Egyedi Zuhanyfalak

Mi kínálunk egyedileg tervezett és méretre gyártott zuhanyfalakat, hogy fürdőszobája egyedi és stílusos legyen. Válassza ki a saját dizájnját, méretét és anyagát, és mi gondoskodunk a kivitelezésről.

Kérjen Ajánlatot

üveges zuhanyfal 

 üveges zuhanyfal infó 

"Üveges zuhanyfalak méretre gyártása és helyszíni kivitelezése - Egyedi és minőségi zuhanyfalak tervezése és gyártása Budapest területén. Személyre szabott fürdőszobai megoldások és gyors kivitelezés."


Üveges zuhanyfal méretre gyártás és beépítés 

Partnereink segítségével, az edzett üveg méretre gyártás lehetővé teszi számunkra, hogy előállítsunk különleges üvegtermékeket, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Az edzett üveg méretre gyártásunk széleskörű alkalmazásokat kínál, beleértve a biztonsági üvegeket, a fényes üvegfelületeket, a hőálló üveget, a különleges üvegformákat és a különleges méreteket. Az edzett üveg méretre gyártásunk lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb minőségű üveggel szolgáljunk Önnek. Ez az egyik legfontosabb szempont, amikor üvegtermékeket fejlesztünk, hiszen fontos, hogy biztosítsuk, hogy a végtermék megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.  

Az üvegfal modern építészet egyik legnépszerűbb eleme, mely feloldja a ház külső határait, nagy üvegfelületekkel kötve össze az embereket a természettel. Ezek az üvegrendszerek átlátszóságukból és alacsony súlyukból kifolyólag alapvetően megváltoztatja a teret - a rögzített falakat rugalmasan változtathatóvá teszik, és eltávolítva a vizuális és fizikai korlátokat, a szemlélő számára kibővített térérzetet kölcsönöznek. Mindamellett, hogy áteresztik a fényt, kiválóan alkalmasak hang-, vagy akár hőszigetelésre is, így Ön továbbra is élvezheti ugyanazon biztonságot és belső kényelmet.
Az üvegfalak elemeit alkalmazhatjuk rögzített vagy akár mozgatható, fix, illetve ajtóval kombinált változatban is. A sokoldalú felhasználásuk lehetőségeit növeli, hogy az üveg-üveg találkozási csomópontjainál megfelelő szerelvények beiktatásával tetszőleges szögben folytatódhat az átlátszó fal, így a térben bármilyen formájú és ívű üvegleválasztások létrehozhatók.
Készülhetnek edzett, ragasztott biztonsági üvegből, illetve edzett-ragasztott kombinációban is. A legjellemzőbbek a víztiszta, a savmart, homokfújt, az anyagában színezett valamint a reflektív üvegtípusok. Tervezze meg online, zuhanykalkulátor eszközünk segítségével.

Minden zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal, kádparaván üveget, egyedi méretek alapján 8 mm vastag edzett élcsiszolt üvegből gyártunk, mely a hőkezelés hatására biztonságos, erős, tartós, és minden fizikai igénybevételt, terhelést kibír.
Egyre nagyobb igény van az Egyedi, Épített, Keret nélküli kialakításokra, megoldásokra, melyre cégünk nagy hangsúlyt fektet. Sokféle vasalattal, vízzárással, és egyéb kiegészítőkkel állunk a megrendelőink rendelkezésére.
-----------------------------------------------------------------------------
Zuhanykabin üveg gyártási folyamata: Az üvegtáblából pontos méretre vágjuk a megrendelt üveget, ezután gépi él csiszoljuk. Utána kerül kialakításra a zsanér vagy fix megfogó helyének kivágása és a fogantyú furat. Ha minden gépmunka elkészült, az üveget beedzük. Az üveg edzéséről itt olvashat még többet.
Gyárthatjuk víztiszta, vagy gyárilag savmart, anyagában színezett (szürke, barna), vízlepergetős, és egyedi homokfújt mintás kivitelben is.
Az ehhez használt vasaltok tömörfémből készültek, krómozott vagy szálcsiszolt kivitelüek, és a vízkőnek, takarítószereknek is ellenállnak.
Zuhanykabin ajtó: Egyedi méretre gyártjuk, szereljük.
Két fal közé épített, üvegzsanérok által nyitható, fogantyúval, vízzárásokkal felszerelt üveg.

Sarok Zuhanykabin
: Egy fix üvegből, és a merőleges falra szerelt nyíló ajtószárnyból áll. A fix üveget felül merevítőcsővel látjuk el, a megfelelő stabilitás érdekében, és az ajtó záródásához mágneses vízzárást alkalmazunk. Lehet szimmetrikus, és asszimmetrikus elrendezésű is.
Fix zuhanyfal: Szerelhető egy fal mellé, vagy szabadon is állítható pl. zuhanytálca szélére, vagy a padló burkolatra is.
Előnye, hogy tágas zuhany teret lehet vele elérni, amelynek egy vagy két vége nyitott. Ha fal mellé szereljük, alul, és a falhoz tartozó oldalánál U profilú eloxált alumínium, vagy rozsdamentes szelvénybe ragasztjuk. Az üveg súlyát a padló viseli, felül pedig a mérettől, és az elhelyezkedéstől függően, fix csővel merevítjük egy vagy két helyen.
Kádparaván: A kád oldalára szerelt fix, vagy nyitható üveg. Ha az üveg fixre szerelt - alul, és oldalt fixen rögzített, az üveg tetejét a szemközti falról egy rozsdamentes cső segítségével merevíthetjük (méretfüggő). Ha zsanérok által nyitható, egy vagy kétszárnyú is lehet.Raktáron tartjuk a zuhanykabin üvegekhez szükséges vasalatokat:
Fali zsanér, üveg-üveg zsanér, asszimetrikus zsanér
Továbbá többfajta, az üveg élére ráhúzható vízzárást, mágneses vízzárást.
Valamint fogantyút, felső merevítő csövet - ehhez többféle végelemet.

Szolgáltatások

Szolgáltatások