Üveges 2. kerület - Üveg munka
üveges,üveges munnka Budapesten,üvegezés
hu

Üveges II.kerület 

Üvegezés II. kerület Pasaréten, Rózsadombon

Üveges szolgáltatások

Vállalkozásunk fő profilja a helyszíni üvegezés .2 kerületben Budapesten, egész területén ajtó üvegezés, ablak üvegezés, kirakat üvegezése, betört üveg csere helyszínen , üveges munkák 24 órán belüli gyorsan és kedvező áron 30 éves szakmai tapasztalattal , biztosítóval szerződött árakon ! 

Szolgáltatások II. kerületben

Üveges Szolgáltatások Budapest Területén

Keresse fel vállalkozásunkat, ha üveges szolgáltatásokra van szüksége Budapesten. Cégünk széles körű üveges megoldásokkal áll az Ön rendelkezésére, mind a 23 kerületben. Tekintse meg, milyen szolgáltatásokat kínálunk:

Ablak Üvegezés Budapest Kerületeiben:

  • Korszerű ablak üvegezési szolgáltatások, amelyek kényelmet és energiahatékonyságot hoznak otthonába vagy vállalkozásába.

Ajtó Üvegezés Budapest Kerületeiben:

  • Elegáns és funkcionális ajtó üvegezési megoldások a város minden részén.

Kirakat Üvegezés Budapest Kerületeiben:

  • Professzionális üzleti kirakat üvegezés, amely kiemeli és vonzza az érdeklődőket.

Edzett Üveg Üvegezés Budapest Kerületeiben:

  • Tartós és biztonságos edzett üvegezés a kerületekben, amelyek megfelelnek mindennapi igényeinek.

Tükör Méretre Vágás Budapest Kerületeiben:

  • Egyedi méretű tükrök vágása és szerelése az Ön igényeinek és helyszínének megfelelően.

Hőszigetelt Üveg Üvegezés Budapest Kerületeiben:

  • Az energiahatékonyságot növelő hőszigetelt üvegezési szolgáltatások minden kerületben.

Festett Üveg Üvegezés Budapest Kerületeiben:

  • Egyedi megjelenésű és díszítő festett üveg megoldások a város minden pontján.

... és így tovább minden egyes kerületre kitérve.

Budapest széles körű üveges szolgáltatásainkkal várja Önt, legyen szó bármelyik kerületről. Bízza ránk az üveges munkákat, és tapasztalja meg a minőséget és megbízhatóságot, amit vállalatunk nyújt.


 


Üveges szolgáltatások II.kerületben  kiszállítással válaszon kategóriát teljes információért  

Üdvözöljük Önt az üveges II. kerületi szolgáltatások teljes információs kategóriájában! Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az üveges szolgáltatásokról                    II. kerületben , beleértve az alkalmazási módokat, a költségeket, a szabványokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Reméljük, hogy ez a kategória hasznos lesz számára, és segít abban, hogy megtervezze a legjobb megoldást a szükségleteihez:  

-Ablak üvegezés 2.kerületben 

-Ajtó üvegezés 2.kerületben

-Ablak szigetelés 2.kerületben

-Edzett üveg üvegezés 2.kerületben

-Kirakat üvegezés 2.kerületben

                Azonali hívás kezdeményezés

Budapest egész területén helyszíni üveges munkát végzünk 24 órán belül

sürgősségi balesetveszély elhárítása miatt hívja az alábbi telefon számot

Azonnali hívás kezdeményezés Ablak üvegezés II. kerületben

 helyszíni munka végzéssel 


Ablak üvegezés II. kerületben helyszini kiszállással
Ablak üvegezés II. kerületben helyszini kiszállással

Ha Ön Budapesten él és üveges szolgáltatásra van szüksége, akkor a legjobb megoldás az üveg csere szolgáltatásunk. Budapest minden kerületében kiszállunk és a lehető leggyorsabban és legjobb áron végezzük el a munkát. Magas színvonalú munkával és professzionális anyagokkal látjuk el minden megrendelőnket. Az üveg cserével kapcsolatos minden igényt kielégítünk, legyen szó ablak, ajtó, teraszajtó, biztonsági üveg vagy akár díszüveg cseréről. Legyen szó üvegcseréről bármely kerületben, Budapesten megbízhatóan és gyorsan teljesítjük feladatunkat. Ne habozzon, keressen minket és élvezze a legjobbat!   


 

  informácíó  Általános ablak üvegzés

Hogy történik az ablak üvegezés lakosság részére .Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget .Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét, és maguk után össze takarítanak  .Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára, email címükre amit csak továbbitani kell a biztosító részére .Több információéért kattintson az alábbi linkre.

kirakat üvegezés 30 éves szakmai tapasztalattal korekt II. kerületben 

                                   

Általános informácíó

kirakat üvegezés  II.kerületben
kirakat üvegezés II.kerületben

Betörés esetén ,vagy baleset veszélyes üveg kár történt , sürgős üveg cserére van szüksége 4 órán belül felmérjük 24 órán belül cseréjük . Amennyiben raktárunkban nincs megfelelő nagyságú vagy típusú üveg. .Elhárítjuk a baleset veszélyt oly módon eltávolítjuk veszélyes üveg felületet Üveg lapot ragasztunk a sérült felületre amíg beszereljük megfelelő típusú méretű üveget a cseréhez .


               Drót üvegezés

  Erkély Üvegezés És felújítás

  II. kerületben

 

dróthálos erkéy üvegezés 2.kerületben
dróthálos erkéy üvegezés 2.kerületben

Rövid  információ erkély Üvegezés II. kerületben.

Erkélyüveg cseréje drót üveg vagy biztonsági üveg esetén minden esetben felmérés szükséges. A fém szerkezeti állapota miatt ,hogy nem-e igényel lakatos munkát .A helyszínen árajánlatot készítünk amit, a biztosítóval egyeztetni tudnak a kár összegről.


       

Ajánlatunk hagyományos ablakok korszerűsítés és szigetelésese II. kerületben 

Általános információ

Régi típusú fa nyílászárok felújítása a következőkép zajlik. Ingyenes felmérés, és szaktanács adás a hőszigetelés növelés érdekében, Geréb tokos ablakok esetében évszaktól függetlenül tudjuk korszerűsíteni, mivel csak belső ablak sort vagy a külső ablak sort szállítjuk műhelyünkbe.  


Ajtó üvegezés fehér szines savmart katedrél üvegezés II. kerületben

    Általános információ

Hogy történik az ajtó üvegezés lakosság részére .Ha nem az tudja üveg nevét vagy típusát ügyfelektől fényképet kérünk az ajtóban lévő sérült üvegről e-mailon  viberen vagy mms-ben Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget. Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét, és maguk után össze takarítanak. Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára ,email címükre amit csak továbbitani kell a biztosító részére. Több információéért kattintson az alábbi linkre.


    Tükör méretre készítésse és              szerelésse II. kerületben

                                                            Általános információ
Ezüst, bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges a fal felület minősége miatt. Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel .           infó klik 


A Üveges szolgáltatások II. kerület űrlap kitöltése egy hatékony és egyszerű módja annak, hogy friss árakat kapjon a üveges munkálatokhoz. Minden üveges munkával kapcsolatos információt megkaphat, amely szükséges a megfelelő árajánlat elkészítéséhez. A üveges szolgáltatások űrlapjának kitöltéséhez szükséges információk között szerepelnek a munka típusa, a munka helye, a munka mennyisége, a munka időtartama, a munka költsége és a munka időzítése. Az üveges szolgáltatások űrlap kitöltése segítségével hatékony és pontos árajánlatot kaphat a üveges munkához. A üveges szolgáltatások űrlap kitöltésével gyorsan megkaphatja a megfelelő árakat a üveges munkává kapcsolatosan.  Hőszigetelt üveg Beépítés II. kerületben 

Hőszigetelt üveg gyártás Hőszigetelt üveg cseréje helyszíni felmérés szükséges a pontos méretre gyártás és szerkezete megállapításához felmérést követő 7 munkanapon belül legyártjuk és be építjük biztosítóval elfogadott árakon ! 

hőszigetelt üveg beépíiés 2.kerületben
hőszigetelt üveg beépíiés 2.kerületben

Általános információ lakosság részére

Hőszigetelt üveg cseréje, minden esetben felmérést igényel a pontos üveg mérete, szerkezete az üveg méretre gyártásához. Ezek után a helyszínen árajánlatot készítünk, a biztosítóval egyeztetni tudnak a kár összegről.24 órán belül házhoz megyünk .30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk .rövid határidővel hőszigetelt üvegét legyártjuk és cseréljük biztosítóval elfogadott árakon dolgozunk nem csak internetes elérhetőségünk van irodánkban személyes kapcsolat felvétel is történik fontos számunkra próbálunk minden ügyfelünket elégedetté tenni munkánkkal a jó vissza jelzés érdekében


Huzalhálós drótüvegezés II.kerületben 

budapest 2  kerületben 

infláció röviden

Huzalhálós drótüvegek: 6mm-es vastagság fehér, átlátszó vagy sárga , bronz színben alkalmazási terület nyílászárókba erkélyekbe tetőkbe korlátokba


Tükrök II.kerületben infó


Tükör méretre vágás beépítés Budapesten                  II. kerületben

Gyártása és szerelése házhoz szállítással Budapesten kedvező áron.

Tükör méretekben, nagy méretű tükrökkel változtasd meg a helyiségedet. A tükör méretek különbözőek, és hatással vannak a helyiség hangulatára. A tükör méreteknek egyedi megjelenése van, és kiváló minőségű anyagokon készülnek, amelyek nemcsak elegánsak, de tartósak is. Válassz tükör méretet, amely megtölti az üres teret, tükröt, amely megtölti a helyiséget, vagy találj olyan tükröt, amely megváltoztatja az otthonodat. A tükör méretek sokszínűek, így biztosan találsz olyat, amely tökéletesen illik az otthonodba

Tükör helyszínii szerelés 2.kerületben

Tükör helyszini szerelés 2.kerületben
Tükör helyszini szerelés 2.kerületben

Rövid információ

Ezüst, bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges a fal felület minősége miatt. Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel .

több információért kattints az alábbi linkre 

                                        További szolgálati területeink

További helyszínek helyszíni üvegezést vállalunk   :


III. kerület 3. ker helyszíni üvegezés :
Óbuda-Békásmegyer, Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Kaszásdűlő, Mátyáshegy, Mocsaros dűlő, Óbuda, Óbudaisziget, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újak, Ürömhegy
IV. kerület 4. ker helyszíne üvegezés :
Istvántelek, Káposztásmegyer, Megyer, Népsziget , Székesdűlő, Újpest
V. kerület 5. ker helyszínii üvegezés :
Belváros-Lipótváros
VI. kerület 6. ker helyszíni üvegezés :
Terézváros
VII. kerület 7. ker helyszíni üvegezés :
Erzsébetváros, Istvánmező
VIII. kerület 8. ker helyszíni üvegezés :
Istvánmező, Józsefváros, Kerepesdűlő, Tisztviselőtelep
IX. kerület 9. ker helyszíni üvegezés :
Ferencváros, Gubacsidűlő, József Attila lakótelep
X. kerület 10. ker helyszíni üvegezés :
Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy , Téglagyárdűlő, Újhegy
XI. kerület 11. ker helyszini üvegezés :
Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Spanyolrét, Szentimre varos, Tabán, Újbuda
XII. kerület 12. ker helyszíni üvegezés :
Budakeszierdő, Csillebérc, Hegyvidék, Farkasrét, Farkasvölgy, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Krisztinaváros , Kútvölgy, Magasút, Mártonhegy, Németvölgy, Orbánhegy, Sashegy , Svábhegy, Széchenyihegy, Virányos, Zugliget
XIII. kerület 13. ker helyszini üvegezés :
Angyalföld, Margitsziget, Népsziget, Újlipótváros, Vizafogó
XIV. kerület 14. ker helyszini üvegezés :
Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget, Zugló
XV. kerület 15. ker helyszini üvegezés :
Pestújhely, Rákospalota, Újpalota
XVI. kerület 16. ker helyszini üvegezés :
Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom
XVII. kerület 17. ker helyszini üvegezés :
Rákosmente, Akadémiaújtelep, Madárdomb, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, Régiakadémiatelep
XVIII. kerület 18. ker helyszini üvegezés :
Alacskai úti lakótelep, Almáskert, Bélatelep, Belsőmajor, Bókaytelep, Erdőskert, Erzsébettelep, Ferihegy, Ganzkertváros, Ganztelep, Gloriett-telep, Halmierdő, Havanna-telep, Kossuth Ferenc-telep, Lakatostelep, Liptáktelep, Lónyaytelep, Miklóstelep, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Rendessytelep, Szemeretelep, Szent Imre-kertváros, Szent Lőrinc-telep, Újpéteritelep
XIX. kerület 19. ker helyszini üvegezés :
Kispest, Wekerletelep
XX. kerület 20. ker helyszini üvegezés :
Gubacsipuszta, Kossuthfalva, Pacsirtatelep, Pesterzsébet, Pesterzsébet-Szabótelep
XXI. kerület 21. ker helyszini üvegezés :
Csepel, Csepel-Belváros, Csepel-Kertváros, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, Csillagtelep, Erdőalja, Erdősor, Gyártelep, Háros, Királyerdő, Királymajor, Szigetcsúcs
XXII. kerület 22. ker helyszini üvegezés :
Budafok-Tétény, Baross Gábor-telep, Budafok, Budatétény, Nagytétény
XXIII. kerület 23. ker helyszini üvegezés :


II. kerület 2. ker helyszini üvegezés :

Adyliget, Budakeszierdő, Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházyrét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál

 


További szolgáltatások válaszon kategoriát teljes informácíóért 

 üveges II. kerületi szolgáltatások teljes információs kategóriájában! Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az üveges szolgáltatásokról II. kerületben , beleértve az alkalmazási módokat, a költségeket, a szabványokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Reméljük, hogy ez a kategória hasznos lesz számára, és segít abban, hogy megtervezze a legjobb megoldást a szükségleteihez:   

-Üveges zuhanyfal üveg üvegezés 2. kerületben 

-Üvegkorlát üvegezés  2. keületben

-Tükör beépítés  2. kerületben

-Hőszigetelt üveg beépítés  2. kerületben                           Szolgáltatások bővebben 

Üveges vállalkozásom fő profilja a bövebben üvegezés Budapesten,  ajtó üvegezés, ablak üvegezés, nyílászárók üvegezése, betört üveg csere lakásában, üveges munkák kiszállással gyorsan és olcsón.

Üvegezés helyszínen, ajtó, ablak, előtető, erkély, loggia, balkon, kirakat üveg javítása, valamint drótüveg, katedrál üveg, biztonsági üveg, hőszigetelő üveg, thermoplan üveg cserék kiszállással, üveges munkát otthonában hétvégén is vállalunk ha kapacitásunk engedi.

Üveges szolgáltatásaimat igyekszek a legmagasabb színvonalon nyújtani, amit a folyamatosan bővülő és visszatérő ügyfeleink igazolnak. Számunkra a legfontosabb cél az önök elégedettsége.

Lakossági, közületi, társasházi és intézményi üvegezés rövid határidőre, tiszta munkavégzéssel, magunk után összetakarítunk, a törött üveg törmeléket elszállítjuk.

Üvegcsere biztosításra, betört ablaküveg, ajtóüveg, drótüveg, katedrál üveg, kirakat üveg, portál üveg, edzett üveg, biztonsági üveg, erkélyüveg, thermo üveg, thermoplan üveg, kopolit üveg, hőszigetelő üveg, előtető üveg cseréje korrekt árakon, üvegezés számlára biztosítók felé, amit önnek a számlán levő összeget visszatéríti a biztosító.

Ablaküvegezés hagyományos régi gerébtokos nyílászárókba, ablak üvegezés tapasz rögzítéssel, ablak üveg csere gyorsan, ablak üveg pótlás fakeretbe, ablak üveg javítás vas keretbe.

Ajtóüvegezés, bejárati ajtó üveg csere, bejárati kapu ajtó üveg javítása, panel szoba ajtók üveg cseréje, beltéri ajtó üvegezés, beltéri szoba ajtó üveg pótlás, szoba ajtók üveg pótlása különböző mintázatú fehér, színes (sárga, bronz) katedrál üveg, sima savmart üveg, savmaratott katedrál üveg beépítéssel.

Tetőtéri ablak üvegezés, tetőtérben ablaküvegezés, tetőablak üveg cseréje, Velux, Roto, Schindler, Peta tetőtéri ablak üveg javítása

Drótüvegezés fakeretbe, vaskeretbe törött drótüveg cseréje padlástól a pincéig.

Erkélyek üvegezése családi, társasházi lakások lakótelepi panel erkély üveg cseréje fehér, bronz, sárga drót üveggel.

Kirakat üvegezés, kirakat üveg pótlás, kirakat üveg javítás, kirakat üveg csere, kirakatok biztonsági üveg cseréje.

Portál üvegezés, portál üveg törés pótlás, portálok üveg beépítése edzett üveg, biztonsági üveg, hőszigetelő üveggel.

biztonsági üveg

méretre vágás beépítés helyszínen vagy műhelyünkbe 

Hívjón Most ! 06706204806 

                                           azonali hívás kezdeményezés klik 

 

További helyszínek ahol helyszíni munkát végzünk

kerület 1. ker helyszíni üvegezés :

Várkerület, Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros
II. kerület 2. ker helyszini üvegezés :
Adyliget, Budakeszierdő, Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházyrét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál
III. kerület 3. ker helyszíni üvegezés :
Óbuda-Békásmegyer, Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Kaszásdűlő, Mátyáshegy, Mocsárosdűlő, Óbuda, Óbudaisziget, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy
IV. kerület 4. ker helyszíni üvegezés :
Istvántelek, Káposztásmegyer, Megyer, Népsziget , Székesdűlő, Újpest
V. kerület 5. ker helyszíni üvegezés :
Belváros-Lipótváros
VI. kerület 6. ker helyszíni üvegezés :
Terézváros
VII. kerület 7. ker helyszíni üvegezés :
Erzsébetváros, Istvánmező
VIII. kerület 8. ker helyszíni üvegezés :
Istvánmező, Józsefváros, Kerepesdűlő, Tisztviselőtelep
IX. kerület 9. ker helyszíni üvegezés :
Ferencváros, Gubacsidűlő, József Attila lakótelep
X. kerület 10. ker helyszíni üvegezés :
Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő, Újhegy
XI. kerület 11. ker helyszíni üvegezés :
Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Spanyolrét, Szentimreváros, Tabán, Újbuda
XII. kerület 12. ker helyszíni üvegezés :
Budakeszierdő, Csillebérc, Hegyvidék, Farkasrét, Farkasvölgy, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Krisztinaváros , Kútvölgy, Magasút, Mártonhegy, Németvölgy, Orbánhegy, Sashegy , Svábhegy, Széchenyihegy, Virányos, Zugliget
XIII. kerület 13. ker helyszíni üvegezés :
Angyalföld, Margitsziget, Népsziget, Újlipótváros, Vizafogó
XIV. kerület 14. ker helyszíni üvegezés :
Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget, Zugló
XV. kerület 15. ker helyszini üvegezés :
Pestújhely, Rákospalota, Újpalota
XVI. kerület 16. ker helyszíni üvegezés :
Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom
XVII. kerület 17. ker helyszíni üvegezés :
Rákosmente, Akadémiaújtelep, Madárdomb, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, Régiakadémiatelep
XVIII. kerület 18. ker helyszíni üvegezés :
Alacskai úti lakótelep, Almáskert, Bélatelep, Belsőmajor, Bókaytelep, Erdőskert, Erzsébettelep, Ferihegy, Ganzkertváros, Ganztelep, Gloriett-telep, Halmierdő, Havanna-telep, Kossuth Ferenc-telep, Lakatostelep, Liptáktelep, Lónyaytelep, Miklóstelep, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Rendessytelep, Szemeretelep, Szent Imre-kertváros, Szent Lőrinc-telep, Újpéteritelep
XIX. kerület 19. ker helyszíni üvegezés :
Kispest, Wekerletelep
XX. kerület 20. ker helyszíni üvegezés :
Gubacsipuszta, Kossuthfalva, Pacsirtatelep, Pesterzsébet, Pesterzsébet-Szabótelep
XXI. kerület 21. ker helyszíni üvegezés :
Csepel, Csepel-Belváros, Csepel-Kertváros, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, Csillagtelep, Erdőalja, Erdősor, Gyártelep, Háros, Királyerdő, Királymajor, Szigetcsúcs
XXII. kerület 22. ker helyszíni üvegezés :
Budafok-Tétény, Baross Gábor-telep, Budafok, Budatétény, Nagytétény
XXIII. kerület 23. ker helyszíni üvegezés :

Millenniumtelep, Soroksár, Soroksár-Újtelep...

                  Üveges II. kerületben üveges munka 2.kerületben 

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Üveges munka kiszállással Budapest II.kerületben egész területénIII. kerület 2. kerület helyszini üvegezésAdyliget, Budakeszierdő, Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházyrét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál