üveges Tükör méretre vágás
üveges,üveges munnka Budapesten,üvegezés
hu

Tükör mértre vágva 

tükör méretre  

Tükör méretre vágás Budapesten 

sztenderd méretek  

Tükör kell? Tükörgyártás, tükör beépítés, tükör megmunkálás (vágás, fúrás, csiszolás , lyuk fúrás , keretezés ) az Ön által megadott méret szerint, a tükör vastagsága 3mm-től. Kérésére a tükörpaneleket egyedi méretre legyártjuk beépítés nélkül (kb. 2 nap) Budapesti műhelyünkben személyesen is átverheti.

Tehát, ha tükröket szeretne vásárolni, cégünknél megtalálja azt a minőséget és szolgáltatást, amire szüksége van. Különböző típusok közül választhat, például élcsiszolt, gravírozott, homokfújt, fazettás, lyukfúrt, íves, egyedi alakos, színes, 3, 4, 5 és 6 mm-es vastagságban, ezüst, barna és szürke tükrökkel. Vásárlás előtt, kérdezze meg a szakértőinket, hogy melyik tükör megfelelő Önnek, és biztosítja a biztonságát egy speciális öntapadós fóliával, amely meggátolja a törést baleset veszélyt .


Tükör méretre kategóriák.

Üdvözöljük Önt az tükör szolgáltatások teljes információs kategóriájában! Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az tükör szolgáltatásokról, beleértve az alkalmazási módokat, a költségeket, a szabványokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Reméljük, hogy ez a kategória hasznos lesz számára, és segít abban, hogy megtervezze a legjobb megoldást a tükör  szükségleteihez:

-Tükör méretre vágás

-Tükör  szereléssel 

-Tükör infó 


Tükör méretre vágás az alábbi vastagságban és színben vágunk

Kínálunk tükör méretre vágást 3mm, 4mm, 5mm és 6mm vastagságban ezüst, bronz és füst színben. Ha szüksége van tükör méretre vágott termékre, válassza ki a megfelelő vastagságot és színt. A legjobb minőségű tükröket kínáljuk, amik tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek. Garantáljuk, hogy az Ön számára legjobb megoldást kínáljuk!

-Tükör méretre vágás 3mm vastagságban ezüst színben

-Tükör méretre vágás 4mm vastagságban ezüst színben

-Tükör méretre vágás 5mm vastagságban ezüst színben

-Tükör méretre vágás 6mm vastagságban ezüst színben

-Tükör méretre vágás 3mm vastagságban bronz színben

-Tükör méretre vágás 4mm vastagságban bronz színben

-Tükör méretre vágás 3mm vastagságban füst színben

-Tükör méretre vágás 4mm vastagságban füst színben    

Tükör méretre készítés és kivitelezések 

Ne habozzon, válassza a tükörfelszerelés szolgáltatásunkat! Minden egyes tükörfelületet profi módon készítünk előszobai, fürdőszobai, tükörfalak, csempe burkolatba ragasztva, bútorra ragasztva, falra ragasztva, fagy felfúrt, világítós, élcsiszolt, fazettázott és keretezett tükrök formájában. A kiváló minőségű, kézműves munkával, és az ár/érték arányban kiváló ajánlatokkal segítünk Önnek, hogy megtalálja a megfelelő tükörfelszerelést. 


Tükör egyedi méretre vágva helyszíni szállítással. 

Budapesten 24 órán belül.

Tökéletesen illeszkedő tükör egyedi méretre vágva helyszíni szállítással a legjobb választás, ha speciális méretekre van szüksége! Válassza tükröinket Budapesten, és 24 órán belül megkapja a megrendelt tükröket. Kiváló minőségű tükröket kínálunk kedvező árakon, amelyeket bármilyen fürdőszobai, nappali, vagy konyhai területhez illeszthet. Az egyedi vágású tükrökkel kreatív és elegáns megoldást adhat otthonának, és üvegfelületekkel díszítheti otthonát. Az egyedi vágású tükröket készítő szakembereink kifogástalan munkát végeznek, hogy a tükröt pontosan illeszkedjen a kívánt helyhez. A helyszíni szállítás lehetővé teszi, hogy a tükör a megfelelő méretben és formában kerüljön elszállításra, és ha szükséges, akkor a szakemberek a helyszínen is beépítik. Ne habozzon, rendeljen tőlünk egyedi tükör egyedi méretre vágva helyszíni szállítással Budapesten 24 órán belül! 


  


Tükör helyszíni szereléssel.

Szeretne egy új tükröt helyszíni szerelésre és cserére? Az egyedülálló szerelői szolgáltatásaink tökéletes megoldást nyújtanak Önnek a helyszíni tükör szerelés és cseréjéhez. Azok számára, akik szeretnék újítani otthonuk megjelenését, a tükrök helyszíni szerelését és cseréjét kínálunk. Egyedi szerelőink professzionális és gyors szolgáltatást nyújtanak, hogy a tükrök helyesen és biztonságosan legyenek szerelve. Egy profi tükörszerelő szakemberrel dolgozunk, aki képzett és tapasztalt a tükörszerelésekben. Az általunk nyújtott tükörszerelés és csere szolgáltatások közé tartozik a tükörkülönböző méretekhez és típusokhoz való beállítása, a tükör alapozása és a tükörhöz társított biztonsági felszerelés. Az Ön otthonában található tükörszerelési és cserélési projektek helyszíni megvalósítását szolgáljuk. Professzionális tükörszerelőink segítenek a tükörhöz társított biztonsági felszerelések szerelésében is. Válassza szolgáltatásainkat és örömmel segítünk Önnek a tükörszerelés és csere helyszíni megvalósításában.  

Több információért az alábbi kattints az alábbi linkre  Fali tükör méretre 

Válassza a tükröt, amely a legjobban illik az Ön stílusához és helyiségéhez! Az üzleteinkben megtalálható tükrök széles választéka színekben és méretekben különböző. Válasszon egy klasszikus, ezüst tükröt fürdőszobájába, vagy egy elegáns, aranyozott tükröt előszobájába! Vannak álló tükrök, akasztott tükrök és falra szerelhető tükrök is, így biztosan talál olyan darabot, amely minden helyiségében remekül mutat. A tükrök tökéletesek arra, hogy megmutassák otthonában a stílusát, és azokkal bármilyen helyiséget színesebbé tehet. Tekintse át a kínálatunkat, és találja meg a tökéletes tükröt, amely a legjobban illik Önhöz!  

Több információért az alábbi kattints az alábbi linkre 


Tükör polccal 

Szeretne egyedi méretű tüköröt polccal ? Ragasztással elkészítheti! A tükör polcok uv ragasztással történő elkészítésével biztosíthatja, hogy az ön által elkészített polcok szilárdan összetartanak, és hosszú évekig szolgáltassák az Ön számára a megfelelő tárolási megoldást. A tükör polcok elkészítéséhez használt uv ragasztók gyorsan száradnak, és erős, tartós kötést biztosítanak, így biztos lehet benne, hogy a polcok szilárdan tartják majd a tárolt tárgyakat. A tükör polcok uv ragasztással történő elkészítésével nemcsak egyedi méretű polcokat készíthet, hanem biztosíthatja, hogy azok hosszú évekig megbízhatóan szolgálják Önt.  

tükör polccal uv ragasztással
tükör polccal uv ragasztással

Több információért az alábbi kattints az alábbi linkre  


Fürdőszoba tükör méretre 

Tükör méretekben, nagy méretű tükrökkel változtasd meg a helyiségedet. A tükör méretek különbözőek, és hatással vannak a helyiség hangulatára. A tükör méreteknek egyedi megjelenése van, és kiváló minőségű anyagokon készülnek, amelyek nemcsak elegánsak, de tartósak is. Válassz tükör méretet, amely megtölti az üres teret, tükröt, amely megtölti a helyiséget, vagy találj olyan tükröt, amely megváltoztatja az otthonodat. A tükör méretek sokszínűek, így biztosan találsz olyat, amely tökéletesen illik az otthonodba.  

Több információért  az alábbi linkre .


Színes tükör méretre.


Ha szeretnéd, hogy a lakásodban valami igazán egyedi tükröt láss, ami nemcsak nagyszerű megjelenést nyújt, hanem ötvözi a modern, szinte mágikus füstös arany és bronz színeket, akkor a Szinest tükrök a megfelelő választás. A Szinest tükröket méretre vágjuk, hogy megfeleljenek a lakás személyes igényeinek, és kérésre beépítjük azokat is. Egyedülálló módon kombinálva a különböző színeket, egy igazán különleges darabot kaphat, amely képes a teret megvilágítani és a modern légkörét kiemelni.   

Több információért  kattints az alábbi linkre .


Tükör méretre vágva. 

Ár lista kedvező árakon. A tükrök széles választékában garantáltan megtalálja az Ön számára megfelelő darabot. Válasszon a különböző méretek, anyagok és stílusok közül, hogy a szobájában a tökéletes hangulatot teremtsük. A tükör nemcsak esztétikus megjelenését kölcsönöz  a helyiségnek, de segít javítani a tágas érzetét is. Az ár lista kedvező áron önnek is megadja a lehetőséget hogy álmai tükörét megtalálja. Ne habozzon, válasszon és vegye meg még ma!  

Több információért az alábbi kattints az alábbi linkre  


Nagy méretű tükör méretre 

Kedves Vásárló! Ha nagy méretű tükröt keres, akkor jó helyen jár! Nálunk megtalálja a legnagyobb méretű tükröket, amelyeket a méretre szabott szállítással és szereléssel tudunk Önnek kiszolgálni. A tükrök alkalmasak tánc- és konditeremek, otthoni fitnesz teremek, oktatási intézmények, otthoni wellness szobák, vagy akár kültéri helyiségek berendezéséhez. Ezek a tükrök nemcsak nagy méretűek, de erősek és tartósak is. Különleges felületkezeléseiknek köszönhetően a tükrök könnyen tisztíthatók és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Vásároljon nálunk és élvezze a nagy méretű tükrök előnyeit!

Ezüst, bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.legnagyobb tábla méret 200x321 Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban elsőosztályú minőségben élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete ,és szállítás helyszíne. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges ! a fal felület minősége miatt és ajtók nyilasa lépcsőforduló mérete meghatározza tükör kiszállítását és méretét .Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel vagy kerettel .tekintse meg árunkat  


Tükör biztonsági  fóliával méretre 

A biztonsági tükör olyan helyekre javasolt, mind például gurulós szekrény ajtó, vagy olyan helységek ahol biztonsági okokat figyelembe kell venni. A biztonsági tükröt biztonsági fóliával ragasztjuk a foncsorozott felületre, így törés esetén a tükör nem hullik darabokra.

A biztonsági fólia célja az üveg betétek biztosítása, melyek a bútoriparban használatosak. Megvéd a szilánkoktól törés esetén ( védelem az eső üveg szilánkoktól). A fólia nem alkalmas ablakok és további üveg felületek védelmére nem kívánt személyek behatolása ellen, szintén nem alkalmas osztófalak ragasztására. 


Autó visszapillantó tükör méretre.

Autó visszapillantó tükör gyártása Egyedi méretek is elérhetőek!

Ha eltörik a külső tükröd, műhelyünkben egyedi méretben és formában elkészítjük Önnek. Így olcsóbban juthat új tükrökhöz. A lényeg, hogy a tükörházból (ahol a régi tükör volt) szükséged lesz egy karton sablonra vagy egy műanyag darabra, mert abból készítjük el az újat. Szintén nem okoz gondot különböző méretű tükörpanelek gyártása személygépkocsik, teherautók, teherautók, motorkerékpárok, veteránmotorok és építőipari gépek számára.

Több információért az alábbi kattints az alábbi linkre   


Tükör fazetta árak

Ha szeretnél egy különleges tükröt, ami otthonod csodálatos összetevőjévé válik, vásárolj egy csiszolt tükröt! A csiszolt tükrök szemet gyönyörködtető megjelenést nyújtanak és tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú otthonba. Akár egy modern, akár egy klasszikus stílusú otthonba helyezed el, a csiszolt tükör mindenki számára lenyűgöző látványt nyújt. A csiszolt tükrök letisztult vonalakkal és dizájnnal rendelkeznek, így biztosítva, hogy feldobják otthonod 

Több információért az alábbi kattints az alábbi linkre    


Tükör beépités infó

Rövid információ

Ezüst, bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban elsőosztályú minőségben élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete ,és szállítás helyszíne. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges ! a fal felület minősége miatt és ajtók nyílása lépcsőfordulók mérete meghatározza tükör kiszállítását és méretét .Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel vagy kerettel .tekintse meg árainkat 


Tükör akciók 

"Különleges ajánlatunkkal, 21.900 Ft-ért kínáljuk Önöknek ezt a 50x160 cm-es, 4 mm vastagságú tükröt. Egyedi akciónkban 24.000 Ft-os árból csak 21.900 Ft-ot kell fizetnie! Ne habozzon, vegye meg most! Fedezze fel különleges ajánlatainkat!


Ajánlatunk: 63x160 cm-es tükör 4 mm vastagságban, csak 27.900 Ft-ért! Ez az akció csak akkor érvényes, ha 30.240 Ft helyett csak 27.900 Ft-ot fizetsz. Szerezd be most ezt a fantasztikus tükröt kedvező áron, és élvezd a modern megjelenést és a tökéletes tükörképet. Ne maradj le erről a fantasztikus akcióról, különösen most, amikor korlátozott ideig élvezheti. Rendelje meg most ezt a fantasztikus tükröt, és élvezze a modern megjelenést és a tökéletes tükörképet!

Az ajánlatunkban most kapható a 52x80 cm-es 4 mm-es tükör, amely első osztályú minőséget képvisel. Most 12 800 Ft-os áron kapható, de most csak 10 900 Ft-ért vásárolható meg! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus akciót, és élvezze az első osztályú tükröződést az Ön otthonában!


  
Tükör méretre gyártva kerettel az alábbi színskála szerint rendelhető  

Ha Ön tükör keretet keres méretre gyártva, akkor jó helyen jár! A mi tükör kereteinket kiváló minőségű alapanyagokból készítjük, így Ön biztos lehet benne, hogy szerelhető tükör keretet kap. A méretre gyártás lehetővé teszi, hogy a tükör keret tökéletesen illeszkedjen bármilyen méretű és alakú tükörhöz, így Ön biztos lehet benne, hogy a tükör megfelelően illeszkedik a helyére. A szerelhető tükör keret megoldást jelenthet a tükrök helyes felszereléséhez, így Önnek nincs szüksége szakemberek segítségére. Válogasson különböző stílusok és színek közül a tükör kereteinkből és biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt. Nézze meg tükör kereteinket méretre gyártásra, és biztos lehet benne, hogy a tükör megfelelően illeszkedik a helyére.  


Töltse ki űrlapot mekkora méretben szeretné tükröt a fenti típusú kerettel hamarosan legfrissebb árajánlatot kap  Tükör méretre fúrás 

A tükör fúrás egy nagyon fontos lépés a kapcsoló kontakt kivágásában és egyéb furatok létrehozásában. A tükör furatok egyedi méretekkel rendelkeznek, így fontos, hogy a megfelelő méretű furatokat válasszuk ki a feladatokhoz. Ezek a furatok nagy pontossággal kell, hogy készüljenek, hogy a kontaktok megfelelően működjenek. A tükör furatok elkészítéséhez olyan speciális eszközök szükségesek, amelyek megfelelő minőséget biztosíthatnak. Ezek a speciális eszközök segítenek garantálni, hogy a furatok pontosan illeszkedjenek egymáshoz, így biztosítva a precíz működést. A tükör furatok elkészítéséhez szükség van a megfelelő szerszámokra, így fontos, hogy megfelelő minőségű eszközöket vásároljunk. A megfelelő szerszámok segítenek biztosítani a furatok kiváló minőségét és élettartamát. 


Tippek és Praktikák a fürdőszobai tükörre

A tükröt bármilyen formára lehet vágni,igények szerint ovális kerek négyzet háromszög,akár képkeretbe, vagy butorlapra rá ragasztva háttér megvilágítással,vagy csempe közé. A kicsi fürdőszobát nagyobb méretü törkrőt javasolunk mert nagyítja teret .Több fényt ver vissza.kiebb tükör szép lehet de elenkező hatás kelt kisebnek tünik a fürdöszoba

Fürdőszobatükör felállrakéskor , ha többen is vannak a családban, jó ökölszabály, hogy rögzitcse ugy fel a tükör közepe a legalacsonyabb személy szem magasságában legyen. 

Tükör

Tippek

A fürdőszobai tükör méretének kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy ne válasszon olyan tükröt, amely nagyobb, mint maga az alatta lévő fürdőszobabútor. Szebb, összeillőbb és egységesebb lesz, ha a tükör és a fürdőszobabútor szélei azonos felülettel rendelkeznek. Ehelyett egy nagy, kerek tükröt felakaszthatunk úgy, hogy a középső vonalba kerüljön, alatta pedig a mosdó vagy a fürdőszobabútor. Ha egy nagy fürdőszobában van egy hosszú pad több mosdóval, akkor jó lehet egy nagy, téglalap alakú fali tükörrel, és vannak akár 160 x 120 centiméteres modellek is. Az ilyen tükrök többféle méretben kaphatók, és sok beépített LED világítással is rendelkezik, amely hangulatosabb fürdőszobát varázsol.

Tükör méretre navigációs címkék 


Tükör méretre vágás  Budapesten 

tükör méretre üveges