terméket! 


Ajtó üvegezés hőszigetelt üvegből 

Ajtó üvegezési szolgáltatásaink között! Budapesten és környékén széles körű ajtó üvegezési szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a törött vagy elrepedt üveg cseréjét és hőszigetelt üvegből készült új ajtóüvegek beépítését is. Minden munkánkat képzett szakemberek végzik, így Ön biztos lehet abban, hogy az általunk gyártott és beépített ajtó üvegek minőségi megoldásokkal hosszú távon is kiszolgálják Önt.  


Ajánlatunk ajtó üveg Biztonsági üvegből. 

A biztonsági üvegezés egy olyan technológia, amely használható a biztonságosabb épületbelsők létrehozásához. A speciális üvegfelületeknek köszönhetően segítenek megvédeni a lakókat, munkavállalókat és bárki mást a külső környezetben lévő veszélyektől. A biztonsági üvegezés olyan védőfelületet biztosít, amelyek megakadályozzák a behatolást, csökkentik a behatolás kockázatát, és javítják a biztonságot az épületekben.  

Rövid videó a biztonsági ajtó üvegről .

                                       azonnali hívás kezdeményezés mobilról 

Telefonhívás gomb Hívás indítása

Lépj velünk kapcsolatba

+36706204806 

ablak.ajto.kirakat@gmail.com

Weboldal címe Szolgáltatások

Szolgáltatások