Üveg Korlát Cseréje és Építése

Üveg korlát méretre gyártás és kivitelezés.

Üvegkorlát info


Üvegkorlát építés és kivitelezés rövid határidőre ! Matt biztonsági üveggel víztiszta kivitelben is akár edzett laminált típusból is több vastagságban. Méretre gyárútjuk és felépítjük a biztonság előírást figyelembe vételével. Több információért vegye fel a kapcsolatot velünk 

Az üvegkorlát elegáns, modern megjelenésű - hozzáadott értéket képvisel minden ingatlanban, mivel bármilyen lépcső, terasz, medence, tetőkert stílusos kiegészítője, de lépcsőházakban, irodaépületek belső tereinek határoló megoldásaként is gyakori. A legjobb választás mind a kilátás megőrzése, mind pedig biztonsági szempontból.
Edzett vagy ragasztott (esetleg a kettő kombinációjából, azaz edzett-ragasztott) üvegpanelekből készül. Ez egy speciálisan előállított üvegtípus, amely elképesztően tartós.
A hagyományos fa-, és fémkorlátokkal szemben - esztétikus megjelenésen és az átláthatóságon túl - számos előnye van még: a hosszú élettartam, az időtállóság, a könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság. A víztiszta kivitel mellett alkalmazhatunk különböző színeket, reflexiós felületeket, illetve bármilyen minta, vagy dekoráció is kerülhet a felületére.
A modern építészetet nehéz elképzelni üvegszerkezet nélkül. Az üvegről közismert, hogy szinte minden stílushoz jól összeillik. Üvegkorlátokkal kapcsolatban a tervezőket és az építészeket nem korlátozza szigorú szabályrendszer. Az üvegtípusok sokfélesége és a sokoldalú telepítés teret enged a kreativitás számára.

Az üvegkerítés vagy üvegkorlát a korlátok új, modern megoldása. Egyre népszerűbb mind esztétikai, mind funkcionális szempontból. Az üvegkorlátok a legjobban kinéző korlátrendszerek közé tartoznak a piacon.
Az üvegkerítés vagy üvegkorlát a korlátok új, modern megoldása. Egyre népszerűbb mind esztétikai, mind funkcionális szempontból. Az üvegkorlátok a legjobban kinéző korlátrendszerek közé tartoznak a piacon.

A legtöbb embernek az "üvegkorlát" hallatán egy oszlopokkal és korláttal ellátott, keretezett üvegrendszer jut eszébe. Ezzel a robusztus rendszerrel minden oszlop, fém és bevonat elérhető, és a tervezők minden helyzetre segítenek megtalálni a megoldást. A legtöbb vállalkozó ismeri az utólagos telepítést, így nagyon kevés tanulási görbe van leküzdeni. 

Beltéri vs kültéri üvegkerítés korlát

Az üvegkorlátok egyik kiváló tulajdonsága, hogy beltéren és kültéren is tökéletesen működik. A fent említett üvegkorlátrendszerek bármelyike ​​használható beltéri üvegkorláthoz vagy kültéri üvegkerítéshez. Ha egy belső projektről van szó, nem sokat kell mérlegelni azon kívül, hogy milyen esztétikát szeretne, és milyen rendszert szeretne telepíteni. A külső projekt tervezésekor azonban néhány dolgot figyelembe kell venni.

Anyag és kidolgozás: Minden külső projektnél a megfelelő anyagot és felületet szeretné elérni, hogy megfeleljen az időjárásnak. Választhat alumínium, 2205 rozsdamentes acél és 304 rozsdamentes acél közül. Egy sor porfesték is elérhető. Itt megtekintheti egy részletesebb elemzést arról, hogy melyik anyagtípus felel meg a legjobban projektjének. Az általános ökölszabály azonban az, hogy ha   savas esőt kap, vagy extrém UV-sugárzásnak van kitéve, akkor szálcsiszolt 2205 rozsdamentes acélra vagy alumíniumra van szükség fluorpolimer bevonattal, van szükség 

Üvegtípus: A külső üvegkerítésekben két fő üvegpaneltípust használnak: edzett vagy laminált edzett. Az edzett üveg az, amit a legtöbb lakossági projekt használ, és ez egy rendkívül tartós ½" tömör panel. A laminált üveg két vékonyabb edzett panel, laminált belső réteggel. Külső projektekhez SGP laminálás javasolt. Ez a fajta laminálás ellenáll az UV sugárzásnak, a nedvességnek, és még hurrikán erejű szélre is besorolták.

Vízlevezetés: Mivel az üvegkerítés szilárd gátat képez, figyelembe kell venni a vízlevezetést és a törmelék felhalmozódását. Olyan területen, ahol a leveleket vagy más törmeléket le kell söpörni az erkélyről, az olyan rendszerek, mint a Base Rail, nem működnek jól. Ezeken a területeken ideálisak lennének a panelek alatti hézagokkal rendelkező üvegkerítések.

Medencekerítés: A külső üvegkerítést gyakran használják a medencék körül, hogy segítsék a kódok betartását, szélvédőként működjenek, és megőrizzék a kilátást. Mivel ezek általában megkövetelik a rendszert, hogy lehetővé tegye a vízlevezetést, felületre szerelt rendszereket használnak. A legnépszerűbb üvegmedence-kerítéstartók a következők: felületre szerelt talonok, záróüvegoszlopok vagy felületre szerelt oszlopok.


Üveg szkonzolok amivel dolgozunk 

azonnali hívás kezdeményezés
azonnali hívás kezdeményezés
Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT