Üveg Polc és Hűtő Üveg Polc - Egyéni Méretekben

   üveg polcát és hűtő üveg 

Stílusos és Praktikus Üveg Polcok  

Stílusosan Az Üveg Polcok Segítségével méretre Gyártva

"Az üveg polcok praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak a különböző helyiségekben. Az üveg polcok könnyűségük és átláthatóságuk révén vizuálisan is tágítják a teret, miközben elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek. Az üveg polcokat méretre gyártjuk, hogy tökéletesen illeszkedjenek az adott helyiséghez és igényeihez. Az üveg polcok elérhetőek különböző vastagságban és színekben, beleértve az edzett és biztonsági üvegből készült változatokat is. Fedezze fel az üveg polcok sokoldalúságát és alkalmazási lehetőségeit, hogy stílusos és praktikus tároló megoldásokat teremthessen otthonában vagy irodájában."

Az üveg polcok előnyeit, mint praktikus és esztétikus tároló megoldásokat. Emellett hangsúlyozza a méretre gyártás lehetőségét, a választható vastagságot, színeket és az edzett, biztonsági üvegből készült változatok elérhetőségét. A szöveg arra ösztönzi az olvasókat, hogy fedezzék fel az üveg polcok sokoldalúságát és alkalmazási lehetőségeit otthonukban vagy irodájukban.üveg polc készítése egyedi méretre és formára gyártjuk kért vastagságban színekben élcsiszolással akár edzett vagy biztonsági üvegből több információért kérem vegye fel a kapcsolatot 


Az üvegpolc lebegő eleganciával, könnyű, szellős megjelenés teszi különlegessé a belső tereiket. Bárhol felhasználhatók otthonában de jól néznek ki üzletberendezésként és vitrinekben is. Függetlenül attól, hogy átlátszó vagy matt üvegből készül-e, lekerekített sarkokkal vagy ívelt lappal, világítással ellátva vagy anélkül, mindig az esztétikum és a funkcionalitás tökéletes együttesét alkotja.

Tükrökkel is kombinálható, mivel a szélei úgynevezett UV ragasztóval stabilan rögzíthetők a tükörre, így biztosítva a nagyon elegáns megjelenést - nem kell hozzá kiegészítő. Készülhet sima float vagy színtelen síküvegből, színes (szürke, zöld, bronz, kék) parsolüvegből, vagy bármilyen színű RAL skála elérhető üvegfestéshez. Népszerűségük másik oka a könnyű karbantartás, hiszen az üveg az egyik legkönnyebben tisztítható anyag!

Akár edzett, ragasztott biztonsági üvegekből is kivitelezhető. A polc vastagsága a fesztávolságától, méreteitől függ.


"Üveg polc méretre gyártás példa: hűtőgépbe üveg polc, fürdőszoba borotválkozó üveg polc méretre gyártjuk kívánt vastagságban. Kérhető színezett, edzett vagy biztonsági üvegből is." 

Termékeink, az üveg polcok, kiváló tárolási megoldást kínálnak Önnek. Praktikus és esztétikus, ezek az innovatív tárolók lehetővé teszik, hogy otthonában vagy irodájában rendezetten tarthassa holmijait. Széles választékunkban megtalálhatók a méretre gyártott változatok, amelyek lehetővé teszik számára, hogy pontosan olyan polcokat válasszon, amilyenekre szüksége van. Ráadásul rendelkezésére állnak a különböző vastagságok és színek, hogy teljes mértékben illeszkedjenek az adott tér stílusához és igényeihez. A biztonság érdekében pedig kínálunk edzett, biztonsági üvegből készült változatokat is. Fedezze fel otthona vagy irodája lehetőségeit az üveg polcok sokoldalúságával és alkalmazási lehetőségeivel!


Üveg Polc és Hűtő Üveg Polc - Egyéni Méretekben Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT