Weboldal címe

Golyóálló üveg

infó 

Golyóálló üveg infó 

Ha Ön Budapesten keres golyóálló üveget beépítésre, pénzváltókba stb, akkor a jó helyen jár. A Budapesti Golyóálló Üveg Beépítés szakértő csapatunk kiemelkedő szolgáltatást nyújt. Több éves tapasztalattal rendelkezünk golyóálló üveg beépítésében, így garantáljuk, hogy megbízható, megbízható és megbízható szolgáltatásokat kínálunk Önnek. Teljesen biztosítjuk, hogy minden projektünket a legmagasabb szintű minőségi szabványoknak megfelelően végezzük. Ne habozzon, keresse fel minket, hogy további információkat kapjon arról, hogyan segíthetünk Önnek a golyóálló üveg beépítésében Budapesten! 

Biztonsági üvegnek nevezzük az olyan üvegszerkezetet, melyet minimum két üvegréteg lamináló fóliával történő összeragasztásával állítunk elő. Az üvegek szabását, majd csiszolását követően lamináljuk az üveget (ezeket az üvegeket igénytől függően lehet dekorálni is). A laminálás során az üvegrétegek közé EVA fóliát helyezünk, mely magas hőmérséklet és nyomás hatására "összeragasztja" a rétegeket. Az egyes üvegrétegek ezután a művelet után már nem választhatók szét. 

Az üvegtermékek rétegrendjének helyes kialakításával elő tudunk állítani olyan speciális biztonságtechnikai üvegeket, melyek a legextrémebb helyzetekben is megállják a helyüket. Ilyenek a betörésbiztos és a golyóálló üvegek. 

  • Dobásálló fokozatok: PA1, P2A, P3A, P4A, PA5
  • Áttörés biztos fokozatok: P6B, P7B, P8B
  • Átlövésgátló fokozatok: BR2 S, BR3 S, BR4 S, BR5 S, BR6 S, BR7 S
  • Átlövésgátló fokozatok, személyi védelemmel (szilánkleválás nélküli): BR2 NS, BR3 NS, BR4 NS, BR5 NS, BR6 NS, BR7 NS

MÉRETKORLÁTOK

  • Minimális méret: 200 x 300 mm
  • Maximális méret: 2400 x 4700 mm

Lépj velünk kapcsolatba

üveges


+36706204806 

ablak.ajto.kirakat@gmail.com

Üveges - Abéak Ajtó Kirakat BT