üveges festet üveg
üveges,üveges munnka Budapesten,üvegezés
hu

Festet  üveg infó 

Álmodja meg konyhányinak színét legyen az lakásban, irodában vagy bármilyen más helyiségben! akár bútorra is !
- Konyhába, vagy fürdőszobába a csempe helyett ajánljuk.
- Színkártyáink alapján, többezer féle színre festhető.

- A falra, burkolatra, vagy a burkolat közé (csempe), ragasztással is felrakható.


A színes üveg a normál, víztiszta üveglap bizonyos "mutációja", ami színezőanyagok hozzáadásával készül az olvadási folyamat során. A fő színei: szürke, zöld, bronz és kék, de emellett szinte bármilyen mintával dekorálható.

Ahogy az üvegszerkezet vastagságával egyenes arányban a szín telítettsége is növekszik. A színezett lapok fényáteresztő képessége színtől és vastagságától függően 14-83%.
Ezzel a tulajdonságával építészeti felhasználhatósága rendkívül kiszélesedik. Manapság leggyakrabban falburkolatként konyhában, fürdőszobában találkozhatunk vele. E mellett már jó ideje színesítik a palettát az anyagában színezett parsol, illetve reflektív üvegek.
Ezek jellemzően szürke, zöld, bronz, illetve kék színben érhetők el.
A színes üvegek két fő kategóriába sorolhatók:
• Gyárilag festett dekorüveg

• Egyedileg festett üveg (RAL színskála szerint) 

- Könnyedén tisztítható, és kopásálló. - Különböző méretű, és formájú darabokból áll, hogy még különlegesebbé tegye a helyiséget. - A Ral színkártyáink segítségével olyan egyedi mintát is létrehozhat, amit eddig csak álmodni mert. - A márvány és kőhatású Ral falburkolat, sokkal olcsóbb és tartósabb megoldás, mint a csempe. - Különböző felületekre, köztük fémre is alkalmazható. - Ezen felül, a Ral falburkolat gyorsabb és könnyebb felrakási módszereket is kínál, így akár egy nap alatt is elvégezhető a felújítás. - Biztosítsa Önnek és családjának, a Ral falburkolatot, és élvezze a különleges, szemet gyönyörködtető megjelenést a konyhában, vagy fürdőszobában.    Ral szinskála 

                  Részletékér és árakér vegye fel a kapcsolatot velünk  

Festet üveg üveges