Üveges lépés álló üveg
üveges,üveges munnka Budapesten,üvegezés
hu

lépés álló üveg

lépés álló üveg infó

A járható üveg különleges vonzereje éppen abban az kontrasztban rejlik, hogy az átlátszó anyag biztonságos, stabil járófelület, ami rendkívül sokoldalú, így alkalmazása valódi előnyt jelent a kreatív belsőépítészet terén. Ötletes megoldás az otthoni vagy kereskedelmi ingatlanon átáramló természetes fény mennyiségének növelésére.
Az ilyen üvegek 2 vagy 3 rétegű edzett laminált üveglapok, speciális tartószerkezettel, így ötször erősebbek, mint a hagyományosan készülők, és 2x olyan biztonságosak, mint a fából készült szerkezetek, ezért biztonságosan járhatok.
Emiatt gyakran alkalmazzák olyan terekben, amikor természetes fényre van szükség a különböző szintek közötti mozgáshoz. Ilyenek például a sétányok, lépcsők, pincékhez, teraszok, stb.

Ezzel a megoldással az adott helyen, épületben akár drámai vizuális hatást hozhatunk létre, izgalmas helyzeteket teremtve a látogatók számáraIde

Ennek az üvegtípusnak a legelterjedtebb felhasználási lehetősége az üveglépcső és üvegpadló, mely egyre nagyobb teret hódít a korszerű anyagokat és innovatív megoldásokat használó belsőépítészetben. Megjelenésüket tekintve igen elegáns megoldások. Egyedi megvilágítással a hatás tovább fokozható!

több információért vegy fel a kapcsolatot velünk 

lépés álló üveg csere
lépés álló üveg csere
lépés álló üveg csere
lépés álló üveg csere
lépés álló üveg tükör méretre vágás