üveges munkák videok

üveges munkák video ahogy dolgozunk 

A felhasználók számára nagy előnyt jelent, ha megnézhetik a videónkat, amely üveges munkánk szolgáltatásairól szól. A videón bemutatjuk, hogy milyen előnyei vannak az üveges munkánknak, valamint milyen szolgáltatásokat kínálunk. Megtudhatja, hogy milyen szintű szakértelem biztosítjuk, és megtudhatja, hogy milyen minőségű termékekkel dolgozunk. Nézze meg a videónkat, és tekintse át a sokféle szolgáltatást, amelyeket nyújtunk, mielőtt bármilyen üveges munkát vállalna. 

üvgeg méretre vágás 

3mm-es sík üveg méretre vágás 

Vállalkozásunk fő profilja a helyszíni üvegezés gyors kiszállással . Budapesten,egész területén ajtó üvegezés, ablak üvegezés, kirakat üvegezése, betört üveg csere helyszínen , üveges munkák 24 órán belüli gyorsan és kedvező áron 30 éves szakmai tapasztalattal , biztosítóval szerződött árakon !


Hagyományos ablakok szigetelése és korszerűsítése

Általános informácíó

Régi típusú fa nyílászárok felújítása a következőkép zajlik. Ingyenes felmérés, és szaktanács adás a hőszegetelés növelés érdekében, gerébtokos ablakok esetében évszaktól függetlenül tudjuk korszerűsíteni, mivel csak belső ablak sort vagy a külső ablak sort szállítjuk műhelyünkbe.  


összefoglaló üveges szolgáltatásokról 


Üveges ajtó katedrál üveg forma vágás 

    Általános informácíó

Hogy történik az ajtó üvegezés lakosság részére .Ha nem az tudja üveg nevét vagy típusát ügyfelektől fényképet kérünk az ajtóban lévő sérült üvegről e-mailon viberen vagy mms-ben Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét,szakmbereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszinen pontos méretre vágják az üveget.Általába lépcsőházban végzik el az üveg cserét,és maguk után össze takarítanak.Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára,email címükre amit csak továbbitani kell a biztosito részére.Több informácioéert kattintson az alábbi linkre.


biztonsági üveg méretre vágás 

Általános információ

A biztonsági üveg cseréhez felmérés szükséges,a pontos méretre gyártás miatt.A helyszinen árajánlatot készítünk.Össze tétele 2 darab 3mm-es üveg között viztiszta biztonsági folia van össze laminálva. Ez létezik 4mm-es 5mm-es-böl a igényük szerint muhelyünkbe méretre tudjuk vágni ,vagy helyszinen beépitjük.

- Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelt (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk tőbb informácioért kattintson az alábbi linkre.


szellőző kivágás üvegből 

Klíma egyéb szellőzők kivágással üvegből helyszínen vagy műhelyünkben

Általános informácíó

Régi hagyományos nyílászárokban általában 2 mm-es hengerelt húzott üveggel építették be nyílászárokban ezért szellező kivágás nagy kockázattal jár a kivágása mivel könnyen elrepedhet a gyengítés miatt ,ezért általában minimum 3mm-es float üveget ajánlunk a cseréjéhez ,hőszigetelt üveg esetén mivel több rétegű új gyártás szükséges kivágása nem kivitelezhető !  

üveges méretre vágás asztal nélkül

üveg méretre vágás muhelyünkbe 


biztonsági üveg bontás 

Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk, stb...
- Egyedi rétegrendben is le tudjuk gyártani

pl: korlát üveg, kirakat üveg, járható üveg
- Betörési kísérlet folytán bepókhálósodik, de nem lehet átnyúlni, átszúrni, vagy kivenni rajta keresztűl semmit.
- Teljesen víztiszta (csak Ön tudja, hogy ez biztonsági üveg)
- A ragasztott üveg két vagy több, véglegesen egymáshoz ragasztott üveglapból áll, mind az üveg, mind a köztes fóliák színe és vastagsága sokféle lehet.
- Betörés biztos üvegek készülhetnek belőle, akár thermo üveg egyik része is lehet.


Nagy Attila üveg vágás fém keretbe 

azonnali hívás kezdeményezés
azonnali hívás kezdeményezés
Szolgáltatások

Szolgáltatások