hőálló üveg.info 

Ha Ön kandalló üveget keres, itt a helye! Gyártunk és forgalmazunk kandalló üveget bármilyen méretben. Minden kandalló üvegünk egyedi és kifogástalan minőségű. A legjobb ár-érték arányt nyújtjuk, hogy Ön elégedetten távozhasson minden vásárlás alkalmával. Nálunk megtalálja a legjobb kandalló üveget az Ön számára. Tegyen próbára minket és vásároljon kandalló üveget tőlünk.

A hoallokandallouveg.hu -nál vágjuk le a hőálló kandalló üveget a kívánt méretre, amit rendelésnél ad meg. ROBAX ® hőálló kerámia sík üveg bármely méretre és alakra vágható és fúrható. Megmunkálhatósága, vágása megegyezik a normál üvegekével!

Vastagsága 4 milliméter.

Az üveg kiszállításával sietünk, ahogy tudunk. Mert tudjuk, hogy a kandalló üvegre nagy szükség van. Sok helyen ez az egyetlen fűtés.

Kiszállítási idő az elmúlt évek statisztikája alapján a megrendelés napjától számított 1-2 munkanap alatt postára került 91 százalékban.

Az összes hőálló üveg élét elvesszük, hogy ne vágjon a széle és biztonságosabb legyen a beszerelése! Ez egy apró figyelmesség, ami nem mindenkinél jár hozzá!

Ez a tűzálló kerámia üveg nem összekeverendő az edzett üveggel. Az edzett üveg amit a sütőkben alkalmaznak csak fokozottan hőálló. kb 300 C fokig. Azután apró darabokra robban.

A Schott Robax hőálló kandalló üveg nagyon alacsony hő tágulással, és rendkívül magas, 700-800 ° C- hőmérséklettel is megbirkózik hosszú távon, rövid távon, akár 1200 fokig. A ROBAX ® hőálló kandalló üveg lehetővé teszi a kandalló belsejének a megtekintését és a tűz közeli érzetét, amely nem veszélyeztet a repülő szikráktól ellenben egy törött, elrepedt üvegnél! Az olyan funkciók, mint a hőmérséklet stabilitás, az áttetszőség, a hő átvitel és a hosszú élettartam, lehetővé teszik a ROBAX ® hőálló kandalló üveg számára, hogy tökéletes védelmet biztosítson a tűzveszélytől.

Van egy nagyon rossz tulajdonsága a hőálló kandalló üvegnek. Ha eltörik, sosem gyógyul meg magától!

Ki kell cserélni.

És ha már itt jár... a kívánt mérettel a kalkulátorban és a megrendelem gomb megnyomásával közelebb kerülhet, hogy újra tökéletes legyen a kandallója. 

                 fris árakért  vegye fel velünk a kapcsolatot .

Szolgáltatások

Szolgáltatások