Üveges X . kerület Maglódi. út 25

Gyorsszolgálat 10.kerületben  

Üveges 10. kerület - Helyszíni üvegezés és gyors üvegcsere Budapesten

Cégünk 10. kerületi üveges szolgáltatása Budapest egész területén elérhető, akár azonnali kiszállással is! Vállaljuk ablaküveg, ajtóüveg, kirakatüveg cseréjét, tört üveg helyszíni cseréjét, mindezt megbízhatóan és gyorsan. Üveges szakembereink 24/7 elérhetőek, így bármikor hívhatóak, akár hétvégén és ünnepnapokon is. Kedvező árakkal és színvonalas munkavégzéssel állunk rendelkezésére, hiszen 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Ne habozzon, ha sürgős üveges szolgáltatásra van szüksége, hívjon minket bátran!Az üveges műhelyünkben biztosítja Önnek a megbízható szolgáltatásokat, amelyek megfelelnek az Ön elvárásainak. Készen állunk, hogy szakértelmünkkel segítsünk Önnek! Budapest . X .kerület Maglódi út 25 szam alatt

Szolgáltatások X.  kerületben


  • Keres egy megbízható és gyors üveget cserélő szakembert a 10. kerületben? Válassza az Üveges.eu szolgáltatását! Teljeskörű üveges szolgáltatások, éjjel-nappal!

 

  • Keressen minket most az Üveges.eu oldalon, ha helyszíni üvegezésre van szüksége a 10. kerületben! Ajtó- és ablaküvegek cseréje, betört üveg helyszíni cseréje gyorsan és kedvező áron.

Helyszín szolgáltatások a 

X .kerületben  

  • Üveges szolgáltatások a 10. kerületben - ablaküveg, ajtóüveg, betörés esetén tört üveg cseréje helyszínen. Gyors és megbízható szolgáltatások 24/7. Hívjon minket most!

Azonnali hívás kezdeményezés mobilról 

"Kedvező árainkért kattintson az 'Üveg árak' menü pontra! Nézze meg széleskörű kínálatunkat, és válassza ki az Önnek megfelelő terméket a legjobb áron." 


További szolgáltatások részletek

ELÉRHETŐSÉG.

Üveges gyorsszolgálat 

X. kerület, szolgáltatások.

ELÉRHETŐSÉG. 
Bejárat utcafronti üveges műhelybe
Bejárat utcafronti üveges műhelybe

Üveges vállalkozásom fő profilja a helyszíni üvegezés Budapesten, 10 .kerületben , ajtó üvegezés, ablak üvegezés, nyílászárók üvegezése, betört üveg csere lakásában, üveges munkák kiszállással gyorsan és kedvező áron biztosítóval szerződőt árakon !

ELÉRHETŐSÉG. 

További szolgáltatások kategóriák szerint. 

Üdvözöljük Önt az üveges szolgáltatások teljes információs kategóriájában! Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az üveges szolgáltatásokról, beleértve az alkalmazási módokat, a költségeket, a szabványokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Reméljük, hogy ez a kategória hasznos lesz számára, és segít abban, hogy megtervezze a legjobb megoldást a szükségleteihez

-Akvárium méretre gyártás

-autó visszapillantó tükör

-Üveg méretre vágás 

-Golyóálló üveg gyártás

-Lépés álló üveg gyártás

-Munkagép üveg gyártásAblak üvegezés szolgáltatásunk.

Ablak üvegezés 10.kerületebn 24 órán belül
Ablak üvegezés 10.kerületebn 24 órán belül

A 10. kerületben lévő üveges szolgáltatásunk olyan kiszállási szolgáltatásokat kínál, mint az ablakok üvegezése. Az üvegezési megoldásainkat világszerte elismerik, és a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően végezzük munkánkat. Minden alkalmazottunk szakképzett és tapasztalt üveges szakember. A 10 kerületben lévő szolgáltatásunknál garanciát vállalunk az üvegezési mellett a szerelésre is. Az üvegezésre használt anyagok minőségét garantáljuk, ugyanis csak olyan üvegeket használunk, amelyek megfelelnek a legújabb szabványoknak. Az ablakok üvegezése során kreatív megoldásokkal készülnek a megrendelői igényeknek megfelelően. Az üvegezés mellett a szerelés is fontos része a munkának, hiszen mi magunk szereljük be a megrendelt üveget. A 10. kerületben.  


Budapest egész területén helyszíni üveges munkát végzünk 24 órán belül.

sürgősségi balesetveszély elhárítása miatt hívja az alábbi telefon számot
Azonnali hívás kezdeményezés az alábbi gombbal 


Általános információ ablak üvegezés X. kerületben  üvegezés.

Hogy történik az ablak üvegezés lakosság részére .Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget. Általába lépcsőházban végzik el az üveg cserét ,és maguk után össze takarítanak .Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára, email címükre amit csak továbbitani kell a biztositó részére .Több információéért kattintson az alábbi linkre.


További szolgáltatások. X. kerületben.

Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az üveges szolgáltatásokról, beleértve az alkalmazási módokat, a költségeket, a szabványokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Reméljük, hogy ez a kategória hasznos lesz számára, és segít abban, hogy megtervezze a legjobb megoldást a szükségleteihez


Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az üveges szolgáltatásokról. 

Az alábbiakban Ön megtalálhatja az összes információt az üveges szolgáltatásokról. 


Szolgáltatások videó 10.kerületben 

A felhasználók számára nagy előnyt jelent, ha megnézhetik a videónkat, amely üveges munkánk szolgáltatásairól szól. A videón bemutatjuk, hogy milyen előnyei vannak az üveges munkánknak, valamint milyen szolgáltatásokat kínálunk. Megtudhatja, hogy milyen szintű szakértelem biztosítjuk, és megtudhatja, hogy milyen minőségű termékekkel dolgozunk. Nézze meg a videónkat, és tekintse át a sokféle szolgáltatást, amelyeket nyújtunk, mielőtt bármilyen üveges munkát vállalna. 

További videó az alábbi linken 

Üvegezés videok.


Vállalkozásunk fő profilja a helyszíni üvegezés  10.ker 

Vállalkozásunk fő profilja a helyszíni üvegezés gyors kiszállással . Budapest 10.kerületben egész területén ajtó üvegezés, ablak üvegezés, kirakat üvegezése, betört üveg csere helyszínen , üveges munkák 24 órán belüli gyorsan és kedvező áron 30 éves szakmai tapasztalattal , biztosítóval szerződött árakon !


Bármilyen kérdése lenne üvegezéssel kapcsolatosan, töltse ki az ürlapot, rövid idön belül választ kap. 


Ajtó üvegezés x kerületben helyszíni kiszállással. 

Beltéri ajtó, kültéri üveg beépítés és törött üveg csere 24 órán belül a 10. kerületben! Ha a 10. kerületben beltéri ajtót, kültéri üveget szeretne beépíteni vagy törött üveget cserélni, akkor jó helyen jár! Kínálatunkban megtalálja a megfelelő beltéri ajtókat és üvegeket, és akár 24 órán belül kiszállással is megoldhatja problémáját. Kültéri üveg beépítését és törött üveg cseréjét szakembereink biztonságosan és gyorsan elvégzik, és profizmusukat bizonyítva a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják ügyfeleik számára. Válasszon minket, és biztosíthatjuk Önnek, hogy beltéri ajtó és kültéri üveg beépítése vagy törött üveg cseréje 24 órán belül a 10. kerületben megoldódik. 

Savmart üvegeből

Savmart mintás üvegből

Fehér színű katedrál üvegből

Sárga színű katedrál üvegből

Bronz színű katedrál üvegből

üvegből fenti üveg típusokból nagy választékban választható nézze meg minta kolekcíonkat műhelyünkbe és helyszínen 24 órán belül cseréjük törött vagy elrepedt ajtó üvegét 

ajtó üvegezés 10 .kerületben
ajtó üvegezés 10 .kerületben

Fehér mintás üveg formára vágás videó  10.kerületben 

    Rövid  információ.

Hogy történik az ajtó üvegezés lakosság részére .Ha nem tudja az üveg nevét ,vagy típusát ügyfelektől fényképet kérünk az ajtóban lévő sérült üvegről e-mailon  viberen vagy mms-ben Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki, és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget. Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét  és maguk után össze takarítanak. Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára, email címükre amit csak továbbitani kell a biztositó részére. Több információért kattintson az alábbi linkre.


Kirakat üvegezés 10.kerületben.

24órán belül házhoz megyünk !

Általános informácíó

Betörés esetén ,vagy baleset veszélyes üveg kár történt , sürgős üveg cserére van szüksége 4 órán belül felmérjük 24 órán belül cseréjük . Amennyiben raktárunkban nincs megfelelő nagyságú vagy típusú üveg. .Elhárítjuk a baleset veszélyt oly módon, eltávolítjuk veszélyes üveg felületet, üveg lapot ragasztunk a sérült felületre amíg beszereljük megfelelő típusú méretű üveget a cseréhez .

Kirakat üvegezés 10.kerületben
Kirakat üvegezés 10.kerületben

A 10 kerületben 24 órán belül profi szakembereink segítségével megoldható a betört, berepedt kirakatüveg csere kiszállással. Kérje bátran munkatársaink segítségét, akik a legjobb minőségű üvegekkel és megbízható kivitelezéssel állnak rendelkezésére! A kirakatüveg csere kiszállással kapcsolatos összes szükséges munkát profi szakembereink elvégzik gyors hatékonysággal és alacsony árakon a 10 kerületben. Ne habozzon, hívjon minket bizalommal! 


üveges munka biztosításra          

10. kerületben  infó.

Üvegcsere biztosításra, betört ablaküveg, ajtóüveg, drótüveg, katedrál üveg, kirakat üveg, portál üveg, edzett üveg, biztonsági üveg, erkélyüveg, thermoplan üveg, kopolit üveg, hőszigetelt üveg, előtető üveg cseréje korrekt árakon, üvegezés számlára biztosítók felé, amit önnek a számlán levő összeget visszatéríti a biztosító.

  további információ katincson az alábbi gombra  


Ajánlatunk 

Hagyományos ablakok szigetelése és korszerűsítése.

Általános információ

 ablakok korszerüsítése és szigetelésse 10 kerületben
ablakok korszerüsítése és szigetelésse 10 kerületben

Régi típusú fa nyílászárok felújítása a következőkép zajlik. Ingyenes felmérés, és szaktanács adás a hőszigetelés növelés érdekében, gerébtokos ablakok esetében évszaktól függetlenül tudjuk korszerűsíteni, mivel csak belső ablak sort vagy a külső ablak sort szállítjuk műhelyünkbe.  

szilikonos ablakszigetelés, nyílászáró szigetelés.

szigetelés  10 kerületben
szigetelés 10 kerületben

ne hagyja megszökni a meleget!
Van megoldás: szilikonos ablakszigetelés.
Rosszul szigetelnek ablakai?
Nem szükséges lecserélnie!
Ha akar egy takarékos megoldást ablakaival kapcsolatban ... , abban az esetben régit megtartja, ezen kívül leszigetelteti velünk! Az ablakok tökéletesen fognak záródni!
A technológia használatával nincsen szükség:
- Bontásra, cserére.
- Kis felfordulással jár, a takarítást mi végezzük.
- Nem szükséges elszállítani a nyílászárókat.
- A munka rapid módon elkészül.
- Kevés munkaórával megoldható.
Az ablakszigetelés egyszeri befektetés, több évtizedes megtakarítás.

                            további információ katincson az alábbi gombra 


Üvegek amikkel dolgozunk X. kerületben 

Ha Ön 24 órán belül a 10 kerületben szeretne minőségi üveget vásárolni, akkor a Float Síküveget, a Dróthálós üveget, a Thermoplan üveget, a Savmart üveg mintát, a Katedrál üveg mintát és a Tükröt is megtalálhatja nálunk. Az üvegeink minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, így Ön biztos lehet abban, hogy a legjobb minőségű üveget kapja. A szakértőink segítségével könnyedén megtalálhatja a megfelelő üveget, amely megfelel Ön igényeinek. Nálunk a legjobb árat, kiváló minőséget és szakértői tanácsokat kaphat. Kérje szakértői segítségünket és válassza ki Önnek legmegfelelőbb üvegünket! 


Savmart üveg minták videó 

X .kerületben amit forgalmazunk . 


Hőszigetelt üvegek.

hőszigetelt üveg beépíiés 10.kerületben
hőszigetelt üveg beépíiés 10.kerületben

A Thermoplán üveg egy kiváló minőségű, kifinomult anyag, amelyet a legkülönfélébb építési alkalmazásokhoz használnak. A termoplán üveg a 10 kerületben is elérhető, és akár 24 órán belül is beszerezhető. Ajánlott szerkezetekbe építeni, mint a kültéri falak, kültéri ablakok, üvegfalak, üvegfelületek, ajtók, verandák, teraszok stb. A termoplán üvegnek kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságai vannak, és tökéletes megoldást nyújt mind a személyes, mind a szakmai célokra. Minden esetben kiváló minőségű anyagokat használnak a termoplán üveg gyártásához, ami biztosítja, hogy az építési munkák hosszú ideig megfeleljenek a legszigorúbb követelményeknek. A termoplán üveg számos előnnyel jár, és biztosítja a tartósságot.

Általános információ lakosság részére X. kerületben.

Hőszigetelt üveg cseréje, minden esetben felmérést igényel a pontos üveg mérete, szerkezete az üveg méretre gyártásához. Ezek után a helyszínen árajánlatot készítünk, a biztosítóval egyeztetni tudnak a kár összegről.24 órán belül házhoz megyünk .30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk .rövid határidővel hőszigetelt üvegét legyártjuk és cseréljük biztosítóval elfogadott árakon dolgozunk nem csak internetes elérhetőségünk van irodánkban személyes kapcsolat felvétel is történik fontos számunkra próbálunk minden ügyfelünket elégedetté tenni munkánkkal a jó vissza jelzés érdekében


Dróthálós üveg beépítés és csere 10 kerületben 

Keresed a megbízható üveges szolgáltatást Budapest 10. kerületében? A Dróthálós Üveg szakemberei segítenek neked! Gyors és hatékony üveg csere, berepedt és eltört üvegek erkélybe, ajtóba, ablakba való beépítésével. Minden igényt kielégítünk, legyen szó bármilyen méretű üvegről. Használjuk a legújabb technológiákat és anyagokat, hogy a legjobb és leghatékonyabb megoldást kínáljuk. Az áraink konkurenciának megfelelnek, de minőségünk és szolgáltatásaink felülmúlják a követelményeket. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal Budapest 10. kerületében, ha üveg cserére van szükség! 

Erkély felujítás 10. kerületben
Erkély felujítás 10. kerületben

 Általános információ

Erkélyüveg cseréje drót üveg vagy biztonsági üveg esetén minden esetben felmérés szükséges. A fém szerkezeti állapota miatt, hogy nem-e igényel lakatos munkát. A helyszínen árajánlatot készítünk amit, a biztositóval egyeztetni tudnak a kár összegről.


Edzett üvegezés 10.kerületben. 

Edzett üvegek 3-12 mm-es vastagság alkalmazási területek legfőképp bútorok, pultok, keret nélküli üvegajtók,üvegfalak

Felméréstől edzett üveg méretre gyártás beépítésig

Általános információ

Edzet üvegezés  10. kerületben
Edzet üvegezés 10. kerületben

Zuhanykabinok, üvegkorlátok, járművek üvegei, bútorajtók készülnek ezzel az eljárással. Lényege az, hogy hőkezelés során az üveg szilárdsági jellemzői megváltoznak. Sokkal rugalmasabbá, ellenállóbbá válik, jobban ellen áll a külső behatásoknak, törés esetén sok apró darabra ugrik szét, ezáltal nem keletkeznek nagyobb szúró darabok, amik igazán veszélyesek lehetnek ránk nézve.

Az edzett üveg méretre gyártás után, nem vágható már méretre, ezért beépítéséhez felmérés szükséges, a legyártás miatt, és az árajánlat elkészítése végett. Több információéért kérem kattintson az alábbi linkre


Biztonsági üveg 10 kerületben. 

végye meg otthonát !

Biztonsági üveg beépítés 10.kerületben
Biztonsági üveg beépítés 10.kerületben

A 10. kerületben biztonságosabbá válhat a házad, ha új biztonsági üveget építesz be. A betörés elleni védelem ugyanis sokat javíthat a biztonságos élet érzésén. A biztonsági üveg beépítés cseréje segít abban, hogy jobban megvédd a lakásodat. A cserélhető üveg még jobban megakadályozza a betörés próbálkozását. A jó minőségű üveg megtartja a hőt a helyiségben, és jelentősen csökkenti a zajszintet is. A biztonsági üveg beépítés cseréje egy kicsit drágább, mint a hagyományos megoldások, de megéri a költséget. A betörés elleni védelem biztosítása után érezheted, hogy otthonod biztonságosabb . 

Ragasztott biztonsági üvegek: vastagság változó 2 vagy több réteg van összelaminálva légrés nélkül leggyakoribb alkalmazási területek portálok,lépés és golyóálló üvegek

- Alkalmazható pl.: betörésvédelem, régi üveg helyére, vagy új nyílászáróban, hőszigetelő (thermo) üveg részeként, bejárati ajtóban, ablakban, biztonsági portálüvegben, (vagy ahová már egyszer megpróbáltak betörni), korlát, előtető, CNC betekintő üveg, munkagép üveg, zaj csillapításra is használjuk : vastagság változó 2 vagy több réteg van összelaminálva légrés nélkül leggyakoribb alkalmazási területek portálok ,lépés és golyóálló üvegek.TÜKÖR MÉRETRE KÉSZÍTÉS

HELYSZINI SZERELÉS 24 órán belül kedvező árakon !

A 10. kerületben keresi a megfelelő tüköröt? Önnek szüksége van egy tükörre bármilyen méretben, formában és vastagságban? Akkor jó helyen jár! Készítünk tükröket különféle méretekben, formákban és vastagokban, és kiszállítjuk az Ön 10. kerületi otthonába. Válasszon a széles választékból, és rendelje meg a tükröt, amely a legjobban illik a lakása berendezéséhez, és a kedvező ár mellett kényelmesen élvezheti a tükörben látott képet. Keressen minket bizalommal, és készítsük el a tükröt, amely illik otthonához. 

Tükör beépités 10.kerületben
Tükör beépités 10.kerületben

Vállaljuk tükör tervezését és komplett kivitelezését, hogy megvalósíthassuk az ön által megálmodott tükrét legyen az lakásban, irodában vagy bármilyen más helyiségben!


Általános információ

Ezüst, bronz, szürke tükör általános lap méret 160,5x250cm.Ami rendelhető 3mm 4mm 5mm-es vastagságban élcsiszolással rendelhető .Az árat meghatározza a vastagság és a tükör mérete. Megrendelés nagyobb tábla méret esetén felmérés szükséges a fal felület minősége miatt .Általában ragasztással rögzítjük bizonyos esetekben tükörrögzítővel .

több információért kattints az alábbi linkre Üvegezés helyszínen, ajtó, ablak, előtető, erkély, loggia, balkon, kirakat üveg javítása, valamint drótüveg, katedrál üveg, biztonsági üveg, hőszigetelő üveg, thermoplan üveg cserék kiszállással, üveges munkát otthonában hétvégén is vállalunk ha kapacitásunk engedi.


Üveges szolgáltatásaimat igyekszek a legmagasabb színvonalon nyújtani, amit a folyamatosan bővülő és visszatérő ügyfeleink igazolnak. Számunkra a legfontosabb cél az önök elégedettsége.

Lakossági, közületi, társasházi és intézményi üvegezés rövid határidőre, tiszta munkavégzéssel, magunk után összetakarítunk, a törött üveg törmeléket elszállítjuk.

Üvegcsere biztosításra, betört ablaküveg, ajtóüveg, drótüveg, katedrál üveg, kirakat üveg, portál üveg, edzett üveg, biztonsági üveg, erkélyüveg, thermo üveg, thermoplan üveg, kopolit üveg, hőszigetelő üveg, előtető üveg cseréje korrekt árakon, üvegezés számlára biztosítók felé, amit önnek a számlán levő összeget visszatéríti a biztosító.

Ablaküvegezés hagyományos régi gerébtokos nyílászárókba, ablak üvegezés tapasz rögzítéssel, ablak üveg csere gyorsan, ablak üveg pótlás fakeretbe, ablak üveg javítás vas keretbe.

Ajtóüvegezés, bejárati ajtó üveg csere, bejárati kapu ajtó üveg javítása, panel szoba ajtók üveg cseréje, beltéri ajtó üvegezés, beltéri szoba ajtó üveg pótlás, szoba ajtók üveg pótlása különböző mintázatú fehér, színes (sárga, bronz) katedrál üveg, sima savmart üveg, savmaratott katedrál üveg beépítéssel.

Tetőtéri ablak üvegezés, tetőtérben ablaküvegezés, tetőablak üveg cseréje, Velux, Roto, Schindler, Peta tetőtéri ablak üveg javítása

Drótüvegezés fakeretbe, vaskeretbe törött drótüveg cseréje padlástól a pincéig.

Erkélyek üvegezése családi, társasházi lakások lakótelepi panel erkély üveg cseréje fehér, bronz, sárga drót üveggel.

Kirakat üvegezés, kirakat üveg pótlás, kirakat üveg javítás, kirakat üveg csere, kirakatok biztonsági üveg cseréje.

Portál üvegezés, portál üveg törés pótlás, portálok üveg beépítése edzett üveg, biztonsági üveg, hőszigetelő üveggel.


További helyszínek ahol üveges  munkát végzünk

Kőbánya alsó ,kőbánya felső ,Kőbánya alsó , kőbánya Kőbánya-Kispest, Erzsébetváros, Kőbánya-Ó-hegy, Kőbánya Kőbánya-Kálvin tér, Kőbányai út, Kőbánya-Gyárváros, Kőbánya-Szent László-hegy, Kőbányai rakpart, Kőbánya-Kertész utca, Kőbánya-Hegyalja utca, Kőbánya-Rákospalota, Kőbánya-Központ, Kőbánya-Öreghegy


Üveges, Üvegezés KőbányánÜveges 10. kerületÜveges 10. ker.üveges Kőbánya 

© 2023 Üveges 10. kerület - Üveg munka. Minden jog fenntartva.

Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT