Üdvözöljük az Egyedi Zuhanyfalak Világában

Fedezze fel kreatív belsőépítészeti megoldásainkat és tervezze meg álmai fürdőszobáját velünk!

További információk

Lépés álló üveg

Lépés álló üveg infó.

"A járható üveg különleges vonz ereje az átlátható anyag biztonságos és stabil járófelületében rejlik, ideális megoldást kínálva a kreatív belsőépítészet terén. Az edzett laminált üveglapok 2 vagy 3 rétegűek, és speciális tartószerkezetekkel rendelkeznek, így rendkívül erősek és biztonságosak. A járható üveg alkalmazása természetes fényt növel a terekben, és ideális választás sétányokhoz, lépcsőkhöz, teraszokhoz és egyéb helyiségekhez." 


A járható üveg különleges vonzereje éppen abban az kontrasztban rejlik, hogy az átlátszó anyag biztonságos, stabil járófelület, ami rendkívül sokoldalú, így alkalmazása valódi előnyt jelent a kreatív belsőépítészet terén. Ötletes megoldás az otthoni vagy kereskedelmi ingatlanon átáramló természetes fény mennyiségének növelésére.
Az ilyen üvegek 2 vagy 3 rétegű edzett laminált üveglapok, speciális tartószerkezettel, így ötször erősebbek, mint a hagyományosan készülők, és 2x olyan biztonságosak, mint a fából készült szerkezetek, ezért biztonságosan járhatok.
Emiatt gyakran alkalmazzák olyan terekben, amikor természetes fényre van szükség a különböző szintek közötti mozgáshoz. Ilyenek például a sétányok, lépcsők, pincékhez, teraszok, stb.

Ezzel a megoldással az adott helyen, épületben akár drámai vizuális hatást hozhatunk létre, izgalmas helyzeteket teremtve a látogatók számáraIde

Ennek az üvegtípusnak a legelterjedtebb felhasználási lehetősége az üveglépcső és üvegpadló, mely egyre nagyobb teret hódít a korszerű anyagokat és innovatív megoldásokat használó belsőépítészetben. Megjelenésüket tekintve igen elegáns megoldások. Egyedi megvilágítással a hatás tovább fokozható!

több információért vegy fel a kapcsolatot velünk 

lépés álló üveg csere
lépés álló üveg csere

A járható üveg egy olyan innovatív anyag, amely lenyűgöző előnyökkel szolgál a modern belsőépítészetben és az építészet terén. Az átlátszó anyag, amelyből készül, nem csupán biztonságos és stabil járófelületet kínál, hanem a kreatív belső terek megteremtésének is kulcsfontosságú eszköze.


lépés álló üveg csere
lépés álló üveg csere

 "A Járható Üveg: Modern Bel terek Teremtésének Kulcsa"

Az edzett laminált üveglapokból készült járható üveg megoldások kiváló tartóssággal és stabilitással rendelkeznek. Ezek az üveglapok speciális tartószerkezetekkel kombinálva akár ötször erősebbek lehetnek, mint a hagyományos üvegek, és biztonságosságot nyújtanak a felhasználók számára. A járható üveg olyan helyiségekben is alkalmazható, ahol a természetes fény mennyiségének növelése kiemelt fontosságú, például sétányokon, lépcsőkön, teraszokon és egyéb helyeken.

A járható üveg egyedi dizájn és funkcionalitás kombinációja, amely lehetővé teszi az építészek és belsőépítészek számára, hogy egyedülálló tereket hozzanak létre, amelyekben a fény és az átláthatóság dominál. Különleges vonzerejét abban találjuk, hogy segít megteremteni a terek közötti kapcsolatot, és egyúttal esztétikus és modern megjelenést biztosít.

Válassza a járható üveg megoldásokat, hogy otthona vagy üzlete egyedi és stílusos legyen. Bízza ránk a járható üveg tervezését és kivitelezését, és élvezze az átláthatóság és a természetes fény előnyeit.

Szolgáltatások

Szolgáltatások