üveges
üveges,üveges munnka Budapesten,üvegezés
hu

            üveg polcát és hütő üvg 

üveg polc készítése egyedi méretre és formára gyártjuk kért vastagságban színekben élcsiszolással akár edzett vagy biztonsági üvegből több információért kérem vegye fel a kapcsolatot 

Az üvegpolc lebegő eleganciával, könnyű, szellős megjelenés teszi különlegessé a belső tereiket. Bárhol felhasználhatók otthonában de jól néznek ki üzletberendezésként és vitrinekben is. Függetlenül attól, hogy átlátszó vagy matt üvegből készül-e, lekerekített sarkokkal vagy ívelt lappal, világítással ellátva vagy anélkül, mindig az esztétikum és a funkcionalitás tökéletes együttesét alkotja.

Tükrökkel is kombinálható, mivel a szélei úgynevezett UV ragasztóval stabilan rögzíthetők a tükörre, így biztosítva a nagyon elegáns megjelenést - nem kell hozzá kiegészítő. Készülhet sima float vagy színtelen síküvegből, színes (szürke, zöld, bronz, kék) parsolüvegből, vagy bármilyen színű RAL skála elérhető üvegfestéshez. Népszerűségük másik oka a könnyű karbantartás, hiszen az üveg az egyik legkönnyebben tisztítható anyag!

Akár edzett, ragasztott biztonsági üvegekből is kivitelezhető. A polc vastagsága a fesztávolságától, méreteitől függ.


üveges