Üveges Budapest mukkával kapcsolatos gyakori kérdések 

1. Gyakran ismételt kérdés hogy történik helyszíni üvegezés

Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki ,és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget. Általában lépcsőházban végzik el az üveg cserét ,és maguk után össze takarítanak. Ezt követően a munka végzés után, elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára ,email címükre amit csak továbbítani kell a biztosító részére.

2. Gyakran ismételt kérdés hogy fizeti ki az üveg kárt a biztosító

Hogy fizeti ki a biztositó az üveg kárt! A szerződésben szerepeljen az üvegkár alap biztositás amennyiben rendelkezik üvegkárral, vagy speciális üvegkárral biztosítással , részletes számla ellenében, azaz anyag munkadíj kiszállítási költség teljes összegét egészében kifizeti .Amennyiben meghaladja az üvegkár a nettó 100.000ft-os kárt ,vegye fel a biztosítójával a kapcsolatot, és kérje kárfelvételét kárszakértővel .Ha az üveg baleset veszélyes kérheti azonnali cseréjét javasoljuk több fénykép készítését a törött üvegről. Utólagosan is lehet kérni a kárszakértő felmérését .Több információért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

3. Gyakran ismételt kérdés hogy történik ajtó mintás üveg csere ha nem tudjuk mi a típusa ?

Hogy történik az ajtó üvegezés lakosság részére .Ha nem tudja az üveg nevét ,vagy típusát ügyfelektől fényképet kérünk az ajtóban lévő sérült üvegről e-mailon viberen vagy mms-ben Ügyfeleink lemérik az üveg látható felületét, szakembereink 5-8 cm-rel nagyobb üveget szállítanak ki, és a helyszínen pontos méretre vágják az üveget. Állatába lépcsőházban végzik el az üveg cserét ,és maguk után össze takarítanak. Ezt követően a munka végzés után elektronikus részletes számlát küldünk ügyfeleink számára ,email címükre amit csak továbbítani kell a biztosító részére. Több információért kattintson az alábbi linkre. 

Gyakran ismételt kérdés hogy történik a hőszigetelt üveg csere 

Hőszigetelt üveg cseréje, minden esetben felmérést igényel a pontos üveg mérete, szerkezete az üveg méretre gyártásához. Ezek után a helyszínen árajánlatot készítünk, a biztosítóval egyeztetni tudnak a kár összegről.24 órán belül házhoz megyünk .30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk .rövid határidővel hőszigetelt üvegét legyártjuk és cseréljük biztosítóval elfogadott árakon dolgozunk nem csak internetes elérhetőségünk van irodánkban személyes kapcsolat felvétel is történik fontos számunkra próbálunk minden ügyfelünket elégedetté tenni munkánkkal a jó vissza jelzés érdekében. 

Gyakran ismételt kérdés menyi időn belül tudjuk az üveg cserét elkészíteni kirakatok esetében Budapesten. 

Betörés esetén ,vagy baleset veszélyes üveg kár történt , sürgős üveg cserére van szüksége 4 órán belül felmérjük 24 órán belül cseréjük . Amennyiben raktárunkban nincs megfelelő nagyságú vagy típusú üveg. .Elhárítjuk a baleset veszélyt oly módon, eltávolítjuk veszélyes üveg felületet, üveg lapot ragasztunk a sérült felületre amíg beszereljük megfelelő típusú méretű üveget a cseréhez . 

üveges munka Budapesten gyakori kérdések 

Szolgáltatások

Szolgáltatások