Üveges  XII. Kerület

Üveges vállalkozásom fő profilja a helyszíni üvegezés Budapesten, 12.kerületben , ajtó üvegezés, ablak üvegezés, nyílászárók üvegezése, betört üveg csere lakásában, üveges munkák kiszállással gyorsan és kedvező áron biztosítóval szerződőt árakon !

Üdvözöljük Önt az üveges XXII kerületi szolgáltatások teljes információs kategóriájában! Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az üveges szolgáltatásokról, beleértve az alkalmazási módokat, a költségeket, a szabványokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Reméljük, hogy ez a kategória hasznos lesz számára, és segít abban, hogy megtervezze a legjobb megoldást a szükségleteihez: 

-Ablak üvegezés 12.kerületben

-Ajtó üvegezés 12.kererületben

-Ablak szigetelés 12.kerrületben

Biztonsági üveg üvegezés 12.kerületben

-Dróthálós üvegezés 12.kerületben

-Edzett üveg üvegezés 12.kerkerületben

-Kirakat üvegezés 12.kerületben

-Festett üveg beépítés 12.kerületben

-Üveges zuhanyfal üveg üvegezés 12.kerrületben

-Tükör beépítés 12.kerületben

Hőszigetelt üveg beépítés 12.kerületben   


XII. kerület további szolgáltatások. 

Üdvözöljük Önt az Üvegs Gyorsszolgálat 12 kerületben szolgáltatás kategóriájában! Számos megoldást kínálunk az otthoni és irodai üvegfelújításra, biztosítva Önnek a legjobb szolgáltatásokat. Az üvegfelújításra vonatkozó szükséges szolgáltatások közé tartozik a kültéri és beltéri üvegek javítása és cseréje, üveg ablakok rendbetétele, üvegtáblák és üvegfalak építése, üvegpolírozás és üvegfelújítás. Biztosítjuk Önnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat, beleértve a minőségi anyagok használatát és a legfrissebb technikai megoldások alkalmazását. Amennyiben bármilyen kérdése van, nyugodtan vegye fel a kapcsolatot velünk, és mi eláruljuk Önnek, hogyan kaphatja meg a legjobb megoldást a problémáira.  

    Kirakat Üvegezés 12.kerületben 

Kiszállás aznap, de legkésőbb 24 órán belül ! megpróbáljuk a leggyorsabb határidővel megoldani az üvegezést,baleset veszély elhárítás 4 órán belül sürgéségi kiszállást biztosítunk.
Kiszállás aznap, de legkésőbb 24 órán belül ! megpróbáljuk a leggyorsabb határidővel megoldani az üvegezést,baleset veszély elhárítás 4 órán belül sürgéségi kiszállást biztosítunk.

Általános informácíó

Betörés esetén ,vagy baleset veszélyes üveg kár történt , sürgős üveg cserére van szüksége 4 órán belül felmérjük 24 órán belül cseréjük . Amennyiben raktárunkban nincs megfelelő nagyságú vagy típusú üveg. .Elhárítjuk a baleset veszélyt oly módon, eltávolítjuk veszélyes üveg felületet, üveg lapot ragasztunk a sérült felületre amíg beszereljük megfelelő típusú méretű üveget a cseréhez .Ablak üvegezés XII.kerületben 

Ablak üvegezés

Budapest egész területén helyszíni üveges munkát végzünk 24 órán belül
sürgősségi balesetveszély elhárítása miatt hívja az alábbi telefon számot
Azonnali hívás kezdeményezés 

A 12. kerületben lévő üveges szolgáltatásunk olyan kiszállási szolgáltatásokat kínál, mint az ablakok üvegezése. Az üvegezési megoldásainkat világszerte elismerik, és a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően végezzük munkánkat. Minden alkalmazottunk szakképzett és tapasztalt üveges szakember. A 12 kerületben lévő szolgáltatásunknál garanciát vállalunk az üvegezési mellett a szerelésre is. Az üvegezésre használt anyagok minőségét garantáljuk, ugyanis csak olyan üvegeket használunk, amelyek megfelelnek a legújabb szabványoknak. Az ablakok üvegezése során kreatív megoldásokkal készülnek a megrendelői igényeknek megfelelően. Az üvegezés mellett a szerelés is fontos része a munkának, hiszen mi magunk szereljük be a megrendelt üveget. A 12. kerületben.   

Általános információ ablak üvegzés 12. kerületben 

Hogy történik az abalak üvegezés lakosság részére .Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét,szakmebereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszinen pontos méretre vágják az üveget.Általába lépcsőházban végzik el az üveg cserét,és maguk után össze takarítanak.Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára,email címükre amit csak továbbitani kell a biztositó részére.Több informácioéert kattintson az alábbi linkre.

Üveges vállalkozásom fő profilja a helyszíni üvegezés Budapesten 12.kerületben , ajtó üvegezés, ablak üvegezés, nyílászárók üvegezése, betört üveg csere lakásában, üveges munkák kiszállással gyorsan és kedvező áron biztosítoval elfogadott árakon !

üveg kár biztosítással kapcsolatossan kattintson az alábbi linkre 


Azonnali hívás kezdeményezés 


Beltéri Ajtó üvegezés 12.kerületben  

Üveges Ajtó Üvegezése

műhelyünkbe és helyszínen 24 órán
belül katedrál üvegek nagy választékban.

Beltéri ajtó, kültéri üveg beépítés és törött üveg csere 24 órán belül a 12. kerületben! Ha a 12. kerületben beltéri ajtót, kültéri üveget szeretne beépíteni vagy törött üveget cserélni, akkor jó helyen jár! Kínálatunkban megtalálja a megfelelő beltéri ajtókat és üvegeket, és akár 24 órán belül kiszállással is megoldhatja problémáját. Kültéri üveg beépítését és törött üveg cseréjét szakembereink biztonságosan és gyorsan elvégzik, és profizmusukat bizonyítva a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják ügyfeleik számára. Válasszon minket, és biztosíthatjuk Önnek, hogy beltéri ajtó és kültéri üveg beépítése vagy törött üveg cseréje 24 órán belül a 12. kerületben megoldódik.  

30 éves szakmai tapasztalattal

Beltéri Ajtó üvegezés és katedrál vagy savmart üvegből 

Rövid infó 

Hogy történik az ajtó üvegezés lakosság részére .Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget .Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét, és maguk után össze takarítanak .Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára ,email címükre amit csak továbbitani kell a biztosító részére.


Kirakat üvegezés

TÜKÖR MÉRETRE KÉSZÍTÉS infó

tükör méretre gyártás

Általános információ

Ezüst, bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete .Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges a fal felület minősége miatt. Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel .

Tükör méretre gyártás - a legjobb megoldás az Ön egyedi igényeihez! Kutatásunk szerint a tükör méretre gyártás egyre népszerűbb: az Ön otthonában is megoldás lehet a különböző méretű tükrökkel. Mivel a tükrök méretre vannak gyártva, ezáltal kiváló minőségű, és megfelelnek az Ön által előírt méretnek. Az Ön otthonában és irodájában is különleges megjelenést kölcsönözhetnek a tükrök, mivel az Ön egyedi igényeihez vannak gyártva. A tükröket számos méretben, alakban 

Tükrök amikkel dolgozunk 

Ezüst 3,4,5,6mm-es vastagságban széles felhasználású spektrummal

Bronz szinben

Arany szinben

Füst szinben

több információért kattints az alábbi képre

tükör méretreTükör Árlista


Hőszigetelt üveg gyártástól a beépítésig infó

A Thermoplán üveg egy kiváló minőségű, kifinomult anyag, amelyet a legkülönfélébb építési alkalmazásokhoz használnak. A termoplán üveg a 10 kerületben is elérhető, és akár 24 órán belül is beszerezhető. Ajánlott szerkezetekbe építeni, mint a kültéri falak, kültéri ablakok, üvegfalak, üvegfelületek, ajtók, verandák, teraszok stb. A termoplán üvegnek kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságai vannak, és tökéletes megoldást nyújt mind a személyes, mind a szakmai célokra. Minden esetben kiváló minőségű anyagokat használnak a termoplán üveg gyártásához, ami biztosítja, hogy az építési munkák hosszú ideig megfeleljenek a legszigorúbb követelményeknek. A termoplán üveg számos előnnyel jár, és biztosítja a tartósságot.

több információért kattints az alábbi képre

hőszigetelt üveg gyártás Hőszigetelt üveg cseréje helyszíni felmérés szükséges a pontos méretre gyártás és szerkezete megállapításához felmérést követő 7 munkanapon belül legyártjuk és be építjük biztosítóval elfogadott árakon !

Általános informácíó lakosság részére

Hőszigetelt üveg cseréje ,minden esetben felmérést igényel a pontos üveg mérete, szerkezete az üveg méretre gyártásához .Ezek után a helyszínen árajánlatot készítünk, a biztosítóval egyeztetni tudnak a kár összegről.24 órán belül házhoz megyünk .30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk .rövid határidővel hőszigetelt üvegét legyártjuk és cseréljük biztosítóval elfogadott árakon dolgozunk nem csak internetes elérhetőségünk van irodánkban személyes kapcsolat felvétel is történik fontos számunkra próbálunk minden ügyfelünket elégedetté tenni munkánkkal a jó vissza jelzés érdekében

hőszigetelt üveg infó Hőszigetelt üveg árRövid infó ablak üvegezésről

Ablak Üvegezés 30 éves szakmai gyakorlattal
Ablak Üvegezés 30 éves szakmai gyakorlattal

Hogy történik az ablak üvegezés lakosság részére .Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget .Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét ,és maguk után össze takarítanak .Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára ,email címükre amit csak továbbitani kell a biztositó részére .Több információéért kattintson az alábbi linkre.Üveges munkát a következő területeken vállalunk

Ha Budapest XII. kerületében minőségi üveges munkát szeretne elvégeztetni, akkor a legjobb helyen jár! Mi, a Ablak Ajtó Kirakat BT , Budapest összes kerületében vállalunk üveges munkákat. Minden egyes munkánkra garanciát vállalunk, és biztosítjuk, hogy a minőség és a szakszerűség minden alkalommal elsődleges fontosságú legyen. Rövid határidőkkel és kedvező árakkal dolgozunk, és minden egyes munkához megfelelő eszközöket és szakértelmet biztosítunk. 


Üveges munkák biztosításra

Üvegcsere biztosításra, betört ablaküveg, ajtóüveg, drótüveg, katedrál üveg, kirakat üveg, portál üveg, edzett üveg, biztonsági üveg, erkélyüveg, hőszigetelt üveg, kopolit üveg, előetető üveg cseréje korrekt árakon, üvegezés Nav-val bejegyzett elektronikus számlát állítunk biztosítók felé, amit önnek a számlán levő összeget visszatéríti a biztosító.

Lakossági, közületi, társasházi és intézményi üvegezés rövid határidőre, tiszta munkavégzéssel, magunk után összetakarítunk .

üveg kárral biztosítóval rendelkező ügyfelek részére kattintson az alábbi info gombraAjtó üvegezés Savmart és mintás üvegesből

Savmart mintás üvegből

Fehér szinű katedrál üvegből

Sárga szinű katedrál üvegből

Bronz szinű katedrál üvegből

üvegből fenti üveg típusokból nagy választékban választható nézze meg minta kollekciónkat műhelyünkbe és helyszínen 24 órán belül cseréjük törött vagy elrepedt ajtó üvegét

Ajtóüvegezés, bejárati ajtó üveg csere, 12.kerületben bejárati kapu ajtó üveg javítása, panel szoba ajtók üveg cseréje, beltéri ajtó üvegezés, beltéri szoba ajtó üveg pótlás, szoba ajtók üveg pótlása különböző mintázatú fehér, színes (sárga, bronz) katedrál üveg, sima savmart üveg, savmaratott katedrál üveg beépítéssel.


Huzalhálós drótüvegezés XII. kerületben 

Ha Önnek elrepedt vagy eltört üvege van, akkor jó helyen jár! Budapest összes kerületében kiszállással vállaljuk Dróthálós üveg cseréjét. Az elrepedés, eltörések javítását és új üvegek beépítését gyorsan és minőségi munkával végezzük. Kérje szakembereink segítségét és bízza ránk az üvegezését! Budapest összes kerületében elérhetőek vagyunk kedvező árakon és gyors kiszállással. Ne habozzon, válassza a Dróthálós üveg csere szolgáltatásunkat!

Drótüvegezés fakeretbe, vaskeretbe törött drótüveg cseréje padlástól a pincéig.

Huzalhálós drótüvegezés XII. kerületben 

Ha Önnek elrepedt vagy eltört üvege van, akkor jó helyen jár! Budapest összes kerületében kiszállással vállaljuk Dróthálós üveg cseréjét. Az elrepedés, eltörések javítását és új üvegek beépítését gyorsan és minőségi munkával végezzük. Kérje szakembereink segítségét és bízza ránk az üvegezését! Budapest összes kerületében elérhetőek vagyunk kedvező árakon és gyors kiszállással. Ne habozzon, válassza a Dróthálós üveg csere szolgáltatásunkat!

Erkélyek üvegezése családi, társasházi lakások lakótelepi panel erkély üveg cseréje fehér, bronz, sárga drót üveggel.

7mm-es vastagság fehér, átlátszó vagy sárga , bronz színben alkalmazási terület nyílászárókba erkélyekbe tetőkbe korlátokba

 Általános informácíó

Erkélyüveg cseréje drót üveg vagy biztonsági üveg esetén minden esetben felmérés szükséges. A fém szerkezeti állapota miatt ,hogy nem-e igényel lakatos munkát. A  helyszínen árajánlatot készítünk amit, a biztositóval egyeztetni tudnak a kár összegről.


Festett dekor 

Álmodja meg konyhányinak színét legyen az lakásban, irodában vagy bármilyen más helyiségben! akár bútorra is !
- Konyhába, vagy fürdőszobába a csempe helyett ajánljuk.
- Színkártyáink alapján, többezer féle színre festhető.

- A falra, burkolatra, vagy a burkolat közé (csempe), ragasztással is felrakható.

 (lacobel) 4-8mm-es vastagság igen széles választékú színskála jellemzi felhasználása bútorok ill. belső lakberendezési funkciók


Edzett üvegezés 12.kerületben

Edzett üvegek 3-12 mm-es vastagság alkalmazási területek legfőképp bútorok, pultok, keret nélküli üvegajtók,üvegfalak

Felméréstől edzett üveg méretre gyártás beépítésig

Általános információ

Zuhanykabinok, üvegkorlátok, járművek üvegei, bútorajtók készülnek ezzel az eljárással. Lényege az, hogy hőkezelés során az üveg szilárdsági jellemzői megváltoznak. Sokkal rugalmasabbá, ellenállóbbá válik, jobban ellen áll a külső behatásoknak, törés esetén sok apró darabra ugrik szét, ezáltal nem keletkeznek nagyobb szúró darabok, amik igazán veszélyesek lehetnek ránk nézve.

Az edzett üveg méretre gyártás után, nem vágható már méretre, ezért beépítéséhez felmérés szükséges, a legyártás miatt, és az árajánlat elkészítése végett. Több információéért kérem kattintson az alábbi linkre


Ragasztott biztonsági üveg beépítés 12.kerületben 

Ragasztott biztonsági üvegek: vastagság változó 2 vagy több réteg van összelaminálva légrés nélkül leggyakoribb alkalmazási területek portálok, lépés és golyóálló üvegek

Ragasztott biztonsági üvegek: vastagság változó 2 vagy több réteg van összelaminálva légrés nélkül leggyakoribb alkalmazási területek portálok ,lépés és golyóálló üvegek

- Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk : vastagság változó 2 vagy több réteg van összelaminálva légrés nélkül leggyakoribb alkalmazási területek portálok, lépés és golyóálló üvegek

végye meg otthonát  biztonsági üveggel
végye meg otthonát biztonsági üveggel

- Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk


Reflexiós üvegek és detektív tükrök: 4-8mm vastagság Egyik oldalán tükröződő felülettel rendelkező üvegek melyek megfelelő fényviszonyok mellett csak a nem tükröződő oldalról látható át


Kandalló és hőálló üvegek 

 Fokozott hőnek kitett alkalmazások megoldására Ha Ön kandalló üveget keres, itt a helye! Gyártunk és forgalmazunk kandalló üveget bármilyen méretben. Minden kandalló üvegünk egyedi és kifogástalan minőségű. A legjobb ár-érték arányt nyújtjuk, hogy Ön elégedetten távozhasson minden vásárlás alkalmával. Nálunk megtalálja a legjobb kandalló üveget az Ön számára. Tegyen próbára minket és vásároljon kandalló üveget tőlünk.


Tükrök amikkel dolgozunk

Tükör kell? Tükörgyártás, tükör beépítés, tükör megmunkálás (vágás, fúrás, csiszolás , lyukfurás ) az Ön által megadott méret szerint, a tükör vastagsága 4mm-től. Kérésére a tükörpaneleket egyedi méretre legyártjuk beépítés nélkül (kb. 2 nap) Budapesti műhelyünkben személyesen is átverheti.

Ezüst 3,4,5,6mm-es vastagságban széles felhasználású spektrummal

Bronz

Arany


Szogáltatások böveben 12.kerületben 

Üveges vállalkozásom fő profilja a bövebben üvegezés Budapesten, 12.kerületben , ajtó üvegezés, ablak üvegezés, nyílászárók üvegezése, betört üveg csere lakásában, üveges munkák kiszállással gyorsan és olcsón.

Üvegezés helyszínen, ajtó, ablak, előtető, erkély, loggia, balkon, kirakat üveg javítása, valamint drótüveg, katedrál üveg, biztonsági üveg, hőszigetelő üveg, thermoplan üveg cserék kiszállással, üveges munkát otthonában hétvégén is vállalunk ha kapacitásunk engedi,12.kerületeben 

Üveges szolgáltatásaimat igyekszek a legmagasabb színvonalon nyújtani, amit a folyamatosan bővülő és visszatérő ügyfeleink igazolnak. Számunkra a legfontosabb cél az önök elégedettsége.

Lakossági, közületi, társasházi és intézményi üvegezés rövid határidőre, tiszta munkavégzéssel, magunk után összetakarítunk, a törött üveg törmeléket elszállítjuk.

Üvegcsere biztosításra, betört ablaküveg, ajtóüveg, drótüveg, katedrál üveg, kirakat üveg, portál üveg, edzett üveg, biztonsági üveg, erkélyüveg, thermo üveg, thermoplan üveg, kopolit üveg, hőszigetelő üveg, előtető üveg cseréje korrekt árakon, üvegezés számlára biztosítók felé, amit önnek a számlán levő összeget visszatéríti a biztosító.

Ablaküvegezés hagyományos régi gerébtokos nyílászárókba, ablak üvegezés tapasz rögzítéssel, ablak üveg csere gyorsan, ablak üveg pótlás fakeretbe, ablak üveg javítás vas keretbe.

Ajtóüvegezés, bejárati ajtó üveg csere, bejárati kapu ajtó üveg javítása, panel szoba ajtók üveg cseréje, beltéri ajtó üvegezés, beltéri szoba ajtó üveg pótlás, szoba ajtók üveg pótlása különböző mintázatú fehér, színes (sárga, bronz) katedrál üveg, sima savmart üveg, savmaratott katedrál üveg beépítéssel.

Tetőtéri ablak üvegezés, tetőtérben ablaküvegezés, tetőablak üveg cseréje, Velux, Roto, Schindler, Peta tetőtéri ablak üveg javítása

Drótüvegezés fakeretbe, vaskeretbe törött drótüveg cseréje padlástól a pincéig.

Erkélyek üvegezése családi, társasházi lakások lakótelepi panel erkély üveg cseréje fehér, bronz, sárga drót üveggel.

Kirakat üvegezés, kirakat üveg pótlás, kirakat üveg javítás, kirakat üveg csere, kirakatok biztonsági üveg cseréje.

Portál üvegezés, portál üveg törés pótlás, portálok üveg beépítése edzett üveg, biztonsági üveg, hőszigetelő üveggel.

biztonsági üveg

méretre vágás beépités helyszinen vagy mühelyünkbe 

üveges 12.kerület ,üvegezés 12.kerületben 

© 2023 Üveges 12. kerület - Üveg munka. Minden jog fenntartva.

Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT